allaha güç gelmesin allah başka acılar yaşatmasın ama çok kötüyüm mutsuzum mutluymuşum gibi davranmaktan bıktım göz yaşlarım yağmur gibi yağıyor derdimi kimselere anlatamıyorum iyiki sizler varsınız gene hastalanmaktan korkuyorum.akşam onu rüyamda gördüm çok özlüyorum lütfen bana dua edin dualarım kabul olsun 7 gecelik dua başladım 7 gün sonra arasın beni lütfen allahım hz muhammed aşkına içimden bağrarak ağlamak geliyo sabır diyorum biticek diyorum ama nezaman ne olur bana dualar söyleyin
CİĞERİM YANIYOR
(13 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hazirancım seni bekliyodum.Benim sana mutlaka başka bir şekilde ulaşmam lazım.Nasıl yaparız bilmiyorum.senin bir fikrin var mı cnm
18 yıl önce gönderildi # -
Hazirancım seni bekliyodum.Benim sana mutlaka başka bir şekilde ulaşmam lazım.Nasıl yaparız bilmiyorum.senin bir fikrin var mı cnm
yaa ama boyle yapma hazıran gercekten uzuluyorum senın kadar bızde acı cekıyoruz ınan dualrım tum dua dostlarımla ama sabır kardesım sabır bak guzel olacak sonu ınan guzel olacak
çok iyi olur ama burada çetleşmek yasakmış ben iki kere uyarı aldım zaten napıcaz
talıa soyleyecegın bı dua mı var yoksa bızıde unutma oyle bırsey varsa olurmu
Allahım sana yar ve yardımcı olsun haziran kardeşim seni çok ii anlıyorum.
tez zamanda hayırlısı ile sana dönsün inşallah 5 Fatiha 5 İhlas ve 5 Nas okudum.
Rabbim kabul eder tez zamanda inşallah. aamin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
msn adresi mail vermekte yasak napsak ki :)
biliyorum acı çektiğinizi bende herkez için çok üzülüyorum ama bazende tutamıyorum kendimi kafayı yemekten çok korkuyorum nezamanlardan beri görmüyodum rüyamda görünce çok kötü oldum
ben iki arkadaşımıza verdim uyarı aldım başka napabiliriz başka yolu varmı
duygucum çok sağol
.......
Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden....
Senin de destanını okuyalım ezberden...
Haberin yok gibidir taşıdığın değerden...Elde sensin, dilde sen, gönüldesin baştasın...
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendiniŞu kırık abideyi yükseltecek taştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!Arif Nihat Asya
.........
HAZİRANCIK :))
YÜREĞİ GÜZEL...
ANLAMALISIN BİZİ...18 yıl önce gönderildi # -
KENDİ DEĞERİNİ BİL...
KENDİNE ZULMETME...
YARIN BOŞYERE ÜZÜLDÜĞÜNÜ
FARKEDECEĞİN ŞEYLER İÇİN
BEYHUDE YERE KENDİNİ HARAP ETME...
KISIR DÖNGÜLERDEN KURTUL...
GÖSTER KENDİNİ...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.