YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN RABBİM ŞİFA VER TÜM HASTALARA VE DOSTUMUZUN KIZINA ŞİFA VER AMİN AMİN AMİN...
ACİL DUA DOSTLARI KÜÇÜK KIZIMA BEBEĞİME DUA EDERMİSİNİZ nozgen
(43 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah şifasını versin... Rabbim sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmenizi sağlasın hep birlikte..
18 yıl önce gönderildi # -
nozgen kardeşim dün ben sizin mesajınızı okumuştum ve gece kuran okudum tüm sitedeki kardeşlerime ve özellikle sizin küçük meleğinize allahım acil şifalar nasip etsin inşallah amin
sağolun kardeşlerim allah razı olsun hepinizden
acil sifalar kardesim...allahümme ya safi celle celaluhu.....
RABBİM BEBEĞİNİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN.
RABBİM ONUN HAYATINA GÜZELLİKLER NASİP ETSİN.O ilk ağLamanı bekLiyoruz,
Ama en çok kim biLiyormusun?
Seni kim haketti bebeğim...
Seni karnında taşıyan, besleyen,
Hayatını herşeyini SeninLe payLaşan,
Annen tabiki bebeğim, Annen Annen bebeğim...18 yıl önce gönderildi # -
3 FATİHA,11İHLAS,3 FELAK,3NAS,1AYETEL KÜRSİ,3 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,3 BİSMİLLAH,
7 tane-EUZÜ BİİZZETİLLAHİ VE BİKUDRETİHİ MİN ŞERRİMA ECİDÜVE ÜHAZİR.
11YA ŞAFİ
ALLAHIM PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED VE EHLİ BEYTİ MUHAMMED YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KARDEŞİMİZ NOZGEN'İN MELEĞİ YAVRUSU EVLADI İÇİN ONUN NİYETİNE OKUDUM SEN ŞİFASINI TEZ ZAMANDA VER YARABBİM.YAKARIŞIMIZSANA DERDİ SEN VERİRSİN ŞİFASI DA SENDE YARABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI EYLE AMİN AMİN AMİN ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
kardesim allah acil sifalar versin. mevlam tez zamanda bebegine saglik versin. bebekler bu dunyanin en masum varliklari. dualarimizda sana bol sabir ve bebeginede acil sifa diliyoruz. allah yardimcin olsun AMIN AMIN AMIN
Nozgen kardes Allah sifa versin insallah su mübarek günde.Tez zamanda sagligina kavusmasi icin yavrunuzun Allah rizasi icin
25 Fatiha, 25 Ayetel kürsü 10 NAs, 10 felak, 10ihlas insallah sevincli haberinizi aliriz Amin.....18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda,dualarımız kızımızla.
Allah şifa versin ,Cenabi Allah; çektiğin bu sıkıntılar karşılığında dereceni yükseltsin,günahlarını bağışlasın.
YA ŞAFİ YA ALLAH YA ŞAFİ YA ALLAH YA ŞAFİ YA ALLAH
RABBİM ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SAĞLIK HABERLERİNİ ALALIM İNŞAALLAH.
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN 3İHLAS 1FAHİHA
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.