YA RABBI SEN HASTA KARDESIMIZE YASAMA SANSI VER SEVDIKLERINE BAGISLA ONU DULARIMIZLA SIFALAR NASIP EYLE SEN BOS CEVIRME YARABBI YA SAFI YA SAFI YA SAFI SEN SIFA VERICISIN MERHAMET EYLE GUZEL ALLAHIM AMINNNNNNNNNNNNNN
LÜTFEN DUA EDİN ÇOK ÖNEMLİ PINAR
(42 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ya rabbim sen şafi isminle tecelli et kardeşimize hastalığını iyileştir onu bu durumundan kurtar sen şifa verensin sana sığındık ellerini açıp dua eden kardeşlerimizin ellerini boş çevirme okunan dualar hürmetine şifa ver amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi
rabbim bu güzel ismiyle tecelli etsin kardeşimize onun ve sevdiklerinin yüzünü merhametiyle güldürsün inşaallah dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
allahim su mubarek gecenin hurmeti o ve onun gibi bobrek hastaligi ceken kardeslerimize bi umut kapısı acsin ve haklarında en hayırlı olan sonucu tez zamanda nasip etsin rabbim.. acilarini azaltsin... Allahim Sen Bizlere Kullarına yardim et rabbim..
Allah acil şifalar versin inşaallah tez zamanda sağlığına kavuşur
1 YASİN OKUYORUM HASTANIZA ACİL ŞİFALR İNŞALLAH AMİN..
HANDANEMRU
MERYEMO1
SİMAL
DİLEK23
TLAY
YARALIKARACA
DEVA82
ZEZ
DERİN
MERVE
FUNDA
SEDA
SEVGİ
HAZİRAN
NOZGEN
SEVDE33
DİARA
SEDA
FTM
GÜLÜMSE25
MUHTACM
VUSLAT1984
SUZAN
HATİYCEGİBİ
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM DUALARINIZDAN DOLAYI BUGÜN ARKADAŞIM MSNYE GELECEK BEN BU SAYFAYI KOPYALAIYP ONA OKUTTURCAM HEPİNİZE MİNNETTARIM ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN GÖNLÜNÜZDEKİ DİLEĞİNİZ İSTEĞİNİZ HACETİNİZ NE İSE RABBİM GERÇEKLEŞTİRSİN SİZLERE 10 ADET AYETEL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNN18 yıl önce gönderildi # -
GÜZEL KARDEŞİM HASTA KARDEŞİMİZ BUNDAN BÖYLE SÜREKLİ İNŞALLAH DUALARIMIZDA OLUCAK AKŞAM YİNE KURAN OKUMAMDA YÜCELER YÜCESİ RABBİMDEN YAKARIP İSTİCEM TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA VE İÇİNDEDE PINAR'IMIN HASTASINA İNŞALLAH AMİN..
AMİN HANDANCIMM CANIM BENİM ÇOK TŞK EDERİMM ALLAHIM SENİDE EMRULLAHINA KAVUŞTURSUNN SENDE DUALARIMDA OLACAKSIN GÜZEL DOSTUM
AMİN ..ALLAH RAZI OLSUN AMİN..
OKUDUĞUMDA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM 3İHLAS 1 ELHAM OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN ACİL ŞİFA VERSİN AMİN
amin evlacım sağaolasınn canım kardeşim rabbim dualarımızı kabul etsinn şifa versinn inşallahh
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.