Bu ya vedut suresi veya ayetini bilen varsa lütfen ekleyebilirmi...
Sevdigine kavusmak icin 7 tel saca okunup yakiyoruz ya bu ya vedut ayetinin tamami nedir??
Tavsiye edermisiniz?
Bu ya vedut suresi veya ayetini bilen varsa lütfen ekleyebilirmi...
Sevdigine kavusmak icin 7 tel saca okunup yakiyoruz ya bu ya vedut ayetinin tamami nedir??
Tavsiye edermisiniz?
7 tel saça okunup yakıldığını bilmiyorum ama ya vedut sevgi bağlılık muhabbet için okunur allahın güzel isimlerinden....saça okunursa kimin saçına okunucak nereden duydunuz
Simdi nette sac büyüsü yaz bak orda yaziyor
bence yapma güzelim sen ya vedud ismini tesbih olarak çek kabul olur
ya kardeslerim ne bileyim insan caresiz kaliyor ama haklisin
okudum ben o siteyi bence saçma sen erkek arkadaşınamı yapıcaksın ayrımısınız
S.A Selami555 KARDEŞİM. 7 TEL SAÇA OKUYUP YAKMAK BU TÜR ŞEYLER HURAFEDİR. İSLAMİYETTE BUNUN YERİ YOKTUR. TAKDİR ALLAHINDIR. BİR KUL OLARAK ANCAK DUA İLE RABBİMİZDEN SIKINTIMIZI GİDERMESİNİ DİLEYEBİLİRİZ. HURAFE VE BİDATLARA LÜTFEN RİAYET ETMEYELİM. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. AMİN.. SELAM VE DUA İLE...
selami555 kardesim biliyorum bende ayni durumdayim.insan caresiz olunca her yola basvuruyor.benimde aklima büyü geldi-ama günahindan korktum ya tersine dönerse?
sonucta yine o büyüyü etkili hale getiren olacak kim - rabbim...cünkü rabbim isterse süphesizki hersey olur. sen imtihan ediliyorsun. sabret dua et ve allaha sigin...
arkadaşlar ne kadar çaresiz olsanızda böyle yollara başvurmayın.kılla tüyle olmaz bu işler.
büyünün her türlüsü ,iyisi kötüsü günahtir..hemde büyük günah..sen ALLAHÜMME YA VEDUD CELLE CELALUHU DIYEREK TESBIH CEK ALLAHA YALVAR::RABBIM HAKKINDA HYIRLISINI VERSIN...
kardeşlerim dua güzel cünki mevlaya sesleniş dua güzel çünki rabbe yakarış dua güzel cünki rabbin birliğine gücüne inanış yalvarırım allah rızası için böyle saca taşa kıla tüye rabbimin yarattıklarından meded ummayın sizce normalmi bu rabbim doğruyu bulanlardan eylesin herkesi yanlıştasınızz......
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.