Ederiz tabii Derin kardeşim.Şuan için 7 Ayet El-Kürsi ve 11 İhlas okuyorum.(7 Enfal Suresinide okuyacağım)
Rabbim orada bulunanlarada sevdiklerinede dayanma gücü versin ve tez zamanda kavuştursun.Senide Meleğine.....
CEZAEVİNDEKİ KADER MAHKUMLARI İÇİN DUA EDERMİYİZ DOSTLARIM (derin)
(104 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
7 ihlas 40 yunus as duası bu sabah hediyem ...
tüm mahkumlara özellikle bize duacı olan elif'imize gitsin =)
duaları meleklerin duaları olsun OLMAZLARI OLSUN MUCİZELER YANIBAŞINDA OLSUN BU GÜN VE YARIN VE ÖBÜR GÜN VE SON NEFESİNE KADAR =)
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YA MEDET ....................
18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha 100 tevhid allah kabul etsin
RABBİM HAKSIZ YERE YATAN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETSİN TEZ VAKİTTE KURTULUŞA ERERLER İNŞ. 100 HZ YUNUS DUASI VE 100 EL ADL OKUDUM ONLAR İÇİN
rabbim adaletiyle masumlari korusun.ve zalimlere cezasini versin.
Allah razı olsun kardeşim yüregine saglık..
bi yanlışımızmı oldu link indi baya üzüldüm,olduysa bi kusrumuz affola dua ve selam ile..
YA MEDET ....................
Allah razı olsun gönlüne saglık zerrinim..
derin kardeşim komşum özden ablaya dua seferberliğinden bahsettim cezaevinden yatanlar için dua ediyoruz katılırmısın dedim hiç düşünmeden tabi dedi gönlünün ferah tut sen çok yazı eklendiği için sayfanın akışı çabuk oluyo görmüyodur kardeşlerimiz allaha emanet ol derinim allah yar ve yardımcın olsun
özden abladan tüm kader mahkumlarına :
100 ayetel kürsi
300 salavat-ı tefriciye
1000 kelime-i tevhid
100 nas
100 felak
2000 besmele-i şerif
7 amener resulu
1 yasin
1 fetih suresi
allah kabul etsin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Canım içimin parçası dilegim yüreginize gönlünüze saglık sendende komşundanda Rabbim ebedi razı olsun yapılan duaları katında kabul etsin amin amin amin...
YA VAHİDÜL KAHHAR
YA VAHİDÜL KAHHAR
YA VAHİDÜL KAHHAR
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH....18 yıl önce gönderildi # -
YA VAHİDÜL KAHHAR
YA VAHİDÜL KAHHAR
YA VAHİDÜL KAHHAR
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun zerrinim cihanım içimin parçası dostlarım Rabbim iki cihandada rahmetiyle sarıp sarmalasın katında misafir etsin amin amin amin..
LİNK GERİ GELMİŞ ÇOK SEVİNDİM
10 İHLAS BENDEN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun mervem :)
Rabbim o güzel yürekten ettigin duaları katında kabul etsin amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
DERIN abicim sana bir önerim olacaktir ama bilmem nasil olur
bizlere o cezaevinin adresini buraya yazsan, bizlerde arasira, destek amaçli, bir saniye de olsa, gülümsemeleri için, dualarimizi, desteklerimizi, güç verecek sözlerimizi mektup halinde yollasak, Elif kardesimize özellikle
yalniz olmadiklarini hatirlatsak..
OLUR MU?????
ne olur sabirsizlikla bekliyorum18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcıları olsun çok üzülüyorum ben rabbim affetsin. rabbim düşürmesin cümlesiyle amin amin AMİNN
garipgul aynı şeyi düşünmüşüz dostum =) dün gece benm de aklıma geldi
derinimiz verirse yazarız inşallah18 yıl önce gönderildi # -
HAKSIZ YERE CEZAEVİNDE BULUNAN TÜM KARDEŞLERİMİZE VE İÇİNDEDE DERİN ABİMİZİN MELEĞİ ELİFİNE:
1 YASİN
1 VAKIA
1 MÜLK
1 KENZ-ÜL ARŞ
1 ESMAÜL HÜSNA
2 HACET DUASI
ŞİFA AYETLERİ AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yazdiklarimi okuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
21 El fatiha okuyorum haksizliga ugrayanlar icin....
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim Derin sen icini temiz tut. 17 tane El Fatiha
5 İhlas
5 Kevser hediyem olsun.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM. RABBİM HAYIRLISIYLA TEZ VAKİTTE ONLARI HÜRRİYETLERİNE, AİLELERİNE, SEVDİKLERİNE, YUVALARINA KAVUŞTURUR İNŞALLAH. 1000 BESMELE, 30 AYETEL KÜRSİ, 30 FATİHA OKUYORUM. RABBİM TÜM HAKSIZLIĞA UĞRAYANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. ONLARI İSYANDAN UZAT TUTSUN İNŞALLAH.
AMİN AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
muazzez KARDEŞİM ALLAH DUALARINI KABULETSİN.TEZ ZAMANDA YÜCE YABBİM KURTARIR İNŞALLAH.
7 AYETEL KÜRSİ 7 FATİHA OKUYORUM.ALLAH DUALARIMIZI KABULETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM GÖNÜLDEN SESLENİYOR SENDEN İSTİYORUM
DARLIKTA OLAN BÜTÜN KARDEŞLERİMİ HİDAYETE ERDİR NURLANDIR VE TEZ KURTAR RABBİM18 yıl önce gönderildi # -
slm tüm mahkumlara Allahdan özgürlügüne kavusmalarini dilerim bende 1000 salavat okudum aminn
Rabbim hepinizden ebedi razı olsun dua dostlarım,tüm dualarınızın karşılıgı ummadıgınız anda önünüze mucize diye çıksın,Rabbim dualarımızı katında kabul etsin amin amin amin..
7 inşiarah suresi okuyorum ulaştırsın insallah Rabbim
yüregine saglık güleysa kardeşim,Rabbim hepsinin sıkıntılarını gidersin tez zamanda feraha çıkartsın özgürlüklerine kavuştursun amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.