dostlarım, çok sıkıntı içindeyim, ailem mecburen memlekete döndüler, ve ben görev yaptığım şehirde yalnız kaldım, günlerdir uyuyamıyorum, korkuyla sıkıntıyla irkiliyorum. çok huzursuzum lütfen duanızı esirgemeyin. daha önce de bahsetmiştim nişanlımdan ayrıldıktan sonra çok büyük sorunlar yaşadım, öyle ki yaşadığım şehri terketmek zorunda kaldım, çünkü orada kaldığım sürece heryerde her dakika bişeyler hatırlayıp üzülüyordum. üzerimde baskı vardı çok fazla rahatlarım sanıp başka bir şehirde açılan bir kadroya başvurdum ve alındım. şimdi mecburen burda kalmak zorundayım. dua ediyorum sürekli nişanlımla tekrar biraraya gelebilmek için, şimdi ayrılık acısına ailemin özlemi, yalnızlık korkusu da eklendi. çok kötü hissediyorum kendimi, aylardır ağlamadan uyduğum olmadı hiç. nolur dua edin benim için de..belki sizin dualrınız hürmeti için Rabbim sıkıntılarımı giderir..allah cc razı olsun şimdiden..
Tüm dua dostlarım duanıza ihtiyacım var :'( (deva82)
(25 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Kevser 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim tüm sıkıntılarını tez acil alsın yerini refaha feraha huzura bıraksın içini nur ile doldursun aydınlatsın yüzünü güldürsün Peygamber efendimiz Hz.Muhammed s.a.v yüzü suyu hürmetine dualarımızı katında kabul etsin amin amin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
Allah cc razı olsun derincim..Allah seninde bütün muradlarını en kısa zamanda versin inşallah..
canım bu akşam hepimiz için dua ettim inşallah herşey yoluna girer mutluluktan ağlarsın kendine iyi bak
ALLAH YOLDASINIZ ALLAH SIKINTILARINIZA FERAHLIK VERSIN DUALARINIZI KABUL ETSIN..DUA ILE..
allah cc razı olsun sizlerden..haziran canım kardeşim yazdıklarını okurken sanki biran yalnız değilmişim gibi hissettim bu koca evde.. yine gölzerim buğulandı..Allah cc razı olsun..
bence olaylara iyi yönden bakmaya çalış;) yalnız değilsin.. hele bi de boş vaktin varsa bi sürü zamanın var dua etmek için..bence değerlendir bu zamanı.. Allah senin yanındadır unutma..
"Bismillahillezi, lâ yadurru meâ ismihi şey'ün, fi'l-ardı velâ fi's-semâ'i. Ve hüve's-semî'ül alîm."
"Mukaddes ismiyle hareket edildiği takdirde yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle başlıyor, O'na sığınıyorum. O, işiten ve bilendir. Benim de duamı işitir, halimi bilir."
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...18 yıl önce gönderildi # -
Günahlara keffarettir gönüldeki keder
Niyetler halis olunca ameller olmaz heder
Biraz daha sabreyle neler göreceksin neler
Mevlam ihmal değil imtihan eder.18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim belki çok büyük sıkıntıların var ama eğer Allah'a bırakır ve hayırlısını dilersen hem sırtın sağlam bir yerde olur. hemde senin için daha hayırlı olan olur. Rabbim yar ve yardımcın olsun. tez zamanda sıkıntılarından seni kurtarsın.
ah canımsın dostum ya tez zamanda Mevlam feraha kavuştursun seni inşallah amiiin
Allah razı olsun hepinizden..sığınalacak başka bir yer mi var zaten rabbimizden başka? ben o na güvendim, O na sığındım..O öyle bir Kerem sahibidir ki kendisine açılan aciz elleri boş geri çevirmekten haya eder..inşallah kendi izzeti ve merhameti hürmeti için hepimizin sıkıntılarını giderir, yüreklerimize ferahlık verir..inşallah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılıp nasip eder en kısa zamanda..şüphesiz ki o herşeye gücü yetendir..amin amin amin Allah cc a emanet ediyorum herbirinizi..
rabbim en kısa zamanda feraha kavuştursun kardeşim gönlünden geçeni kalbine bağışlasın senin için hayırlı ise nişanlını da sana döndersin olmazlarını oldursun düğümlerini çözsün yanlız değilsin sen bizler varız her daim yanındayız sıkıntılarını bizlerle paylaşabilirsin yanında olmasak da evinde seninle olmasak da dualarla seninleyiz kalbini ferah tut :)
ALLAHIM RAHMETİNİ ÜSTÜNDEN EKSİK ETMESİN MERHAMETİYLE KUSATSIN RABBİM SENİ İNSALLAH.. ÜZÜNTÜLERİN SON BULUR SABRIN VE GÜCÜN ARTAR VE ARTIK EN KISA ZAMANDA DERTLERİNİ ÇOK ÇOK RAHAT ASACAK GÜCÜ VERİR RABBİM İNSALLAH GÜZEL MUTLU BİR YUVA NASİP EDER SANA .AMİN
yalnizlik hissettiginde silkin, kapa gözlerini, gülümse saginda solunda olan meleklere, gözünü kapa, kalbine gir bak kim var orada???
*ALLAH*
konus Onunla, bilse de o anda hissettiklerini Ona anlat, O ki en güzel dost
bunu bizim beyinlerimiz anlamaz ama kalbimiz anlar
te$bitte hata olmasin, biriyle konusuyomus gibi konus, canli canli, manevi kalmasin, maddi seslice konus, zaten kimse yok etrafinda
Onunla sürekli berabermis gibi hissedersen, bak nasil bambaska bir hal aliyor hayat
berabermis gibi de degil, çok sükür bizi varligindan haberdar ediyo, bundan güzel nimet olabilir
etrafimizdaki insanlar gerekli, Efendimiz sav, ALLAH ile direk muhatap olmasina ragmen, Hz Ayse annemizden konusmasini istermis (es seçiminde ki baslikta sabit konularda yazili) yani INSA'ALLAH bu yalan dünyada ahirette huzuruna beraber çikacagin hayirli bir es nasip edip, yuvani dünyadaki cennetin subesi eylesin O EN GÜZEL OLAN
ama asil ihtiyaç O, bu yüzden bu kalp bu kadar izdirap çekiyo
RABBIM sana Ona yaklasmada ki yolculukta hayirli yoldas, ailene çarçacuk kavusmani nasip eylesin
RABBIM simdiki durumundan haberdar, RABBIM razi ise bende razi olmaliyim diyerek sabret dua dostum
sabrederken de dualar zikirler düsmesin dilinden, bizlerde ahiret kardesi, dua dostlarin olarak sana dualarimizla yoldas olmaya gayret edecegiz
ALLAJ temiz kalbin gibi temiz bir hayat, her iki cihanda afiyet
ve derrin kalp huzuru lütfetsin INSA'ALLAH
sana arkadas olmasi için bir Yasin suresi ile dostlari 1 FAtiha 1 Ihlas yolluyorum, sana dost olmaya geliyolar ALLAH'in izni ile, yeter ki buna inanip RABBIM den gelen herseye teslim olalim
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
kiramen katibin meleklere arasira gülümsemeyi ihmal etme :)
selametle18 yıl önce gönderildi # -
ben dün gece tüm sıkıntıdaki kardeşlerim için kuran okudum içim o kadar ferahladıki hepsi birden kabul olmuş gibi allah hepinizin yardımcısı olsun allah derdinizi alsın inşallah
GARİPGUL NEKADAR GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN VE DEVA82 KARDEŞİM ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI İYİSİNİ GÜZELİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH KENDİNİ YANLIZ HİSSETME DUALARIMIZLA HERZAMAN YANINDA OLUCAZ ALLAHA VE DUALARA SIĞIN VE HER YANLIZ KALDIĞINDA AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GELECEĞİNE ESKİYE DÖNCEĞİNE AYETEL KÜRSİ OKU FERAHLAR RAHATLARSIN EMİN OLL ALLAHA EMANET OL DUA DOSTUM
amin amin amin..
Ya Rabbi,benim dualarıma amin diyen, bana beni hiç tanımadan dualar eden dostlarımın hepsini,hem bu dünyada hem ahirette sevdiklerin arasına yaz..Ya rabbi cümlemizin günahlarının büyük olanını da küçük olanını da, açık olanını da gizli olanını da affeyle..bizleri nurunla aydınlat, biran için dahi olsa bizi nefsimize bırakma Allah ım..sana hakkıyla kulluk edenlerden olmayı nasip et, alınlarımızı sana secde etmekten, dillerimizi seni zikretmekten mahrum bırakma..Ey merhametlilerin en merhametlisi, işlediğimiz günahların şerrinden sana sığınırız, Sen ki gücü herşeye yetensiz, tüm eksikliklerden uzaksın..Senin azizliğini büyüklüğünü zikretmekte bizim aciz dillerimiz yetersiz kalır..Sen ancak kendini övdüğün gibisin..Allahım yüzü suyu hürmeti için duları kabul buyurduğun herşeyi vesile kılıp sana yalvarıyorum..Ya rabbi bildiğim ve bilmediğim bütün güzel isimlerinle sana yalvarıyorum, o isimler ki onlarla dua edilince icabet buyurursun,o isimler ki onlarla Senden bişey istenince verirsin..Bildiğim bilmediğim en güzel isimlerin ve o isimlerinin işaret ettiği manalar hakkı için tüm dua dostlarımın, tüm ümmet-i muhammedin her ne sıkıntısı varssa gider Allah ım..cümlemizin gönlünün muradını hakkımızda hayırlı kıl ve nasip et..Ya rabbi senin merhametine sığındık, bana ve benim durumumda olan tüm kardeşlerime yardım et..Allahumme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin amin amin ya rabbel arşıl azim..hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşıl azim..
hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşıl azim..
hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşıl azim..,
hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşıl azim..Allah cc hepinizden razı olsun dua dostlarım, hepiniz dualarımdasınız, hepinizi çok seviyorum..
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
derin,haziran, armagan, tuuba, zez, gulgun65,Merve, dilek-23, guleysa, GaripGul, handanemru, pnarr, ceylan ve sitedeki tüm dua dostlarım..Allah cc hepnizden razı olsun..sizlerin dualarını okudukça kendimi daha iyi hissetmeye başladım. GaripGul Yasin ve dostları Fatiha ve ihlas için ayrıca teşekkür ederim..Rabbim okuduğunuz kelimeler adedince, kendince malum olanlar adedince sevap versin sizlere..En sevdiği kulları arasına yazsın adınızı,Cemalini görmeyi nasip etsin..amin amin amin..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizi
ALLAH razi olsun
:)18 yıl önce gönderildi # -
görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.her işte vardır bir hayır.güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır.allaha emanet ol kardeş dua ile...
3 defa okudum senin için kardeşim.
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
Allah sana hayırlı kapılar açsın, içindeki sıkıntılardan kurtarsın. Amin Amin Amin.
amin amin amin..Allah cc razı olsun hepinizden..
la ilahe illallahü vahdehu la şerikeleh lehül mülkü ve lühül hmdü ve hüve ala külli şeyin kadir sürekli tesbih çek kardeşim faydasını bi iznillah teala görürrsün inşallah amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.