canım ablam bazen bana içime gelir şimdi de geldi işte ...
sen geldin yüreğime bu bencillik biliyorum ama o güzel yüreğinle bana dua eder misin=( ne dileyeceğimi bile bilmiyorum sadece ailem sevdiklerim için Rabbime şükrediyorum ama gönlüm bi türlü sevgiden şanslı değil yine hayal kırıklığı yine boşluk bu boşluk dolmuyor hep bi olumsuzluk ... içim huzursuz burada herkesin duaları içimi ferahlatıyor ama bazen oluyor işte bi dosta kayıyor yüreğim şimdi de yüreğimden sen geçtin bana bi amin dermisin =)))
ayşe ablam ( merve )
(20 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
merve ayse ablandan istemissin ama bende Amin demek istedim.. allah tez zamanda herşeyi düzeltsin insallah. ben acimdan kurtulmak icin yurtdısına geldim.. 1 aydır memleketimde bile deilim ama insan kendinide yaninida getiriyor.. Demek ki daha cekecek cilemiz varmişş. Allah tüm dualarının kalbini güzelligine kabul etsin. AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
simal Allah razı olsun dostum dedim ya hepinizin yeri ayrı yüreğimde ama bazen içime geliyor bi kere derinim benim içimden geleni yaptı apayrı bişey açıldı önüme o da olumsuz oldu hayatımda ama acım hafifledi
bazen oluyo işte senin de Rabbim gönlüne göre versin amin18 yıl önce gönderildi # -
ne derdin varsa gidersin rabbim. kalbine huzur ,ferahlık versin amin.
esra ... amin güzel yüreğine sağlık amin can dost
aminnnnnnnnnn merve inşallah herşey istediğimiz gibi olur bende de hep olumsuzluklar bom boşum hiçbirşey ifade etmiyor diyorum olmıcak duaya amin diyorum sonra tövbe tövbe diyorum ne yapıcamı hiç bilmiyorum ama sanırım artık hiç umudum kalmadı ne yapıcam hiç bilmiyorum
haziran allahtan umut kesilmez.. deme oyle.. cıkmamıs candan umut kesilmesmiş..
sağol canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur ama hiç umudum kalmadı çok kötüyüm arkadaşım
aah aaahh umut ... olmak zorunda Allah bize yeter ! olmalı bi yerlerde er yada geç ama bi ışık olmalı ... dualara devam inşallah dostlar ...
bir yerde okumustum.. diyorki .. kiyametin kopmasi icin butun alemetlerin ciktigi zaman bile binlerce sene var olurmus.. yani aslinda bizim bildigimiz eminlik Rabbimin Katinda nedir.. Sen yorma Aklini.. Zaten dua ederken Mantigini bir kenara birak.. Allah hic olmayan yerden El uzatandir.. Mantik orda saf dişi kalir.. İman et inan yeter..
merve oyle bi demissin ki benim bekledigim kisinin adi da umut tam denk gelmiş kardesim..
ismiyle gelsin sana o zaman =)
Canimsin merve Amin insallah.. Sanada Umudumum ismiyle yarin hemen allah bi umut yolu gondersin..
amiiiiiiiiiiiiiiiin
Canımsın...
Gecenin bu saatinde nasibimiz kimden ise, onu alırız zaten...
Bunu benden istemen bile gözlerimi nemlendirmeye yetti be kardeşim...Hiç sana edilmez mi dua:)..
Sen hiç bencil olur musun?
Senin gibi ince fikirli...
Senin gibi anlayan...
Senin gibi tatlı dilli...
Senin gibi bir can...Sana Rabbim, onun bilip de bizim bilemediğimiz,
Ona Malum olup da, bizim bu akılla eremediğimiz,
her türlü hayrı nasip etsin inşallah...
Sıcacık bir yüreğin var...
Öyle insansın,
öyle sevgi dolusun ki...
Seni haketmeyenler için sakın üzülme...
Rabbimizin bizim için takdir ettiklerini,
alıp başının üstüne taç diye koyacak bir güzellik mevcut sen de,
Sen hiç korkma...
Sen herkesi seversin bence...
İş ki sana gerçek değeri vereni bulasın...
Sana değer verene rağbet et,
Senin değer verdiğin senin değerini bilmiyorsa,
Bırak o kaybetsin seni...
Vardır onda senin içinde onun için de bir hayır...
Bunu sen de biliyorsun elbet...
Sen sana değer vereni başın üstünde taşı...
İnan ki kaybetmezsin asla...
Sevebilen insan herkesi sever zaten,
zaten Biz Rabbimizi bulsak hakkıyla, neyi kaybederiz ki ozaman..
Her yol sevgiye çıkar, her yol mutluluğa...Zaman zaman hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz, Mervecik...
hepimizin sıkıntıları sen de bilirsin ki oluyor...
Daha bu gün ben de kendi kendime kızdım.
Bazen kendime kızarım ben:)
Bazen kendimi kendime yakıştıramam:)
Savaşırım kendimle:)
Sonrada hak veririm yine kendime:)
"İnsansın be Ayşegül..." derim:)
"Bir dahaki sefere yapma":)..
Ama inan yine de bizim gibiler mutlu olur,
sen hiç korkma...
Biz çok şükür ki, değer bilenlerdeniz çünkü...
Yaşadığımız her andaki incelikleri de yakalayabiliyoruz Elhamdülillah..Çok yazıyorum bazen, ben başkası olsam,okurken, sıkılırdım herhalde:)
Kısa keseyim bari:)
Bir dua istedin,
Ben felsefe yaptım...
Şimdi ben bugün bir de ZEZZ 'e biraz yazmak istiyorum ve sonra senin duanı yapacağım...
yüreğimle inşallah...
İnşallah Rabbimin katında bir değeri olur...
Allah Rahatlık versin benim güzel kardeşim...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN AMİN
su güzel gecenin hürmetine kardeşlerim.. allah dualrımızı kabul etsin insallah...
canım ablam işteyim ama tutamadım kendimi ağlıyorum inan o güzel yüreğinle yazdıkların bile yetti bana ... tutunuyorum bu gün sımsıkı hayata . güç mü bilmiyorum atmak içine ama sizler oldukça artık yanlışa bi adım daha uzağım diyorum sizlerle güçleniyorum ben burada ...
güzel düşünen aklın dilin yüreğin iki cihanda mutlu sıhhatli olsun en içten diliyorum ki Rabbim seni cennetinin en güzel yerinde habibine komşu eylesin inşallah ablam benim
senin hatrına da beni ve tüm dostlarımızı nasiplendirsin
benim ablam yok ama ne güzel bi abla kazandım elhamdülillah amiiin =)18 yıl önce gönderildi # -
MERVECİM ;
ŞUAN GÜZEL KALBİNDE NE GÜZELLİKLER VAR BİLEMİYORUM.
RABBİM O DUYGULARINI ÖYLE ÇOGALTSIN VE TEKRAR KALBİNE BIRAKSIN.
BİR DAHA ELİNDEN UÇMAMAK ÜZERE.18 yıl önce gönderildi # -
arın Allah razı olsun dostum... güzel dost kocamaaan amiiin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.