Ebu Hureyre (R.A)'den rivayetle Resulullah (S.A.V) şöyle buyurmuştur:
"Allah-u Zülcelal buyurdu ki: "Namazı (kıraatı) kulumla kendi aramda ikiye böldüm. Kuluma istediği verilecektir." Bir rivayette: "Onun yarısı benim, yarısı da kulumundur." Kul: "Elhamdülillahi Rabbil Alemin" (Her türlü övgü Allah'a mahsustur) deyince Allah-u Teala: "Kulum beni övdü." buyurur. Kul: "Errahmanirrahim." (Esirgeyen ve bağışlayan) deyince Allah-u Teala: "Kulum beni övdü." buyurur. Kul: "Mâliki yevmiddîn." (Din gününün sahibi) deyince Allah-u Teala: "Kulum beni yüceltti." buyurur. Kul: "İyyâkena’büdü ve iyyâke nestain." (Ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz) deyince, Allah-u Teala: "Bu benimle kulum arasındadır. Kuluma istediği verilecektir." buyurur. Kul: "İhdinessıratal müstakim. Sıratallezine en amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim veleddâllin." (Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazabına uğrayanlarınkine, sapıklarınkine değil) deyince, Allah-u Teala şöyle buyurur: "Bu kulum içindir. Kuluma istediği verilecektir." " (Müslim)
RABBİM YAAAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.
ÖYLE İÇTEN DUA EDİYORUMKİ BÜTÜÜN ÜMMETİ MUHAMMEDE RABBİM BÜTÜN DUALARINIZA ENKISA ZAMANDA İCABET EDER İNŞALLAH.DUALARINIZDA BENİ UNUTMAYIN DİN KARDEŞLERİM.