Cezaevinde yatan suçsuz olan,boş yere yatan,fazladan yatan,suçundan fazla ceza yatıcak olan,kardeşlerimiz için dua edelim dua dostlarım çok zor durumda olanlar var,3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Kevser 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim hepsini tez zamanda özgürlüklerine kavuştursun Rabbim hepsini kazadan beladan korusun Rabbim kudretiyle adaletini göstersin Rahmetiyle sarıp sarmalasın ummadıkları yerden kapılar açsın sevenlerinin yüzlerini güldürsün tez zamanda hepsini sevdiklerine kavuştursun amin amin amin..
CEZAEVİNDEKİ KADER MAHKUMLARI İÇİN DUA EDERMİYİZ DOSTLARIM (derin)
(104 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Etmezmiyiz Derin kardesimm Rabbim sefaat eylesin ADL sifatiyla dokunsun. 11 ayetel kürsi okuyorum simdi...Rabbim kabul buyur..yüreklerine nefes ver afiyet ve dayanma gücü ver ...Amin...............
18 yıl önce gönderildi # -
İçimin parçası canım zerrinim yine duygulandırdın beni bide ilk yazman dahada duygulandırdı Allah razı olsun kardeşim,Anneciginin içindeki dilek için lütfen iletirmisin 3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Kevser 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah
Basüstüne canim kardesim iletirim Allah senden razi olsun hepimize ettigin dualar icin seninde güzel yüregine bir tane ayetel kürsü hediye ettim..Rabbim o güzel yüregine zeval vermesin diye..Seni cok sevsin ...sen gibi insanlar azaliyor kiymetini bilmemiz gerek güzel dostum benim...Duayla kal,elife yazdigin mektuplarda selam ilet dualarimizda oldugunu söyle ...Mutlak karanligin ardindan günes dogacaktir....Rabbim mucizesini size sunacak ben basindan beri buna inaniyorum...buna inanarakta dualar ediyorum.Rabbim biliyor.Amin.
Allah razı olsun canım kardeşim,bende gönülden yürekten inanıyorum herşey güzel olucak,dostu Allah olanın sırtı hiçbir zaman yere gelmez, selamını başüstüne ne demek ileticem dualarında oldugunu söyliycem çok sevinicek,tekrardan Rabbim razı olsun yaptıgın bu zamana kadar tüm dualar için..
Rabbim okudugun duaların mükafatını sana ve sevdiklerine uzun ömürler olarak sunsun amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim oralarda haksız yere yatanları katında yüceltsin. sıkıntılarını hayra çevirsin. tek gördükleri zorluk oralar olsun. ve imtihanlarını başarıyla versinler amin. haksızlık edenleri iftira edenleri de Rabbim fırsat vermesin..amin
rabbim tüm haksız yere orada bulananlara hayır kapıları açsın özgürlüklerini bir an evvel kavuştursun onları bekleyenlerin yüzlerini güldürsün kardeşlerimize de fırsat versin tüm sıkıntılarını atıp feraha kavuşsunlar rabbim her daim yar ve yardımcıları olsun bütün dualar onlarla olsun
allah yardımcıları olsun.. la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzaliymin.. 1 ayetel kürsü 3 ihlas fatih okudum.
ALLAH HERSEYİ BİLİP GÖZETENDİR.. KİM SUÇLU KİM SUÇSUZ KUL BİLMESEDE EN İYİ BİLENDİR ALLAHIN ADELETİ SONSUZDUR.. BU DÜNYADA OLMASA BİLE AHİRETTE.. ALLAHIM SEN YERE DÜŞEN YÜZLERİ GÜLDÜR HAKSIZLIĞA UĞRAYANLARI SELAMETE ÇIKAR RABBİM AMİN AMİN
dua dostum allah tez vaktte dularına cvp versın ıns yar ve yardımcın olsun gonlune gore olusn
ne demek derin cimmm elbetteki ederiz senin meleğin içinde başkalarının melekleri ve tüm mahkumlar içinde rabbim tez zamanda kavuştursunn sevdiklerine
YA RABBİ SABIR...
YA RABBİ MERHAMET...
RAHMET YA RAB!!!18 yıl önce gönderildi # -
allahım oralarda haksız yere bulunan kullarına merhametini en kısa zamanda göster güzel rabbim sen herşeye kadirsin rahman ve rahimsin amin amin amin
Allah razı olsun yüreklerinize saglık dostlarım,Rabbim dualarımızı katında kabul etsin amin amin amin..
Birer duada siz edermisiniz dua dostlarım..
40 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn
Allah razı olsun canım mervem dualarımız onların üstüne olsun,o güzel yüregine 3 ihlas şifa niyetine..
Rabbim yüreklerine ferahlıklar ihsan eylesin.
3 ihlas okudum Rabbim kabul buyursun.
EDERİZ TABİİ DERİNCİM...SENİN YAPTIĞIN GÜZELLİKLERİN YANINDA BENİMKİ ÇOK AZ OLACAK AMA BEN DE 11YUNUS 11İHLAS VE 1 ELHAM LA KATILIYORUM BU ZİNCİRE ALLAHIM DUALARINI TEZ ZAMANDA KABUL ETSİN KARŞILIKSIZ BIRAKMASIN İNŞALLAH AMİN
DERİN KARDEŞİM...
RABBBİM İMTİHANINIZDA KOLAYLIKLAR NASİP ETSİN...
RABBİM SİZİ ÇOK GÜÇLÜ KILSIN...
RABBİM KADER MAHKUMU KARDEŞLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
ONLARIN HERBİRİNE SENİN KADAR ESASLI, VEFALI, HAKİKATLİ DOSTLARLA BİR KILSIN Kİ...
YÜREKLERİ SEVGİ DERYASINDA HÜRLÜĞÜN GÜZELLİĞİNİ TATSIN...
100 SALATÜ SELAM İLE AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.
21 BESMELE
21 İHLAS
21 FATİHA18 yıl önce gönderildi # -
KADER MAHKUMLARINA ALLAH TEZ ZAMANDA ADALETİNİ MERHAMETİNİ TECELLİ ETTİRSİN SABRINIDA VERSİN İNŞALLAH 3FATİHA 3İHLAS
10İhlas
10Kevser
10Subhaneke
10Yunsu peygambamberimizin duası
Rabbim suçsuz olan boş yere yatan fazladan yatan suçundan fazla ceza yatıcak olan kardeşlerimizin hepsine saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle Yarabbim hertürlü kazadan beladan musibetten sıkıntıdan koru nefeslerine kuvvet ver rahmetinle sarıp sarmala tez hayır kapıları aç özgürlüklerine biran önce kavuştur ne olursun kurban oldugum güzel Yarabbim amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
100 YA ALLAH
100 BESMELE
100 ALLAHU EKBER
RABBİM TÜM MAHKUMLARA VE YAKINLARINA SABIR VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
10ihlas
10kevser
10subhaneke
10Yunus Peygamberimizin duası
100Estagfirullah
100Elhamdulillah
100Subhanallah
100Subhanallahi vebihamdihi
100Kelime-i tevhid
Rabbim suçsuz olan boş yere yatan fazladan yatan suçundan fazla ceza yatıcak olan kardeşlerimizin hepsine saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle Yarabbim hertürlü kazadan beladan musibetten sıkıntıdan koru nefeslerine kuvvet ver rahmetinle sarıp sarmala tez hayır kapıları aç özgürlüklerine biran önce kavuştur ne olursun kurban oldugum güzel Yarabbim amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim suçsuz olan boş yere yatan fazladan yatan suçundan fazla ceza yatıcak olan ve şeytana uyup bi hata yapıp dahi pişman olan tüm din kardeşlerimize iç huzuru ver zamanlarının tez dolmasını sevdiklerine kavuşmalarını nasip et ya erhamerrehimin amin
rabbim sen haksız yere yatan kardeşlerimize sabır ihsan eyle onlara güç ver koru kolla yarabbim tüm kardeşlerimize ve elifimiz için benden
100 kelime-i tevhid
10 ihlas
11 fatiha yüreklerine huzur versin sıkıntıları bi nebze olsun geçsin inşallah
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
100 la havle hediye ettim Rabbim özgürlük kapılarını açsın haksız yere yatanlara insallah
Allahım orada haksız yere yatanları izninle ordan çıkar,özgürlüklerine kavuştur.önce sen affet sonra adalet kararı verecek olan insanlar Allahım.haksız yere yatan insanlara sabırla dayanma gücü,aklı başında kalbi selim bi doğru yol hediye edip öle çıkar onları.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.