HAYIRLI AKSAMLAR HERKESE BELKI ESKI KAYIT OLANLAR TANIR ZIYA ABIYI ONUN TEYZESI TRAFGIK KAZASINDA OLMUS KUZENIDE YOGUN BAKIMDAYMIS LUTFEN ONUN ICIN DUA EDERMIYIZ
SIMDIDEN ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN...
TEYZESINE 1 FATIHA 7 IHLAS MEKANI CENNET OLSUN KABRI NURLA DOLSUN..
KUZENINEDE YA ŞAFI VE AYETEL KURSU....
NOLURSUNUZ ALLAH YARDIMCISI OLSUN DEMENIZ BILE BENI SEVINDIRIR...DUA ILE..
[Bİ ABIME(ZİYA) DUA EDERMIYIZ.)armagan
(10 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ETMEZSENIZDE CANINIZ SAGOLSUN:(
18 yıl önce gönderildi # -
ben yeni uyeyım ama dualarıma onlarıda eklerım kardesim
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Kevser 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim tez acil şifalar versin kudretiyle ayaga kaldırsın sevenlerin yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin..
ALLAH RAZI OLSUN INSAALLAH SAGOLASINIZ
Allah cc rahmet eylesin kardeşim. mekanı cennet olsun..Hastamıza da tez zamanda şifa versin inşallah.. 33 Ya Şafi okuyabildim şimdilik Rabbim kabul buyursun, anılan güzel isimleri hürmeti için hastamıza tez zamanda acil şifalar versin ve ömrü boyunca sağlık afiyet içinde yaşatsın..amin amin amin..
3 ihlas 1 Fatiha okuyorum rahmetli teyzemiz icin Rabbim nur lar icine yatirsin insallah....Yogun bakimda yatan kardesimiz icinde 7 Ayetel Kürsi okuyorum..Rabbim Safi ismiyle sifa versin ..YA SAFI YA SAFI YA SAFI.......1000 adt YA SAFI ......
rahmetli teyzemiz için fatiha kardeşimiz içinde bol dua ediyorum allah yardımcıları olsun sabırlar versin allah çok zor
Allah cc teyzemize rahmetini geciktirmesin. kızımıza da şifa versin.. Rabbim yardımcıları olsun ...Ziya kardeşimize Rabbim sabır versin amin.
allaha yardımcınız olsun kardeşim şifa bekleyen kardeşimize 100 ya şafi teyzemiz için de 3 fatiha 1 ihlas kabul buyursun rabbim benden
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.