ELVEDA DEYİP GİTTİĞİM GÜN NİŞANLIM DÖNDÜ KONUŞTUK O HANGİNİZİN DUASIYDI 8 AYDIR ÇEKTİĞİM SIKINTI GİTTİ RABBİM CEMALİNİ GÖSTERSİN SİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM DUALARIM SİZLERLE CANLARIM...
CANLARIM ALLAH CEMALİNİ GÖSTERSİN SİZE...
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:-) Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Mutlu ve meshut olarak tamamina erdirsin insallah.Duayla kalin...ya Vedud ya Vedud ya Vedud
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...18 yıl önce gönderildi # -
Çok sevindim gerçekten. Duadan ayrılma dua dostum. Selametle.
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin ne güzel Allah tamamına erdirsin Rabbim inşallah böyle güzel haberleri yazmayı bana da nasip eder
cok sevındım allah daım etsın cok mutlu oldum ınan banada umut oludunnn bende artıııkk sıkıntıdan patlıycasktım boyle bı haber cok ıyı geldı ALLAHU EKBER yaa kelım ekarsılıgı yok ınanmazsınn mutlulugumu hangı dua merak etttım hanıgı duayı okudun
CANIM KARDESIM NE GUZEL BI HABER ALLAH MUTLUGUNUNU DAIM ETSIN BENIM DE BURDA HAYIRLI HABERLER VERMEMI NASIP ETSIN VE HEPIMIZIN HEPIMIZ BI ÜMITLE YASIYORUZ SENIN GIBI YARAB SANA EL KALDIRDIK SEN BOS CEVIRME BENIM DE BURDAKI TUM ARKADASLARIMIN DA YUZUNU GULDUR AMINN
ELHAMDÜLİLLAH
RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDESIM NE GUZEL BI HABER ALLAH MUTLUGUNUNU DAIM ETSIN BENIM DE BURDA HAYIRLI HABERLER VERMEMI NASIP ETSIN VE HEPIMIZIN HEPIMIZ BI ÜMITLE YASIYORUZ SENIN GIBI YARAB SANA EL KALDIRDIK SEN BOS CEVIRME BENIM DE BURDAKI TUM ARKADASLARIMIN DA YUZUNU GULDUR AMINN
allah kabul etsin rabbim bundan sonrasında sizi ayırmasın hayırlı kılsın....rabbim sizlere evlilik nasip etsin..bizlerede işallah hayırlı eşler nasip etsin..
maşallah maşallah... rabbim mutlulugunu beraberligini bir ömür boyu hayırlı ugurlu daim etsin inşallah...
elhamdulillah..Çok şükür canım kardeşim. çok sevindim senin adına.darısı aynı sıkıntıyı çeken tüm dua dostlarımın başına..Dilerim Rabbim mutluluğunu daim kılar, ömrün boyunca onunla mutlu olursun, hayırlı bir yuva kurar ve ahirete sevdiğinle birlikte hazırlanırsın..selamlar..
aa ahırete sevdiğinle hazırlanmak ! bu ne güzel bir cümledir böyle canım dostum =) cümlemize inşallah amin
canım negüzel haber allah mesut etsin
çok sevindim.Allah bozmasın.Amin
Ben diyorum Rabbim dualarımı kabul ediyo diye :) Rabbim sevginizi iki cihanda daimi kılsın herzaman Yar ve Yardımcınız olsun iki cihandada sizi Rahmetiyle sarıp sarmalasın amin amin amin..
ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM.ALLAH HERKESİ SENİ KAVUŞTURDUĞU GİBİ KAVUŞTURSUN İNŞALLAH AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.