SAĞOL SAĞOL SAĞOL RABBİM BENİM İÇİMDEKİ AZABI DİNDİRDİĞİ GİBİ SENİN GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN GELECEĞİN GEÇMİŞİNDEN HAYIRLI OLSUN....
ZEZZ ORDAMISIN DUY BENİ......
(10 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saolasinnnnnnnnn aminn...sende daha güzel saril hayata gecen sana elveda dedin diye haddim olmayarak kizdigim icin de beni mazur gör gercekten baska bi sekilde anlamistim ..kardesim...mutlu olmana ve Rabbime siginmana cok ama cok sevinirim...Bizlerin ondan baska gidecek kimsesi yok..Rabbim bana yeter demeyi hic ama hic unutma emi ...Güzel ve mutlu anlarsindada hep duayla kal....burda kal aramizda.Dualarimiza nail ol. Bizlerde dualarina Canim kardesim.
18 yıl önce gönderildi # -
kıskandım dogrusu aranızdakı ılıskıyı yaa banada dua edın lutfen bugun cok kotuyumm
ftm sana 21 adet gül kokulu besmele yolluyorum kabul et Rabbim Vedud sifatiyla dokunsun yüregine..
Dinleme sansin varsa lütfen dinle yüregine sifa olsun insallah...............
http://www.huzurkapisi.de/html/sozler.html18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun zez senı bu kadr arayıp tesekur etmesı cok guzel artkuzgumun ona bısey mı soyledın merak ettım aranızda konusmayı gecmıs konusmalara baktım ama bulamadım bende cok bunaldım kotu durumdayın banadada gozumu acacak bırseyler soylermısın yada ona soyleeıgın ozel bıduamı var banada dua et lutfen bılıyorum sıte yonetıcılerı kızıyo bu tarz konusmaya ama gercekten kotuyum
estafurullah .....hayir sadece dua ettim ftm benim senden yada artkuzgunum kardesimden bir farkim yokki ...ben kimimki bisey diyecegimde olacak...sadece cok icten cani gönülden dualara amin demek ve dilim döndügünce dua etmekten baska hic bir özelligi olmayan bir kulum Rabbim kulluguna kabul buyuruyorsa tabi??? Rabbime kul olabilmek bile edep ,ahlak ve ilim gerektiriyor.Rabbim hepimizi bagislasin ve kullugunu layigi ile yerine getirenler olalim..Dualarim hep onun icin.Tüm sevdiklerim ,tüm yakinlarim ve duadostlugundaki hepimiz icin yakariyorum RABBIM BIZLERI SEV ,SEVDIGIN KULLARINDAN EYLE.....Rabbel aleymin..... Amin.
amın allah razı olsun ben dualra cok ınanıyroum cvabınında gleıdıne lutfennn ozel duaa ıstıyorumm banada duaa edermısın cok ıhtıyacım var :((
ftm sana da zezz gibi 100 yunus peygamberin duasını okudum henüz ses yok bende ama içim rahat düğünüme beklerim iyiki varsınız
YAAAAAAA BENİDE DUALARINIZA KATIN LÜTFEN BENİMDE DUAYA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR
Allah razi olsun artikuzgun olmayan tam tersi umut ve duayla bir yüregi olan arkadasim Rabbim tamamina erdirsin ..MUTLULUKLAR DiLERiM.Dualarini esirgeme.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.