CANLAR..YILLARDIR KPSS YE ÇALIŞIYORUM..ÜSTELİK TEDAVİ GÖRÜYORUM..DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM AMA NE OLUR DUA EDİN..İNSANLARIN BENİMLE ALAY EDİP DALGA GEÇMESİ ÇOK ZORUMA GİDİYO...NE OLUR BANA DUA EDİN ŞU SINAVIMI KAZANAYIM...NE OLUR ...GÖZÜMDEN YAŞ DİNMİYOR NE OLUR..CANLAR...
HERKES BENİMLE DALGA GEÇİYOR..ÇALIŞMALARIMIN KARŞILIĞI İÇİN DUA İSTİYORUM
(39 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah senle dalga geçenlere sana sınavı kazanmayı nasip ederek en güzel cevabı verir inşallah kardeşim.Sakın üzülme sen fiili duanı da kavli duanıda yapıyosun.Allah nasip eder inşallah.Amin
18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞLAR NE OLUR DUA İSTİYORUM...SİZLER İÇİN EDİYORUM SİZLERDE BANA EDİN NE OLUR...GARİBİM TEK BAŞINAYIM...
Kıymetli arkadaşım Rabbim seni sevip sevindirsin.
En güzel yerlere en kısa sürede gelirsin inşaallah.Dünyada bir çok sınav var Rabbim yar ve yardımcın olsun.
KARDEŞİM SEN BAŞKALARINA BAKMA Bİ YERDE NASİBİN VARDIR MUHAKKAK RABBİM YARDIMCIN OLSUN 7 GÜN 786 BESMELE OKU MUTLAKA FAYDASINI GÖRÜRSÜN.BEN SENİN İÇİN 100 BESMELE OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.
Dünyada bir çok sınav var Rabbim yar ve yardımcın olsun.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN... DOSTUNU GÜLDÜRSÜN,DÜŞMANINI SEVİNDİRMESİN İNŞALLAH...
allah razı olsun...allah darda bırakmasın
kardeşim sen başkalarını kafana takma. dilerim Rabbim gönlüne göre versin. Allah yar ve yardımcın olsun
kardşm benim....canm kardşm hic yalnız olurmusun bizler varız kardrşlerin varburda senin....bir sürü kardşn var...canm kardşm dualarım bugün yalnız senin icin olcak...gece namaza kalkıcam ve sana dua edicem...rabbim yolunu acık eder..burda bir sürü kardesinin olduğunu unutma...hepside kardşn hepside....sen rabbimizin yolunda git senrabbimizin nurlu güzel yolunu bırakma bak ne mükafatlar alcaksın...benim yazdıklarıma bak neler yazdım buraya geldiğimde sıkıntı dert tasa vardı..ama şimdi kardşlrmle dualarıyla o kadar iyiymki...allahhepsinden razı olsn ...onlara d ua etmekten kendime dua edemez oldum..hephsinin derdi benim derdim oldu...dertleriyle ağlar oldm..senin icinde dua edip yakarıcam canm benim...allah senden razı olsn rabbimsıkıtnıtlaırnı tez zamanda giderir işillahh..şimdi sana kalbimin derinlerniden bir fatiha rahatlaman icin canmkardşime kabul buyur...
sağol allah senden razı olsun...benden de san 15 fatiha
yedi gün boyunca 786 tane "bismillahirrahmanirrahim" cek isteginin gerceklesmesi icin ALLAH yardimcin olsun
sinavini kazanirsin insallah18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcun olsun kardeşim allah sana zihin açıklığı versin
sabır ve dulalarla rabbim yünüzü güldür inşaallah.
allah yardımcın olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
allah yar yardımıncın olsun ıns hayırısıyla verırsın sınavını dua dostu
allah yardımcın olsun kardeşim.. h.z ömerin adaleti tecelli etsin inşallah.. kpss kazanmakta çözüm diil mutlaka torpil işliyor senin için allah işlerini rast getirmesine vesile olması için allah rızası için 489 ya fettah 1 ayetel kürsü 1 fatiha 3 ihlas okuyacagım kardeşim allaha emanet ol selam ve dua ile...
kim ne derse desin sen sadece şunu de;
-------mutluyum ve İnşallah başaracağım--------
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah hayırlı yerlere gelip çoooooooooookkk mutlu olursun.
:)
Fettan kardesim yanliz degilsin..Rabbimiz var...sonra sana dua eden dualarina seni dahil eden kocaman bir dua dostlugumuz var...Birak insanlar sana gülsün yada alay etsin...Onlar hesabi günü gelince ,hesabini verecekleri yüceler yücesine versinler...Sen dualarina ve Rabbimize sigin...sana zihin acikligin ve basarin icin dua edecegim...Rabbim yar ve yardimcin olsun....Duayla kal...Gülene yerene kizma ..gücenme....yüregini Rabbimin sevgisiyle doldur "Hasbinallahu ve nimel vekil" de dön git ....Rabbim sana Veli sifatiyla dokunsun ...Afiyet ve huzur versin insallah.Amin.
affiniza siginarak bisey sormak istiyorum:
KPSS ne demek? almanyada yasiyorum ve malesef KPSS ne demek oldugunu anlayamadim tam?18 yıl önce gönderildi # -
:)
çile demek, sinir, stres demek.. Gamzecim.
Tabi asıl adı bu değil ama bizde bırktığı etki bu canım.
İnan bana bunları bilmek zorunda olmadğın için çok sanşlısın
:)18 yıl önce gönderildi # -
sagol beni aydinlattigin icin zeynepcim :)
dilerim bu tür sorunlarin kimse yasamaz. FETTAN kardesim allah yar ve yardimcim olsun. dualarim seninle...
sende saol gamzecim :)
KPSSnin aslınıda söyleyim bari.
Kamu personeli seçme sınavı. FETTAN arkadaşımız gibi daha nicelerinin öğretmenlik bölümünü bitirdikten sonra göreve başlamak için girmesi gereken bir sınav bu.
İşin zor kısmıda girenin çok, kazananın az olduğu bir sınav, birde malesef pek adaletli değil.
:(
anlıycan işimiz zor biraz
:)18 yıl önce gönderildi # -
yüce rabbim yar ve yardimciniz olsun. tez vakitte ins. yüzünüzü güldürür :)
canım ya sen üzülme sen o seninlen dalga geçenleri boşver allaha havale et onları sen sınavını düşün güzel düşün güzel şeyler olsun innıyorum allahın izniylen kazanıcaksın
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Kevser 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim sana saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar versin nice nice seneler sevdiklerinle huzur içinde yaşamayı nasip etsin zihnini açsın tüm dileklerin kabul olsun inşallah amin amin amin..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INS. HAYIRLISIYLA KAZANIRSINIZ SIZE SINAVI KAZANMANIZ VE FERAHA CIKMANIZ ICIN
100 BESMELE HEDIYE EDIYORUM RABBIM KABUL ETSIN...DUA ILE..18 yıl önce gönderildi # -
FETTAN KARDEŞİM BENDE SENİN DURUMUNDAYIM EDEBİYAT ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM VE 4 YILDIR KPSS YE GİRİYORUM KAZANAMIYORUM.ÇOK SIKINTIDAYIM.İNSANLARIN ALAYCI BAKIŞLARI VE YİNE Mİ KAZANAMADIN GİBİ SORULARI BENİ BUNALTTI ARTIK.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLI KAPILAR AÇSIN İNŞALLAHH AMİN
FETTAN KARDEŞİM. BU DÜNYA ZOR BİR DÜNYA. BU ZAMANDA İŞE GİRMEK DAHA ZOR. AMA TÜM ZORLUKLAR BİZLER İÇİN. ALLAH SENİN YARDIMCIN OLACAKTIR. BİR KAÇ GÜN ÖNCE BU SİTEYE ÜYE OLDUM. MESAJLARI OKUYORUM VE HERKESİN HERKESE NE ÇOK DUA ETTİĞİNİ GÖRÜYORUM. DUALARIN BÜYÜKLÜĞÜNE İNANAN BİRİYİM. İNŞALLAH ALLAH BU MÜMİNLERİN DUALARINI BOŞA GÖTÜRMEYECEKTİR. VE İNŞALLAH BU SINAV SONUNDA ÖĞRENCİLERİNLE BERABER OLUR HAYIRLI BİR ÖĞRETMENLİK HAYATINA BAŞLARSIN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. İNŞALLAH KAZANIRSIN.AMİN.
allah razı olsun...evimizin karşısında okul var..devamlı okula gidip öğrencileri izliyorum...zil sesini duyunca bide beraberinde ezan okununca başlıyorum ağlamaya...gözlerimdenden rahatsızım...ama çalışıyorum yinede allah razı olsun ....ne güzel yazmışsınız ne olur beni bu zenginliğinizden alıkoymayın...hepinize 20 elham
unutmayın beni...
FETTAN kardesim dün senin icin dua ettim... ins. tez vakitte derdin biter ve yüzünü güler yüce rabbim
dualarim seninle...
allah yar ve yardimcin olsun18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.