BÖBREK HASTASI Bİ ARKADAŞIM VAR 1 BÖBREĞİ ZATEN YOK OLANINDA %30'U ÇALIŞMIYO VE BÖBREĞİNDEN Bİ PARÇA ALDIKLARINI SÖYLÜYO ARAŞTIRMAK İÇİN ANKARAYA GÖNDERİLİMİŞ DUA EDELİMDE İYİ SONUÇ GELSİN KÖTÜ BİŞEY ÇIKMASIN GERÇİ ZATEN SONNUÇ ORTADA PARÇA NEDEN ALINMIŞ BENDE ANLAMADIM AMA BÖBREK NAKLİ OLABİLİRMİŞŞ DUA EDELİMDE RABBİME BİR MUCİZE OLSUNN BÖBREĞİ TAM ÇALIŞSIN SORUN YAŞAMASINN
LÜTFEN DUA EDİN ÇOK ÖNEMLİ PINAR
(42 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
insallah kardesim. mevlam tum hastalara acil sifa versin. AMIN AMIN AMIN
18 yıl önce gönderildi # -
Allâhümmeşfi abdeke yenke'leke adüvven ev yemşî leke ilâ salâtin
Allâhü, Allâhü Rabbî, lâ üşrikü bihî şey'en
Hasbiyellâhü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve
Rabbül'arşıl'azîm
Allâhümme lâ sehle illâ mâ cealtehü sehlâ, ve ente tec'alül'hazne
izâ şi'te sehlâ
Bismillahil'kerim, e'ûzü billâhil'Aziym, min şerri külli ırkın
naârin ve min şerri harrinnâ bu şifa ayetleri inşallah ya rabbim hastanıza şifa verir amin...18 yıl önce gönderildi # -
AMİİİN SAOLUNN :(
Rabbül'arşıl'azîm
izâ şi'te sehlâ
naârin ve min şerri harrinnâ bu şifa ayetleri inşallah ya rabbim hastanıza şifa verir inşallah amin...1 ayetel kürsü 100 ya şafi okudum kabul buyurun..
AMİNN ALLAH KABUL GÖRSÜN AĞZINA SAĞLIK TŞK EDERİMM
allah sıfa versın ıns
AMİNN
Mevlam, sen bu kardeşimize şifa ver öyle bir şifa ver ki onda hiç bir hastalık bırakmayacak kadar şafi isminle muamele buyur. Rabbim yardımlarını geciktirme Yüce Rabbim senden dileriz yalnızca senden.Allahım tüm hastalara şafi adıyla muamele buyursun. Allahım lütfen Allahım..amin.
allah acıl sıfa verır ınsallah
allahım kimseleri dertli hasta borçlu koyma darda olan her kimvarsa derdine derman ver rabbim yaradanım sen büyüksün sana açılan elleri boş çevirme hakkımızda hayırlısını ver rabbim BÖBREK HASTASI KARDEŞİMİZE ŞİFA VER BENDEN 100 YA ŞAFİ 1 FATİHA 11 İHLAS AMİN İNŞALLAH
DİLARAMM CANIM BENİMM TŞK EDRİM VE DUA EDEN HERKESE TŞK EDRİM
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN 100 ADET YAŞAFİ OKUYOM PNARRR KARDEŞ
ALLAH KABUL ETSİN NOZGENCİİİM
RABBİM ACİL ŞİFA NASİP EYLESİN GÜZEL KARDEŞİM ALLAHIM SENDEN GELİR YİNE SANA DÖNERİZ SEN BÜTÜN HASTALARIMIZA ACİL VERMEYİ NASİP EYLE RAHMETİNİ EKSİK ETME AMİN AMİN AMİN...
aminnn
Etmezmiyim canım pınarım,3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3 Kevser 3 İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası,Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:
Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’bu duaları okudum kardeşim...
Rabbim tez acil şifasını versin kudretiyle ayaga kaldırsın hastalıktan üstünde eser bırakmasın rahmetiyle sarıp sarmasın inşallah amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
DERİNİİİM HOŞGELDİNN TŞK EDERİMM MSJIMI ALDIN GALİBA BENDE SENİBN MSJI ALDIM AMA YOKSUUN
Allah razı olsun kardeşim olmasamda inan hepiniz içimdesiniz canım dostum biraz cezaevidenki elifime melegime dua okuycam bayadır çok okuyamadım, link yazdım cezaevlerindekilere diye dostların sıkıntıları var haliyle okuyamadılar canları saolsun,onun için dualarımı onlarada gönderiyim canım kardeşim yine girerim ama, dua ve selam ile canım dostum..
yüce rabbim şifa versin inşallah, tez zamanda sağlığına kavuştursun
amiiiiiiin
RABBİM ŞFA VERSİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
allah razı olsun 2nizdende
allah şifalar versin yardımcısı olsun allah
ya şafi ya şafi ya şafi şifanı esirgeme amin
100 ya şafi okudum şifa olur inşallah
Rabbül'arşıl'azîm
izâ şi'te sehlâ
naârin ve min şerri harrinnâ bu şifa ayetleri inşallah ya rabbim hastanıza şifa verir inşallah amin...3 Fatiha 100 ya şafi okudum kabul okuyorum Rabbim sefaat etsin.YA SAFI YA SAFI YA SAFI ......
amin hepinizin ağzına yüreğinize sağlıkk dostlarımm inşallah güzel allahhım kabul eder dualarınızı arkadaşımız iyileşiiirr
pnarrım hakkını helal et, şimdi gördüm açtığın başlığı, arkadaşının şifa bulması niyetiyle
33 besmele
33 Ya Şafi
1 ayet-el kürsi
okuyorum rabbim tez zamanda şifa versin, iyi haberlerini bekliyoruz allah cc ın izniyle, selam ve dua ile..18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.