ŞİMDİ İKİNDİ NAMAZIMI KILDIM KADİR BABACIM ŞENGÜL ABLACIM VE DİGER DOSTLARA HEPİNİZE DUALAR ETTİM..RABBİM KABUL ETSİN İNŞAALLAH..RABBİM HEPİMİZİN SIKINTILARINI GİDERSİN..
ŞENGÜL ABLACIM CANIM BENİM SEN ÜZÜLME AGLAMA HİÇ DAYANAMADIGIM ŞEY BİRİNİN AGLAMASIDIR...İNŞAALLAH HEPİMİZİN GÖZ YAŞLARI DİNER...RABBİM BİZİ YOLUNDAN AYIRMASIN AMİN
SEVEMEDİM DÜNYAYI...!!!
(48 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM NURAYIMIN KALBİNDEN OLMASINI DİLEDİĞİ GÖZLERİNİ KAPATINCA HAYEL ETTİĞİ HER ŞEYİN GERÇEK OLMASI İÇİN...BİR MUCİZE VER...HAZRETİ MUHAMMET MUSTAFA sallahlahü aleyhi vesellem....PAK ZATI ESAM-İ HÜSNASI KATINDA MÜBAREK OLAN....YERLER VE ZAMANLAR HAKKI İÇİN...AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
SEVEMEDİM DÜNYAYI MİNİĞİM SEVEMEDİM,
BİR TEK KENDİ DERDİM BİLDİM,BAŞKA DERDİ BİLEMEDİM,
ASLINDA ANLADIM,HİSSETTİM AMMA,
DİLİMİN UCUNA GELDİ,SÖYLEYEMEDİM.SEN YİNE BİL KADİR BABA BİLMEZ,
MECZUPLUĞA VURMUŞ ANLAMAZ,
SEN İKİ DAMLA YAŞ AKITIRSAN,
BİLKİ,BENİMKİLER DİNMEZ.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN KADİR ABİMDEN VE NURAYIMDAN.burda biraz içimi döktüm ferahladım .dilerim ALlahımdan bütün kalbimle sizlerinde YÜCE RABBİM kalplerinizi ferahlatacak hayırlı sebebler versin Allahım hiç darlarda koymasın sizleri.amin.
AMİN ABLACIM BİNLERCE KEZ AMİİN GÜZEL DUALARIN İÇİN RABBİM SENDEN HEPİMİZDEN RAZI OLSUN...İYİKİ VARSINIZ...İYİKİ BEN SİZİ BULMUŞUM...RABBİM SİZLERİ DARDA KOYMASIN DUANIZ DİLEGİNİZ NEYSE RABBİM KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
ben de bir zamanlar o dünya aldatmacasında dört dönüyorken Rabbim tuttu elimden çıkardı beni hamdolsun.Ben sizin gibi dışa vuramıyorum gözyaşlarımı ama benim içim ağlıyor.Benim de Nurayım gibi kimselere anlatamadığım dertlerim var.İşte sonra da sinir krizleriyle boşaltıyorum kendimi.Sonra etrafımdaki herkes kendinde suç arıyor.Eşim,annem babam kardeşlerim ve hatta minicik yavrum...Ama bilmiyorlar ki suç bende.Herşeyin sebebi benim.Geçmişim...Bu dünyayı artık ben de hiç sevmiyorum ama ahirette beni bekleyen şeylerden çok korkuyorum,bu günahlarla nasıl hesap vereceğim diyorum.SEVEMEDİM BU DÜNYAYI BEN DE SEVEMEDİM:(((
SEVMESEN DE BAŞAK YOLU YOK BU YOLDAN GEÇMEK ZORUNDAYIZ RABBİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE GEÇMEMİZE YARDIM ETSİN
.
;
KADİR BABAM DAHA DEMİN YAZILANLARI OKUDUM AMA CEVAP YAZMADIM ÇÜNKÜ SEN KENDİNİ EN İYİ ŞEKİLDE SAVUNURSUN..BELKİ CEVAP VERMEMEN DE KENDİNİ SAVUNMADIR..BAZEN SUSMAK SESSİZ KALMAK EN İYİSİDİR...
O ARKADAŞIMIZ..TAN OLARAK ANLAYAMAMIŞ..BİZ SENİ ÇOK İYİ TANIYORUZ..SEN BİZİM CANIMIZSIN...KADİR BABAMIZSIN..BANA GÖRE SENDEN BİR TANE DAHA YOK..SEN MORALİNİ BOZMA..SENİ BURDAKİLER ÇOK İYİ TANIYOR..
İNŞAALLAH O KARDEŞİMİZDE YANLIŞINI ANLIYACAKTIR..SELAMETLE..
SEN GÜZEL YÜREGİNİ ÜZME OLURMU BABAM...18 yıl önce gönderildi # -
KADİR BABA KIRIKMI KALBİN ÇOK MU ÜZÜLDÜN BİRŞEYLER YAZSAN ÇOK MUTLU EDERSİN BENİ...
KADİR BABA...BİZ SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ........KIZLARIN OGULLARIN KARDEŞLERİN..BACILARIN.....HEPİMİZ SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ....
.
Bütün yazıları bir bir her harfine kadar okudun,m, ve bir bilseniz nasıl acılarınız üzüntüleriniz benim oldu.Bana sorsanız Cennet sen seviyo musun bu dünyayı diye; şuan sevmiyorum ama Rabbime hamdolsun, ailem yanımda sağlığım yerinde...
Ama bir de hayallerim bir bir olduktan sonra sorsanız cennet şimdiş seviyo musun bu dünyayı diye, işte acı ama gerçek , evet çok seviyorum ben bu dünyayı derdim.
Hayat böyle bir aldatmacadan ibaret, herşey yalan , geçici. O yüzden inşallah ahiret için bol sevap kazanmakla geçiririz ömrümüzü ama şu dünyada da her geçirdiğimiz saniye zehir olmasın...
Rabbim herşeyi işiten ve görensin, bilirim.18 yıl önce gönderildi # -
GÖZYAŞIM BURDAKİLERİ BİR OKUMUSUN...
Bir gariplik hanemde mabedim kan ağlıyor..
Bir sızı var sinemde yüreğim korlu yanıyor..
Yanlızlık yamadır çehremde, Sözlerim hep gizliyor
Bir garibim dünyada, yaşım gariplik bilmiyor..Okudum hepsi çok güzel sözler okumaya da devam ediyorum... ALLAH razı olsun.
HAY ALLAH . BEN BU YAZIYI İLK DEFA OKUDUM . LÜTFEN NURAY CENNET MFD ŞENGÜL ABLA KADİR BABA AMA BAKIN . BENDE SİZİ ANLIYORUM . LÜTFEN AMA . BENDE SİZİ SEVİYORUM AMA . HEP DUALARIMDASINIZ .
Okudum tekraren ve hepsini...
Gördüm ki arkadaşlar başkalarının derdine büyük dert değil diyor.. Yerine geçipte yaşadık mı ki? Biz o derdine küçük dediklerimiz olup onların içindeki ateşle ayndık mı ki???
Belki bizim küçücük gördüğümüz o dert ne kadar derindir içlerinde, ne kadar can yakıyordur.. Kimbilir belki sizinkiler başkalarınınkine küçücük gelir... Anlayamazsınız arkadaşlar, kimsenin derdini yaşamadan anlayamazsınız! Kimse benim yerimde olmadan benim ailemden kaçıp gtmek uzaklaşmak istemez. Ben birine söylesem bunu sen delimisin daha ne istiyosun derler! yıllar yılı maddi olarak tatmin edilen ama manevi olarak babasına annesine sarılmaktan aciz olan benim derdimi kimse anlayamaz!
Ve sizler dertlerinizi büyütmüş büyütmüş kendinizinkini kocaman başkalarınınkini küçücük yapmışsınız.. Bu beni çok üzdü.. Hiç bir göz sebebsiz yaşarmaz, bir damla gözyaşı bile yürek gerçekten yanmadıkça akmaz...Dert derttir, acı acıdır... İğne de batsa ele kan akar, bıçak kesip koparsa da parmağı, yine kan çıkar... Ve ikisininde anlık can yakması aynıdır.. belki biri daha çabuk kabuk bağlayıp iyileşir ve birisi de daha uzun zaman sonra iyi olur.. Dünyayı sevmiyorum bende kadir baba..
Çünkü hep canım yandı, ve hala yanıyorda.. öyle acıyo ki içim... Bir sabaha gözlerimi açtığımda içimde az bir heycan olsa ne güzel olurdu keşke her sabah niye uyandım biraz daha uyusamda gün çabuk bitse demesemde o günü uzun uzun bitmemecesine yaşamak istesem... Haksızlıklar acılar içime attıklarım söylemediklerim.. en çokta ne yakıyor beni biliyor musunuz insanlara değer verdiğimde beni sırtımdan vurmaları.. En çokta bu yakıyor canımı... Şimdi öyle umutsuzum ki mevlam büyük inşaALLAH umut olur yarınlarıma.. çünkü yaşım daha çok küçük vuslata belkide çok uzak.. Ben gönülden dileirm ki mevla vuslatımı yakın eylesin.. Çok umutsuzum istemeyerekte olsa, canım çok yanıyor.. Böyle birini gülerken görsem, imreniyorum ALLAH'ım benim içmdeki acıyla yakma onları hep böyle gülsünler diye dua ediyorum... Ne diyeyim rab büyük ben küçük.. İsyan etmektense sığınmak daha iyi.. İsyan edince hepten kaybederim ama sığınınca küçükte olsa belki bir umut kurtarır yardım eder belkide mucizeler verir :(...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.