BÜTÜN DUA DOSTLARINA
öğrenmeme ve tekrarlarıma nasip olduğununuz dualar, zikirler,selevatlar, hatimler ,şükürler, esmaül hüsnalar, ogüzel ellrinizi ve yüreğinizi acıp rabbime yakardığınızda bana da yerverdiğiniz dualar , dertile derman arayan gönlüme yerleştirdiğiniz ümitler, dualarıma dediğiniz aminler için teşekkürlr dostlarım, rabbime daha cok yalvarmaya inayet etmeme teslimiyetimi artırmama secdelerime ve rabbime sığınmamın artmasına ,içimdeki manevi huzurun tadın artmasına , yaptığım hataları daha çok görmeme, derdimi rabbimden geldiği için sevmeme ,dualarımı herkesle paylaşmama , hoşgörümün ve sabrımın artmasına sebep ve vesile oldunuz bu mucizelerin en güzeli bana bu mucizeyi tattırdınız rabbim cümlenizden razı olsun olmazlarınız olsun zorluklarınız kolaylaşsın rabbimin ve efendimiz (s.a.v.) in vedud ismiyle sevdiği kullardan olasınız rabbim günahlarınızı settar ismiyle örtsün dualarınızın kabulune engel olacak bildiğiniz bilmediğiniz sakladığınız acığa vurduğunuz bütün günahlar af olunsun inşşallah rabbim rahmetiyle nuruyla rızkıyla şifasıyla büyüklüğüyle gücüyle adaletiyle hepinizi esirgesin en büyük kefiliniz ve destekciniz olsun aminnnnn ya vehhap ya vehhap yavehhap yavehhap yavehhap yavehhap yavehhap dualarda buluşalımyine dualarımızla konuşalım yine secdelerle arınalım yine secdelerde ölelim yine secdelerle dirilelim yine aminnnnnnnnn dua ve selamla
RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN ******** TLAY
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun yüregine saglık kardeşim dua ve selam ile..
18 yıl önce gönderildi # -
aminnnn allah razı olsun senden de güzel dualarını bizden esirgeme kardeşim allaha emanet ol...
Allah razı olsun aminnnn
amin amin
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
amın amın amın tlay guzel gonlun ve dualrın ıcın dua dostum
Allah yolunda sabit olanlardan eylesin ve kendine yakınlaştıracak vesilelerle karşılaştırsın inşallah
Rabbim güzel temennilerinizi kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
amin kardeşlerim rabbim cümlenizden binlerce kez razı olsun inşaallah aminnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya Allah ..cok güzel yazmissin duygularini Rabbim bu yakarisini kabul etsin insallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.