geçen hafta yaşadığım terslikler hala devam ediyor sanki ellerim kollarım bağlandı devamlı işimde yanlışlar yapıyorum daha önce yapmadığım yanlışlar kendime şaşırıyorum lütfen bana dua edin rabbim şaşırtmasın...
dua edermisiniz kardeşlerim ..
(17 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bugün kimse dua etmek istemiyor anlaşılan ... Rabbim yardımcımız olsun amin ...
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcın olsun 10 elham
allah yardımcın olsun hatta kımse yok dıye dua eden cıkmamıstır yoksa herkes dua eder burdaa
mevlam yardimcin olsun kardesim.
3 Ayetel Kürsi, 1 Elham okudum. Allah yar ve yardımcın olsun.
Allah razı olsun hepinize dua ediyorum ...
3 Fatiha okuyorum....Senin icin isin gücün ras gitsin .... yüregin ferahlasin diye...Amin.
buraya girince huzur buluyorum...Allahtan korkup sadıklarla [doğrularla] beraber olun!) [Tevbe 119] ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...
dua sözün miracıdır.. dua dudağın haccıdır. dua sesin secdesidir.
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Kevser 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah Rabbişrahli sadri ve yessirli emri.vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali: Ey rabbim. Göğsümü aç,genişlet.İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de,anlasınlar beni”(Taha:25-28)bu duaları okudum
Rabbim sana saglık sıhhat berket bolluk başarılar mutluluklar zihin açıklıgı versin herzaman yol göstersin için ferah huzurlu olsun Rabbim rahmetiyle sarıp sarmalasın dualarımızı katında kabul etsin amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
10 ihlas 10 kevser..30 ya bariu,1 elham,
ALLAH SIKINTILARIN SELAMETE ÇEVİRİP İŞLERİNİ RAST GETİRSİN. AMİN.
100 ya fettah..amin
10 ihlasta benden kardeşim Allah ne sıkıntın varsa enkısa zamanda aydınlığına çıkarsın
Allah cc zihnizi duru eylesin. kalbinizdeki sıkıntıları gidersin gönlünüzü ferah eylesin. Allahım sen tüm sıkıntıda olan kullarına yardımcı ol amin
allah yardımcın olsun kardeşim tüm sıkıntını alsın sana kolaylık versin işlerinde her daim seninle olsun duaların kabul olsun amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.