HANDE VE İBRAHİM EVLENEMİYO DUA EDELİM
ENGELLERİ VAR GALİBA DUA EDİNDE EVLENSİNLER KAVUŞSUNLAR DOSTLAR
HANDE VE İBRAHİM EVLENEMİYO DUA EDELİM
ENGELLERİ VAR GALİBA DUA EDİNDE EVLENSİNLER KAVUŞSUNLAR DOSTLAR
amın ıns allah hayırlıs ıle tamamın erdırsın allah yardımcıları olsun darısı bızım basımızaa
7 tane cuma suresi okusunlar iş yerimde olmasam ben okurdum allahımın izniyle faydasını görücekler inşalah amin... allah ayırmasın sevenleri..
CUMA SÜRESİ NASIL Bİ DUA
YARRABBİ SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BUKARDEŞLERİME VER ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRIVER
AMİİİİİİN
CUMA SURESİ Yesebbihu lillahi ma fiyssemavati ve ma fiyl'ardıl elmelikilkuddusil-'aziyzilhakiymi
Huvelleziy be'ase fiyl'ummiyyiyne resulen minhum yetlu 'aleyhim ayatihi ve yuzekkiyhim ve yu'allimuhumulkitabe velhıkmete ve inkanu min kablu lefiy dalalin mubiynin
Ve ahariyne minhum lemma yelhaku bihim ve huvel'aziyzulhakiymu
Zalike fadlullahi yu'tiyhi men yeşa'u vallahu zulfadlil'azıymi
Meselulleziyne hummiluttevrate summe lem yahmiluha kemeselilhımari yahmilu esfaren bi'se meselulkavmilleziyne kezzebu biayatillahi vallahu la yehdiylkavmezzalimiyne
Kul ya eyyuhelleziyne hadu in ze'amtum ennekum evliyau lillahi min duninnasi fetemennevulmevte in kuntum sadikıyne.
Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydiyhim vallahu 'aliymun bizzalimiyne
Kul innelmevtelleziy tefirrune minhu feinnehu mulakıykum summe tureddune ila 'alimilğaybi veşşehadeti feyunebiiukum bima kuntum ta'melune
Ya eyyuhelleziyne amenu iza nudiye lissalati min yevmilcumu'ati fes'av ila zikrillahi ve zerulbey'a zalikum hayrun lekum in kuntum ta'lemune
Feiza kudıyetissalatu fenteşiru fiyl'ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiyren le'allekum tuflihune
Ve iza reev ticareten ev lehveninfaddu ileyha ve terekuke kaimen kul ma 'ındallahi hayrun millehvi ve minetticareti vallahu hayrurrazikıyne
YAHAYYÜ YAKAYYUM BİRAHMETİKE ESTEGİS....büyük sıkıntı ve kedere uğrayan bir kimse devamlıgezerken otururken bu duayıistediği kadar okursa1 hafta içinde cenabıhako kulunu katiyenferaha çıkarırsebepler yaratır dileği olur peygamber efendimiz bu duayı devamlı okur idi ...diyor okuduğum kitapta ve ben de sürekli okurum hakkımızda hayırlısı olsun 11 tane okuyorum.inşallah yuvasını kurar kardeşimiz.amin
AMİİİNN SAOLUN
Allah CC ikisine de en hayırlısını en güzelini versin amin.
ayyyyyyyyyyyyy çok kötü inşallah aralarındaki engel kalkar mutlu olurlar inanıyorum mutlu olucaklarına ben
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
inşallah hazirancımm
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.