ACİL DUA DOSTLARI KÜÇÜK KIZIMA BEBEĞİME DUA EDERMİSİNİZ nozgen
(43 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DUA DOSTLARI KARDEŞLERİM BEBEĞİM İÇİN KIZIM İÇİN DUADA BULUNURMUSUNUZ.
18 yıl önce gönderildi # -
allah c.c. bebegine acil sifalar verir ins.
tüm hastalara sifa vermesi dilegi ile....18 yıl önce gönderildi # -
21 YA ŞAFİ
3 İHLAS 3 FELAK 3 NAS
RABBİM MELEĞİMİZE ŞİFA VER18 yıl önce gönderildi # -
Canim Melek, Rabbim o güzeller güzelini korusun sevsin...Ona 3 ayetel kürsü 11 ihlas ve 3 fatiha yolluyorum gül kokulariyla...Rabbim Vedud sifatiyla onu nuruyla iyi etsin...Amin.....
11 İHLAS 3 FATİHA ÜZERİNE ŞİFA OLSUN SEVGİLİ KARDEŞİM...RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN İNŞALLAH...
AMİN ZEZ MERAL ABLA GAMZE19 TÜM MELEKLERİMİZİ KORUSUN ŞİMDİ ÖĞRENDİN MELEĞİM BAYA RAHATSIZMIŞ TABİİ BEN DIŞARDA ÇALIŞTIM İÇİN ONA SADECE DUALARIMLA YETİŞE BİLİYORUM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
AMİN VUSLAT1984 KARDESİM ALLH RAZI OLSUN
ey alemlerin Rabbi dostumuzun yavrusuna şifa ver ona bağışlar şifa sendendir biz diliyoruz sen esirgeme ya Rabbi amin
canım bebeğine allah acil şifalar versin birhan önce iyi olucaktır inan
SAĞOL MERVE SAĞOL HAZİRAN KARDEŞİM
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ALLAH BEBEĞİNE ŞİFA VERSİN. ONU SANA BAĞIŞLASIN.AMİN.
3İhlas
1 Fatiha
33 Ya Şafi
Rabbim küçük meleğimize sağlıklı, huzurlu, mutlu, ömür versin. Kazalardan belalardan korusun. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemai ve hüves-semi’ul alim
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemai ve hüves-semi’ul alim
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemai ve hüves-semi’ul alimBismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemai ve hüves-semi’ul alim
ALLAH KIZINIZI SİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH KARDEŞİM
YEKRUYE22 NEVBAHAR KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SİZLERİNDE NE MURADLARI VARSA VERSİN
Bismillahirrahmanirrahim..
7 Hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyki tevekkeltü ve huve rabbil arşıl azim..
7 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin..
7 hasbiyallahu ve nımel vekil
7 la havle vela kuvvete illa billa hul aliyyül azim..
7 allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, kad dakat hiyletiy edrikniy ya resulullah..
41 Ya Şafi
okudum. Rabbim yavrunuza acil şifalar versin, merhametinden rahmetinden mahrum etmesin..amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL DEVA82 KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
amin nozgen cümlemizden inşallah.. minik meleğimizin güzel haberlerini bekliyoruz senden dualarımdasınız..
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. YARABBİ ŞAFİİ SIFATIYLA MUAMELE EDEREK ŞİFA VERSİN. İNŞALLAH HASTALIĞINDAN ESER KALMAZ.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
allah hayırlı şifalar versin tatlı melegimize hayırlı haberlerini bekliyoruz.... 11 ihlas 100 ya şafii 1 ayetel kürsü 1 fatiha okudum melegimize rabbim hayırlı şifasını versin inşallah...
Nozgen kardeşim geçmiş olsun,3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Kevser 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim melegimize tez acil şifalar versin sevenlerin yüzünü güldürsün amin amin amin...
YA ŞAFİ YA ALLAH YA ŞAFİ YA ALLAH YA ŞAFİ YA ALLAH
RABBİM ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SAĞLIK HABERLERİNİ ALALIM İNŞAALLAH.
ya şafi ya şafi ya şafi kardeşimizin meleğine şifa ver o güzel ismin hürmetine sana sığındık ellerimizi küçük meleğimiz için açtık sen boş çevirme yarabbim
100 ya şafi yolluyorum rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.1 fatiha,3 ihlas okuyup üflüyorum...Ya Şafi ismiyle şifasını versin Rabbim tez zamanda...
Allahım bebegine acil sifalar versin insallah.. Rabbim..
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN RABBİM YA ŞAFİ İSMİNİN HÜRMETİNE HASTALARIMIZA ŞİFALAR VER AMİN
rabbim bebeğine acil şifalar versin inşallahh
Güzel Allah'ım en kısa zamanda bebeğini sağlığına kavuşturur inşallah.Dualarımız seninle kalbini ferah tut
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.