EVET VAR DİYEN VARSA YAZSIN AÇTIM HATİM İNDİRİYOM VEDE BU SAYFAMA SADECE YAPTIM HATİMLERİME AMİN DİYEREK KATILACAKSINIZ PAZAR GÜNÜNE KADAR SİZLERİ BEKLİYORUM DUA DOSTLARIM VARIM DİYEN GELSİN HATİM SOFRAMA PAZAR GÜNÜ HATİM DUASNI TOPLUCAM HEP BERABER İŞAALAH.
YOKMU DUAYA HATİME İHTİYACI OLAN KARDEŞLERİM SORUYORUM ALLAH RIZASI İÇİNOKUYORUM
(69 mesaj) (52 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hic ihtiyacim olmaz mi tabiki var sevgili kardesim :)
seve seve ÀMIN demeye varim...
dualarina bizide nail eylersen mutlu olurum... helede sevdiginden ayri olupta aci cekenlere ve tüm derdi olanlara...
rabbim ettigin hatimi kabul eyler ins. kardesim18 yıl önce gönderildi # -
EVET DUA DOSTLARI PAZAR GÜNÜNE KADAR HATİM SEFERBERLİ BAŞLATTIM ALLAH RIZASI İÇİN OKUYORUM SİZLERİDE HATİMLERİME AMİN DİYEREK KATILMANIZI BEKLİYORUM ALLAH NE MURAT LARINIZ VARSA KABUL ETSİN ŞİMDİDEN AMİN Bİ HÜRMETELLİL ALEMİN
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin yarabbi...sevgili dua dostum rabbim kabul eylesin şimdiden...rahmeti ve bereketi üzerine olsun...selam ve dua ile....
AH AHH Nozgen kardes ,cölde kalmisiz suzuz kavrulmus gibi su isteyen varmi der gibi soruyorsun...Rabbim nasip ediyor senin güzel hatimlerine Aminlerle katilmayi bende sana 3 Fatiha 11 ihlas 1 ayetel kürsi okuyorum ..nefesine ve yüregien kuvvet versin Rabbim diye...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BENDE VARIM AMİN DEMEYE İNŞALLAH ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM .
Allah kat kat sizden razı olsun dostum. Ne kadar geniş bir yüreğin var. Hakkını helal et güzel yürekli kardeşim. Rabbim içinizde ne sıkıntınız varsa tez zamanda alsın. Her muradınız hayırlısıyla makbul olsun inşallah. Vallahi sizin bizler için yaptıklarınız karşısında bizler emekliyoruz. Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin. AMİN AMİN AMİN.
SAĞOLASINIZ KENDİME BİR GÜZEL SÖZÜ ÖRNEK ALIRIM HER ZAMAN HZ ALİNİN BANA BİR KELİME ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM DEMİŞ ALLAH BİZE NASİP ETTİ OGÜZELİM KURANI KERİMİ ONUDA BOŞ BIRAKMAK YAKIŞMAZ BİZE BUNUDA SİZLERE VE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE OKUYUP HEDİYE ETMEK EN GÜZEL DUYGU BENİM İÇİN RABBİM DERGAHI MAKAMI MAHMUDİYESİNDE KABUL BUYRSUN DUA DOSTLARI
olmazmı ihtiyaç,yüreğinin bir kenarına benide yazarsan mutlu olurum.21 besmele okuyorum o kocaman yüreğine.
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLA ALLAH SENİN VE AİLENİN YAKINLARININ NE SIKINTILARI VARSA EN YAKIN SAATTE GİDERSİN İŞAALLAH
amin canım kardeşim.
HEPBERABER ABLA ALLAH NEREDE DERTLİ KULLARI VARSA ONLARA RAHMAN VE RAHİM ADIYLA TEZ ZAMANDA SIKINTILARINA ÇARE VERSİN AMİN Bİ HÜRMETELLİL ALEMİN
canm kardrşm amin ..rabbim kabul etsin işallah...işallah bu güzel hatmin sonucu darda kalanlar gecim sıkıntısı cekenler hastane kapılarında acı cekip allah diyen müminler...rabbimin adını kalp ten söyleyp yakaran inananlar...ve burdaki canm dua dostu kardşleriimin göünllerindekiler ve ensonunda da benim icin hayırlı bir eş duam kabul olur işalllh...
allah kabul etsın rabbım yarıdmcın olsunnn dualrında bızıde unutma ne olur hatta ozel duam var ama tabı ıstersen dua dostum allah razı olsunn ıns rabbım senınde gonlune gore versın dualrını kabul etsınn
AMIN AMIN AMIN kardesim.allah kabul etsin. ne mutlu banaki bu siteyi buldum ve sizler icin amin amin amin diyebiliyorum. mevlam yaptigin ibadetleri sevaplarina nail eylesin.
allah razı olsun senden allah kabul etsin allah seni bütün kötülüklerden korusun ihtiyacımız olmaz olurmu nozgencim ben en başı sağlık istiyorum sevdiklerimizi allah yanımızdan ayırmasın inşallah amin birde ben çok aşk acısı çektim çok üzüldüm 5 seneden beri 1 yıl önce yeni biriylen tanıştım olucak bu dedim yine hüsran yine acı çekiyorum bana lütfen bana yardım edin sevdiğimlen barışmak istiyorum ayrı olsak bile gene azda olsa tlf görüşüyoduk içimde bir umut vardı ama şimdi hiç yok tlf bile cvp yok elimden sadece gelen dua lütfen bana dönmesi için hayırlı olması için dua edermisiniz isimlerimizide veririm isterseniz
amin nozgen kardeşim. tekrar amin diyelim inşallah...Allah kabul buyursun. evliliği sallantıda olan emine ablam için özel dua istiyorum senden...o kadar büyük manevi desteğe ihtiyacı var ki...sanırım bu kadarı yeter...selam ve dua ile..
NEDEN OLMASIN KARDEŞLERİM HERKESİN DUAYA İHTİYACI VAR OLUR KARDEŞİM OLUR FTM KARDEŞİM Bİ ŞEY YAZMIŞN TAM ANLAYAMADIM CVP BEKLIYORUM
nozgencim benim yazımı okudunmu yardımlarını bekliyorum
amin amin amin Allah razı olsun Nozgen kardeş nolur duandan benim de nasiplenmemi sağla çok sıkıntılıyım sevdiğime kavuşmayı diliyorum.
amin amin
amin amin amin... allah razı olsun dualarından rabbim darda olan herkesi nasiplendirsin inşallah...
Amin amin amin.. Allah cc razı olsun kardeşim, güzel yüreğinize hüzün göstermesin hiç ne bu dünya da ne de ahirette..Her isteğiniz hakkınızda hayırlı kılınsın Rabbimin katında ve nasip edilsin size..amin amin amin..
amin amin aminnn allah senden binlerce kez razı olsun allah kabul etsin dularında bizede yer ayırırsan sevinirim allaha emanetsiniz
Allah razı olsun kardeşim agzına yüregine saglık Rabbim katında kabul etsin amin amin amin..
RABBIM kabul etsin insallah bende varim AMIN demede
ALLAH razı olsun RABBIM kabul etsın ıns.benıde dualarınıza katarsanız sevınırım...
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN. DERT YÜZÜ SİZLERE GÖSTERMESİN. CANIGÖNÜLDEN AMİN AMİN AMİN.
AMİN AMİN AMİN.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
benimde sorum olacak hatime başlarken nasıl niyet edecem??
mesela diyelim ,allahım senin rızan için hatmetmeye gönlümün muradıma kavuşmak istiyom desem olurmu???
siz nasıl ediyorsunuz nasıl etmemizi tavsiye edersin...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.