1 yasin-i şerif
1 kenzül arş
1 esmaül hüsna
1 haşr suresinin son ayetleri
1 ayetel kürsü
3 ihlas 1 fatiha
66 ya Allah
33 elhamdülillah
33 allahüekber
33 subhanallah
33 lailahe illallah muhammedurrasulüllah
33 la havle
40 yunus as duası
33 salavat
100 besmele
33 subhanalli vebihamdihi subhanallahil aziym
33 hasbinallahü ve ni'mel vekil ni'mel mevla ve ni'mennasir
33 ya vedud
33 ya mucib
33 ya cebbar
33 ya latif
HEDİYEM ... ( MERVE )
(23 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dualarınızı Allah kabul etsin beni de vesile etsin inşallah kabul buyrun =)
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun mervem canım kardeşimmmm yüregine agzına saglık AMİN AMİN AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
Allah kabul etsin
Mevla razı olduklarından kılsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Amin,Insallah Kardesim,Allah razi olsun,
Merve Kardeşime. Kardeşim Allah c.c. razı olsun. Rabbim her şeyi gönlüne göre versin. Allah gözünden acı yaş çıkartmasın. Allah kabul eylesin..Amin..
amin dostlarım esas sizlerden razı olsun dostluğumuz kardeşliğimiz de hiiç bozulmasın =)
amın amın amın allah razı olsun kardesım rabbım kabul etsın...
AMİNNNN ALLAH KABUL ETSİN.
Mervecigim gene dualar okumussun hepimiz icin Rabbim katinda kabul buyursun..Rabbim sifa bekleyenlerimize sifa ,is ve rizk bekleyenlerimize hayir kapisi,derdi cilesi olana mucesini sunsun insallah.....Rabbim biz günahkar kullarina istemeden aldigimiz Merve kardesiminzin gönlünden kopan dualari vesile kilsin bizim affimiz ve selamaetimiz icin kabul buyursun..Bizleri bagisla ve sevginle ödüllendir Rabbim...Bizlere tasiyamayacagimiz agir dert ve izdiraplar verme Rabbel alemin...Amin.Merve Allah senden razi olsun...iki cihandada cok sevsin kardesim..
ahh canlarım birinize bile vesile olabilsem ne mutlu olurum ne mutlu ...
zez'im senden de razı olsun dua dostum18 yıl önce gönderildi # -
rabbim razı olsun kardeşim okuduğun sureler zikirler dualar salavatlar yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inşaallah amin
tlay senden de Allah razı olsun dostum Allah kabul etsin amin
Allah razı olsun mervecim gene sevindirdin bizleri.Rabbimde seni sevindirsin inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN.... RABBİM GÖNLÜNÜN MURADI VERSİN....
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ALLAH KABUL OLSUN CANIM YÜREĞİNE SAĞLIK RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNSALLAH AMİN
ALLAH kabul etsin sendende razi olsun dua dostum
mervecim canım kardeşim ağzına yüreğine sağlık rabbim okumuş oldukların hürmetine dualarını isteklerini kabul etsin bizleri de duandan nasiplendirsin inşallah rabbim yolundan ayırmasın seni kat kat razı olsun senden sağol kardeşim dualarımdasın;)
allah kabul etsin
allah razı olsun senden18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsın mervecım allah razı olsun bugunuz dualrına bızıde ortak ettıgın ıcın dua dostumm
amin amin amin Allah razı olsun Merve kardeş okuduğun dualar yüzü suyu hürmetine Rabbim beni ve tüm sevenleri sevdiğine kavuştursun,Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah amin amin amin
"Allah'ım halimizi, ahirimizi, akibetimizi hayırlı eyle" AMİN AMİN AMİN. Allah razı olsun canım kardeşim. Güzel yüreğine sağlık.
allah kabul etsiiin amiin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.