nekadarda güzel yazıyorsun iyi dileklerde bulunuyorsunuz hani keşke siz büyüklerimizin öğütlerini dinlesek ama işte gönül ferman dinlemiyor ablam beterin beteri vardır diyoruz sabır ediyoruz olmuyorrrrrrrrrrrr sevemiyor benim sevdiğim içimden geldi öyle yazdım sana ablam
AYŞE ABLAM
(14 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hazıran dostum allah yardımcın olsun ıns hersy gonlunce olur ayse ablaa bende yenı sıte uyelrındenım senın dualrını okudum cok guzel hepsı kısılere ozel dua yapıyosun yaa ınan kıskandım banada dua edermısın hayırlısı ıle sevdıgıme havusuyum yuvamızı kuralım lutfen benım ıcınde ozel dua yaparsımısınnnnnn gercektne cok ıhtıyacım var hıkmetıme kavusmam ıcın allah razı olsunn rabbım dualrını kabul etsın gonlune gore versın senınlede tanısırızı ıns ama sız aksam gırıyosunuz galıba ben ısde gırdıgım ıcın aksamkı dualra katılamıyorummm
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim her zamanda ve mekanda yar ve yardımcı olsun
dostluğumuz daim olsun inşallah18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar sizinde allah yardımcınız olsun
ftm passha diye bi arkadaş dua yazmıştı edaa ile yapıcaktınız.. 300 kere okunan dua.. ne oldu yaptınız mı? :) yaa bu kadar üzmeyin kendinizi aşk, meşk olaylarına bence. bırakın onlar çırpınsın sizin için:)herşeyin hayırlısını isteyin
nasıl bir dua o funda 300 kere okunan ben bilmiyorum.haklısın valla üzmemek lazım ama üzülüyoruz işte elden bişey gelmiyo sen biliyorsan o duayı yazarmısın bana
bende yok şeker ama bi ara bakarım sitede bi yerde yazıyor. bak çok dua ile de karşı tarafı kaçırırsın sıkıntı verirsin kendinden uzaklaştırırsın.. herşey kararında iyidir dozunu kaçırmamak gerekir.. dualara da ara vermek gerekir.. ve duaları birbirine karıştırmamak gerekir. her duydugun duayı okuma
çok sağol uyarın için bende öyle düşünüyorum önceden çok karıştırıyordum ama beni başka biriside uyardı artık sıraylan yapıyorum ve herkezide uyarıyorum başka uyarıcağın birşey varsa yazarsan çok mutlu olurum seninde aşk acısımı
fundacim canim kardesim ilk defa duyuyorum dualarin kisitli oldugunu...
cok dua edersek karsi taraftakini kacirir miyiz gercekten? ama biz dualari bize geri dönmeleri yaklasmalari icin yapiyoruz bizden uzaklasmalari icin degil ki :( ...
karisik bir durum...!?!18 yıl önce gönderildi # -
herşeyin bir kararı var ama değil mi kızlar.. bütün gün oturup akşama kadar aynı şey için farklı farklı duyduğunuz tüm duaları okuyorsunuz.. biraz sabırlı olmak gerekir.. istiyoruz ki okudum hemen yarın kavuşayım arasın beni mesaj çeksin vs.. sabırla dua edin ve isteyin vee en önemlisi beklemesini bilin. o kişiler hakkınızda hayırlıysa kısmetinizse zaten nerde olsa bulur sizi, gelir. dualarla karşı tarafı boğarsınız ters tepki yapabilir dememin sebebi şu.. her duanın ayrı hüddamları varmış duayı okudukça sıkıntı basabilir karşı tarafı sizide..tam anlamıyla bilmediğiniz her duayı okumayın iyice araştırın derim ben.. ufacık bir harfi yanlış alıp okursanız ters tepmez mi? belkide bana dönmesin diyorsunuzdur yanlışlıkla..dikkatli olun bence
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
AMİN AMİNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
AH Be HAZİRAN!!
AH !!
AH!!
(nerden de bulduysan rumuzun da ne güzel...)
Hazirancık!!.
Maaşallah...
Şöyle bir yazıya göz attım da...
Maşaallah:))
Sonuna kadar yanii...
bayağı bir ortam oluşturmuş sun yine:))
anladın mı:))
Yazınızı daha önce görmüştüm...
gördüğüm zamandan beri de,
Ftm kardeşim için de, senin için de dualarımı eksik etmiyorum...
Daha da yapacağım...
Tıpkı bir görev gibi...
Hepimiz birbirimizden sorumluyuz çünkü...
ama dualarımı nasıl ettim SİZLER İÇİN biliyor musun??
Allahım dedim sen bu kızlara akıl, fikir ihsan eyle...
Şaka yapıyorum tabii:))
Yani... ne yapayım ...
Sizi böyle görünce...
Habire habire o dua senin , bu dua benim
boyuna dua ararken,
hem çok sevimli geliyorsunuz, kıyamıyorum...
ama bir yandan da kızıyorum!!.
Kızsanız da bana
Dost acı söyler biraz da...
Acilen bu halinizden sıyrılmaya bakın kızlar...
O güzel yüreklerinize yazık...
Biz sizden çook daha lüzûmlu bir hal üzre olmanızı bekliyoruz...
Neden mi??
Çünkü buna müsait kocaman yürekleriniz var...
O sevgi dolu yürekleriniz boşa gitmesin...
Daha verimli olsun...
O yüreklerle neler olur, neler yapılır biliyor musunuz??
Olmuyor, aklımızdan çıkmıyor demeyin hiç..
olur...
Bir bildiğim var bunu söylerken:)
Bu günlerinizi heba etmeyin ,
yol uzun ve zahmetli...
Şimdiden öğrenmeye çalışalım...
Öğrenelim...
iSLAMİYET DERYA GİBİ...
ONUN İPİNİ TUTAN, İNANIN Kİ HİÇ ÜZÜLMEZ,
DARA DÜŞMEZ, YANLIŞA SÜRÜKLENMEZ,
HATA YAPMAZ...
KEŞKE SİZ YAŞLARDA OLLSAYDIM...BAK...BUNLARI YAZARKEN,, SİZLERİ ÇOK SEVDİĞİMİ...
(SANAL DA OLSA BU ORTAM,
BU SEVME DUYGUSU SANIYORUM Kİ GERÇEKTİR...)
SİZLERE ŞU YÜREĞİMİN NASILDA AKTIĞINI SÖYLEMEYİ UNUTTUM ...
BU İÇTEN HALLERİNİZ ÖLDÜRÜYOR BENİ...
SEVİYORUM SİZİ,,
ÖYLE ŞİRİNSİNİZ Kİ...
SAF MI DENİR??
BİLEMİYORUM...
BİR ÇOCUK GİBİ İŞTE...ANCAK DİYORUM YA...
BİR YANDAN DA KIZMAKLA KARIŞIK ENDİŞELENİYORUM SİZİN İÇİN...
EVDEKİ KIZIM EĞER BÖYLE YAPSAYDI,,
GERÇEKTEN...
BİLEMİYORUM...
(Kİ YAPMAYACAĞI DA NE MâLUM)
O ZAMAN İŞİN RENGİ DEĞİŞİRDİ HERHALDE...
NE OLUR ANNE BABALARINIZI DA DÜŞÜNEREK HAREKET EDİN...
VE NE OLUR GÜZEL DİNİMİZİ HAKKIYLA TANIMA GAYRETİNE GİRELİM...
HEP BERABER...
ÇÜNKÜ KURTULUŞ ONDA...
BÖYLE OLMUŞ OLSA...
KİMBİLİR BELKİ DE...
VE ŞUNA İNANIYORUM Kİ;
O ÇOK BEĞENDİĞİNİz İNSANLARI,
HİÇ AKLINIZDAN ÇIKMAYAN ÇİVİ GİBİ...
BELKİDE ARTIK UYGUN BİLE GÖRMEYECEKSİNİZ KENDİNİZE...
ŞU AN ÖYLESİ BİR HALDESİNİZ Kİ...
BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNECEK DURUMDA DEĞİLSİNİZ...
ANLIYORUM ASLINDA SİZLERİ,,
ANCAK BİZ BÜYÜKLERİN GÖREVİ DE BU HATIRLATMALARI YAPMAK...
SİZİN GÖREVİNİZ DE DAHA ÇOK ÇABA SARFETMEK...
VE MADEM Kİ BU BAHÇEYE ADIM ATTINIZ...
SİZİ GÖNLÜMÜZ ÖYLE SAHİPLENDİ Kİ...
RABBİ TANIMAK,
DİNİMİZİ ANLAMAK OLMALI ASIL AMAÇ...
ANCAK O ZAMAN KURTULUŞA ERERİZ...
YANLIŞLARIMIZDAN KURTULMALIYIZ GÖNLÜ GÜZELLER...
KIZSANIZ DA BEN YAZDIM BİR KERE:))
SİZLERİ SAHİPLENDİK BİZ BİR KERE...
DUALARIMDASINIZ,,
HATIRLAMAMAK MÜMKÜN MÜ SİZLERİ ARTIK??BU SİTEDE Kİ KADİR ABİMİZ BİR KEZ BİR CÜMLECİK YAZMIŞTI...
BEN DE KENDİ PAYIMA DÜŞENİ ALMIŞTIM O CÜMLECİKTEN..."Rabbim her halimizi "EDEBİYLE" Yaşamayı nasip etsin bizlere demişti.."
(BUNA BENZERDİ İŞTE...)İNŞALLAH BEN DE BU YAZIYI YAZARKEN BİR EDEPSİZLİK ETMEMİŞİMDİR...
DUALARIMDASINIZ ...18 yıl önce gönderildi # -
ahhhhhhhhhh gene nasıl güzel yazmışsın ablam benim yüreğine sağlık.....ama ben çok korkuyorum onun evlenmesinden çünkü 4 sene önce böyle birenkaz verdim evlendi unutum ben onu gerçi daha evlenmeden ama onları karı koca gördükçe içim yandı aynı şehirdeyiz görmemem mümkün değil ortak ark var.......buda öyle olursa dayanamam ablam naparı ben bunda da ortak arkadaşlar var bütün başlattığım konulara göz gezdirirsen çok sevinirim akıl istiyorummmmmm yazılarımı okursanda çok mutlu olrum haziran doğum ayım 23 haziran.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.