Ben de gönül sızısı çekenlerdenim kardeşlerim.Bir sevdiğim var onunla hayırlı bir yuva kurmayı çok istiyorum gece gündüz dua ediyorum Rabbime ama ben dua ettikçe sanki o benden uzaklaşıyor bazen düşünüyorum da hayırlı değil ondan mı Allahım uzaklaştırıyor benden. Ama ne zaman bu ilşkiyi bitirmeye karar versem bi engel çıkıyor ben bu işin içinden çıkamadım düşündükçe daralıyor yüreğim ne olur beni de dualarınıza nail edin
çok çaresizim. Allah hepinizden razı olsun ...
KALBİM SIZLIYOR...........................
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3 İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası 10 Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah okudum,Duygu kardeşim Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin hayırsızlarıda hayra çevirsin yapılan duaları katında kabul etsin inşallah amin amin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun ne zor ısler dımı bunlar ama hepsı bır ımtıhan o yuzden sen sabret kader bahsıne okumanı tavsıye ederım dua et yapcakda bırsey yok aslına allaha dua etmekden de baska yallan ıns tez vakte allah selamete cıkarsın senı dua etmıyoruz sanma burda herkes herkese dua ederr allahın ıznıyleee sende et dua dostum
Bu siteye girdiğimden beri gönül acısı,aşk acısı çeken ne kadar çok insan varmış dedim.Herkesin ki bir ayrı dert.Kimisi seviyo seviliyo arada mesafeler var,kimisi seviyo ama sevilmiyo vs vs..O kadar üzülüyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki aynı dertleri çektiğim için belkide.Böyle durumlarda ne denir nasıl denir insan bilemiyo yardım etmek istemesine rağmen.Çünki kendimden biliyorum hiç bir teselli kelimesi ve cümlesi böyle durumlarda kar etmiyo.Sadece şunu diyorum ALLAH her kulunu en zayıf,en hassas olduğu konuda dener,sınav edermiş.Bakalım sabredecek mi yoksa etmiycek mi die.Galiba tek çaremiz dua etmek,mantıklı düşünmek ve sabretmek.ALLAH yardımcın olsun...
çok teşekkür ederim can dostlarım Allah hepinizden razı olsun
iyiki sizleri bulmuşum Allahın izniyle her zaman dualarımdasınız.18 yıl önce gönderildi # -
duygucum seni anlıyorum bende dua ettikçe sanki benden uzaklaşıyor taliacım gene çok güzelyazmış allah bizleri deniyor sabredicekmiyiz etmicekmiyiz diye sabır edelim arkadaşım sabır dua edelim bıkmadan inşallah en kısa zamanda sevdiğinle yuva kurarsın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.