BİR GÖZYAŞI SİLMEK VARKEN,
BİR SİNEDE KÖTÜYÜ SEVEMEDİM.
SOHBET,MUHABET VARKEN,
SÖVMEYİ SEVEMEDİM.
SEVEMEDİM DÜNYAYI...!!!
(48 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YALNIZDA BİR GARİB DURURKEN,
KALABALIĞI SEVEMEDİM,
AÇLAR VARKEN,
TOKLUĞU SEVEMEDİM.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KADİR KARDEŞİM DÜN GÖZLERİMİZ SENİ ARADI YOKLUĞUN HİSSEDLİYORDU ALLAHA EMANET OL
18 yıl önce gönderildi # -
BÜLBÜLÜN GÜLE SEVDASINI DİNLEDİM,
BAYKUŞU SEVEMEDİM.
GÜLÜ,BÜLBÜLÜ,DİKENİ SEVDİM,
CAHİL BAHÇIVANI SEVEMEDİM.18 yıl önce gönderildi # -
DAĞI,TAŞI,KURDU,KUŞU,
ÇOBANI SEVDİM.
AYI,YILDIZI,SEMAYI SEVDİM,
ESARETİ SEVEMEDİM.18 yıl önce gönderildi # -
BİR YETİM SEVDİM,
BİR ÖKSÜZ SEVDİM,
BİR SEVDALI GÖRDÜM ONU SEVDİM,
SİNEDE SEVDA OLMAYANI SEVEMEDİM.18 yıl önce gönderildi # -
AĞZINIZA GÖNLÜNÜZE SAĞLIK,O KADAR GÜZEL DİLE GETİRMİŞSİNİZKİ BAŞKA SÖZE NE HACET.ALLAHIN LÜTUFLARI HERDAİM SİZİNLE OLSUN.
UMMANA SORDUM DERDİMİ,ANLAMADI,
ÖNÜNE SERDİM KENDİMİ,GÖRMEDİ,
KİMSELER DİNLEMEDİLER DERDİMİ,
BEN EFKARIMI BİLMEZ OLDUM.18 yıl önce gönderildi # -
BİR ZALİMİ GÖRDÜM,MAZLUMUN AHINDA,
BİR CAHİLİ GÖRDÜM,ARSIZLIĞINDA,
KALBİM ACIDI KULUN YALNIZLIĞINDA,
BENİ YALNIZ BIRAKMA ALLAHIM.18 yıl önce gönderildi # -
YERLİ YERSİZ,AĞLAR OLDUM,
SEVEMEDİM DÜNYANI,GEÇER OLDUM,
KUŞLUK VAKTİ,SEHER VAKTİ,
VUSLATI SORAR OLDUM.18 yıl önce gönderildi # -
BİR DUAYDI İSTEDİĞİM,
İSTEMEYİ BİLEMEDİM.!
BİR DOSTTU İSTEDİĞİM,
YARENLİĞİ BİLEMEDİM.!DOSTU KIRDIM,ÜZDÜM,
KENDİMDEN BİLEMEDİM.!18 yıl önce gönderildi # -
bende artık bu dünyayı fazla sevmiyorum.yoruldmm abiciğim gerçekten yoruldummmmm başımı alıp çekip gitmek istiyorum.Küheylanım gel gidelim çamlı bellere bellere...(kör oğlu..bir değiş)Allahım bütün kardeşlerime kadir abime ve bana yardım et Allahım yardım et.
Allahım töğbe töğbe töğbe.yazdıklarım Allahımı gücendirmesin.Allahım sana sozsuz şükürler olsun şükür elhamdülillah yarabbi yaresulallah.
BİZ BİR BEBEYİ AĞLATTIK,
BEBEKLİĞİMİZİ UNUTTUK,
BİR YARADAN VAR ELBET,
BİZ KUL OLDUĞUMUZU UNUTTUK.NAMUSLARA DOKUNDUK,
KENDİ NAMUSUMUZU UNUTTUK,
BİR YARADAN VAR ELBET,
İNSANLIĞIMIZI UNUTTUK,BİR YARADAN VAR ELBET
ŞUURUMUZU UNUTTUK,
İNSANLIK MASKESİ ALTINDA,
KAHPELİĞİMİZİ UNUTTUK,KAHHAR OLAN BİR YARADAN VAR ELBET,
MERHAMETİ UNUTTUK.18 yıl önce gönderildi # -
YAŞIMIZA BAKMADIK,BAŞIMIZA BAKMADIK,
BOYUN KIRDIK,ALTTAN ALDIK,
BU NE KİBİR,BU NE KİBRİYA,
KÜÇÜK DOSTUM ŞAŞA KALDIK,BİLİRİZ AYNI KAPTA,
HEM SEVGİ HEMDE NEFRET OLMAZ,
GEL VAZGEÇ GÖNÜL KOYMA,
BİLİRİZ ZORLA GÜZELLİKTE OLMAZ,GEL ARAMIZDA KALSIN,
BEN SENİ YİNE SEVER,YİNE SAYARIM
AMA UZATIRSAN,BİLESİN
BUNU SON ŞANSIN SAYARIM.KÜÇÜK BİR DOSTA.!!!
BENDE SEVEMEDİM DÜNYAYI KADİR BABA DUYGULARIMIN TERCÜMANI OLDUN...
O YUSYUVARLAK DÜNYA VAR YA...BEN DÜNYAYI KALBİME KOYDUM..
İÇİNDEKİ BÜTÜN CANLISIYLA...ÇİÇEGİYLE BÖCEGİYLE..ASLANIYLA KAPLANIYLA,YILANIYLA ÇİYANIYLA İNSANLARINI BÜTÜN CANLILARI SEVDİM...AMA HAYATI SEVEMEDİM...DİYORUM Kİİ GİDEYİMMİ SEVİGİLİNİN YANINA AMA GÜNAHLARIMDA ONA ULAŞMAMI ENGELLER..
KABULLENMEM GEREKEN BAZI ŞEYLER VAR..BEN ONLARI KABUL ETMEZSEM ÇOK ACI ÇEKİCEM...
YARAYI KANAT KANAT NEREYE KADAR DEGİLMİ KADİR BABA..18 yıl önce gönderildi # -
KURU OLAN BİLİRMİ GÜNEŞİN RAHMETİNİ,
ISLANANA SORDUNMU ŞEMSİYENİN KERAMETİNİ,
BİR KURU BİR ISLAK,
YAŞANACAK BU DÜNYA,
ÇEKMESİNİ BİLEN BİLİR ZAHMETİNİ.18 yıl önce gönderildi # -
KAPISINDA BEKLETİYORSA BÜYÜK NİMET SAYACAKSIN,
KAPIDAN HABERİ OLMIYANI GAFLETTE SAYACAKSIN,
SANA KULUM DEMİŞ,BUYUR ETMİŞ,
BÜYÜK DEVLET,
SEN KAPIDA RAHMET SAYACAKSIN.18 yıl önce gönderildi # -
YA HABERİN OLMASAYDI GÜNAHLARINDAN,
YA AR NAMUS,HAYA,OLMASAYDI NASİBİNDE,
YA DÜNYA DEVRAN BEN SEYRAN DESEYDİN,
O KAPININ ÖNÜNE GÜNAHLARINLA BİLE OLSA,
ÇIKMAYA CESARET EDERMİYDİN.!18 yıl önce gönderildi # -
YAŞANACAK BU DÜNYA...MEVLAM YARATMIŞ BENİ İNSAN OLARAK..AKIL VERMİŞ ELHAMDÜLİLLAH..
BENDE SIRTLANDIM GİDİYORUM..AMA BAZEN AGIR GELİYOR..HANİ YUKARDA YAZDIN YA..
UMMANA SORDUM DERDİMİ,ANLAMADI,
ÖNÜNE SERDİM KENDİMİ,GÖRMEDİ,
KİMSELER DİNLEMEDİLER DERDİMİ...BENDE ANLATAMADIM...ANLATMAK İSTEMEDİM..ÇÜNKÜ ACILARIN KADINI ROLÜNÜ OYNAMAYI SEVMEDİM...İNSANLARIN İÇİNDE GÜLÜYORUM..DOSTLARIMIN YANINDA GÜLÜYORUM..DERTLERİNİ DİNLİYORUM ELİMDEN GELDİGİNCE YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUM..AMA ASLINDA DERT DEDİKLERİ ÇOK BASİT UFAK ŞEYLER..HEMEN İSYAN EDİYOLAR AGLIYOLAR..İÇİMDEN DİYORUM Kİİ ALLAHIM BUNA MI İSYAN EDİYOLAR..OYSAKİ BENİM YÜZÜM GÜLÜYO AMA İÇİM KAN AGLIYOR..
BENİM DERT ORTAGIM RABBİM BEN GECELERİ SECCADEMDE DÖKÜYORUM DERDİMİ SECCADEMDE ANLATIYORUM DOSTUMA..
BİLİYORUM Kİİ RABBİM BANA ANAMDAN BABAMDAM DAHA ÇOK MERHAMET EDER...
ALLAH BİR KAPIYI KAPATTIMI BAŞKA BİR KAPI AÇAR BİLİYORUM..VE AÇILACAK KAPIYI GÖZ YAŞLARIMLA BEKLİYORUM...18 yıl önce gönderildi # -
OYSA KULU KUL YAPAN EDEBİDİR,
AMELLERİ SEVAP SEBEBİDİR,
UFACIK BİR SİVİLCEDE KOPAN FERYAD,
EDEPSİZLİĞİN SEBEBİDİR.18 yıl önce gönderildi # -
(sizden bişey rica edebilirmiyim azıcık içimi dökebilirmiyim???) önce baştan özür dilerim sizi üzmek istemem.Allahıma bin şükür ruh ve beden sağlığım yerinde aileminde öyle çok şükür en önemli şey sağlık.ben belki ikiyıldır hani derlerya..yüreği ağzında yaşıyorum.her biten gün Allahım bu günde bitti çok şükür diyorum .uzunn uzun uyusam ve uyandığımda herşey benim hayal ettiğim gibi olsa diyorum. ağlamadan geçirdiğim gün yok gibi.ama şükür hep şükür.Allahıma gece yalvarıp ağladığımda bir el benim omzumdan tutuyor güçlü ol sabret güzel günler var ferah günler var dercesine.BÜYÜK RABBİM beni hiç yanlız bırakmıyor dostlarım.Allahıma hep sığındım ben.
KATRE KATRE BÜYÜTTÜM SEVDAYI ÖZÜMDE,
HER GECE,HER GÜN KORKUDUR BANA,
SEVDAM BÜYÜDÜ,
KORKUM BÜYÜDÜ,
RAHMETİNİ DÜŞÜNDÜM,AZAMETİN BÜYÜDÜ GÖZÜMDE,18 yıl önce gönderildi # -
şengül ablacım inan aynı duyguları paylaşıyorum..
uzunn uzun uyusam ve uyandığımda herşey benim hayal ettiğim gibi olsa diyorum. ağlamadan geçirdiğim gün yok gibi.Allahıma gece yalvarıp ağladığımda bir el benim omzumdan tutuyor güçlü ol sabret güzel günler var ferah günler var dercesine.
DUYGULAR AYNI BEKLENTİ AYNI ..SABIR SABIR SABIR ÇEKİYORUM AGLIYORUM..SONRA İÇİMDE HUZUR... ÜZÜLME AGLAMA KULUM BEN SENİN DOSTUNUM BEN SENİN YANINDAYIM...SENDE GÜZEL GÜNLER GÖRÜCEKSİN DİYOR RABBİM...RABBİM BENİ TESELLİ EDİYOR...ONDAN SONRA YİNE AGLIYORUM...18 yıl önce gönderildi # -
İYİKİ ACILARIM VAR,TASAM VAR,
DERT DERT ÜSTÜNE GAMIM VAR,
DERDİMİ DİNLEYEN DOSTLARIM VAR,
O EN BÜYÜK DOSTA ELHAMDÜLİLLAH.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM İYİKİ VARSIN,
KULUN AĞLASA DUYARSIN,
YA ŞAŞKIN KULUN NE YAPSIN,
AĞLIYAMIYORSA EĞER.18 yıl önce gönderildi # -
evet nuraycığım belki anlatmamalıyım fakat artık içimde taşıyamıyorum kimselere anlatamam benim çevrem dua dostlamız gibi değil anlamazlar anlıyamıyorlar her gün tefriciye okurum ben okuduğum her tefriciyede efendimiz peygamberimiz elimden tutuyor sen anlarsın beni nuraycım sen anlarsın biliyorum yanağımı okşuyor ve ben çok ağlıyorum nuraycım o tefriciyeleri nasıl bitiriyorum bir bilsen hep ağlıyarak kuş olsan gelsen beni görsen nuraycım.nuraycım yanıma oturuyor elimden tutuyor yüreğim görüyor nurayım kalbim görüyor.
BİR TATLI MERHABAYA EYVALLAHIM BEN,
SEVGİ,DUA DİLENEMEM,
HALİFE ETTİN BENİ DÜNYADA,
SENDEN GAYRI,DİLENEMEMBİR LOKMA,BİR HIRKA EYVALLAHIM BEN,
MİHNET,RİYA DİLENEMEM,
KUL DEDİN ADIMA,
SENDEN GAYRI,DİLENEMEM.AĞZIMDA DUA,ALTIMDA SECCADEM EYVALLAHIM BEN,
SENDEN BAŞKASINA DİLENEMEM,
ŞEREF,ONUR VERDİN BANA,
SENDEN GAYRI,DİLENEMEM BEN.18 yıl önce gönderildi # -
ben görüyorum hissediyorum dedim yaa aynı duygular..bazen oluyo kii Kuran okurken sayfalar ıslanıyor...
ama ablacım biliyomusun ben de kimseye anlatamıyorum..çünkü benim sorunlarım anlatılabilcek şeyler degil..ben içimde yaşamak zorundayım..aman Annem üzülmesin babam üzülmesin...ablam dostum arkadaşım üzülmesin bilmesinler ben üzülüyorum bilmesinler ben aglıyorum..üzüntümü belli etmek istemiyorum..yukarıda yazdım ben acıların kadını rolünü oynamayı sevmiyorum..sadece size anlatarak biraz rahatlıyorum...ama sizide üzmeyi hiç istemem..
benim derdim şahSİ aşk degil dünya mal degil o bu şu degil..
saglık saglık ve anlatamadıgım şeyler...BENİM Kİ; ASLINDA HİÇ SAHİP OLMADIGIM AMA ONUN ÖZLEMİYLE YANIP TUTUŞDUGUM VE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLAMAYACAGIM......bunu kimse anlayamaz...işte ben bunu kendim yaşıyorum..belki sen beni anlarsın...
BEN SENİN YANINDAYIM YÜREGİNDEYİM ABLACIM...BELKİ ELELE TUTUŞUP AGLIYORUZ KİM BİLİR...SENİ ÇOK SEVİYORUM...18 yıl önce gönderildi # -
nurayım duygularıma tercuman oldun yavrum her zamanda oluyorsun. zannederim biz seninle ruh ikiziyiz. şuan ağlıyorum.....zaten ben sabahtan beri ağlıyorum.....
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.