canım yazıların çok güzel ve mantıklı geldi bana lütfen ilgini benden esirgeme ve dualarını bana söylemek istediğin birşey varsa dualan ilgili yardımcı olurmusun senindemi aşk acısı canım yardım edersen mutlu olurum cevabını ve öğütlerini bekliyorum bilgini benden esirgeme lütfen
funda yardım istiyorum
(16 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
18 yıl önce gönderildi # -
AYŞE ABLAM diye bir topic açılmış ordaki cevabımı okudun mu buraya kopyalıyayım mı?
okumadım canım kopyalarmısın benim internetlen ilgili pek bilgim yok herşeyi beceremiyorum yardım edersen iyi olur
herşeyin bir kararı var ama değil mi kızlar.. bütün gün oturup akşama kadar aynı şey için farklı farklı duyduğunuz tüm duaları okuyorsunuz.. biraz sabırlı olmak gerekir.. istiyoruz ki okudum hemen yarın kavuşayım arasın beni mesaj çeksin vs.. sabırla dua edin ve isteyin vee en önemlisi beklemesini bilin. o kişiler hakkınızda hayırlıysa kısmetinizse zaten nerde olsa bulur sizi, gelir. dualarla karşı tarafı boğarsınız ters tepki yapabilir dememin sebebi şu.. her duanın ayrı hüddamları varmış duayı okudukça sıkıntı basabilir karşı tarafı sizide..tam anlamıyla bilmediğiniz her duayı okumayın iyice araştırın derim ben.. ufacık bir harfi yanlış alıp okursanız ters tepmez mi? belkide bana dönmesin diyorsunuzdur yanlışlıkla..dikkatli olun bence
allah razı olsun arkadaşlar hepinizden hepiniz nekadar iyisiniz allah ne muradınız varsa versin tekrar allah razı olsun canlarım
bu arada hazirancım dünde sormuştun seninki de aşk acısı mı diye.. hayır şeker bende yok bu konularda kendimi üzmem:) onlar benim için üzülsün mantığı:) ama bu konularda okunması gereken dualar hakkında biraz bilgiye sahibim.. bu yüzden paylaşmak istedim..
bildiğim duaları sizlerle paylaşırım vaktim olursa18 yıl önce gönderildi # -
sağol funda çok haklısın bende öyle düşünüyorum çünkü başıma 5 sene öncesi gelmişti böyle birşey karşı taraf beni perişan etmişti bu yazını ben daha önce okumuştum ben başka birşey yazdığını sandım kusura bakma seni tekrardan uğraştırdım burada çok şey yazmak istiyorum ama uyarı almaktan korkuyorum yanlış bişey yapıcam diye.....ben şuan 7 cuma çevirgel duasına niyetlendim onu okuyorum bu cuma 4 hafta olucak,birde 7 gece yatsı namazından sonra LA İLAHE İLLALLAHÜ MUHAMMEDEN RASULLULLAH OKUYORUM 4 akşamım olucak oda sence yanlışım varmı funda 7 gece olan dua doğrumu okuyorum BİRDE BİR YERDE DUYMUŞTUM MUHAMMEDEN YERİNE MUHAMMEDÜL DENMİŞTİ SENCE HANGİSİ
en iyisini yapıyosun valla canım değmez erkek milletine üzülen biz oluyoruz yaş kaç
canım ben yanlışlarını düzeltecek kadar arapça bilgisine sahip değilim. yaptıklarının doğru olup olmadığına karar veremem. ama bende muhammeden biliyorum.seni yanlış yönlendirmek istemem daha iyi bilen birisine sormak gerek..
burasını chat havasına büründürmek istemiyorum ama ufak bir tavsiye benden sana.. biraz düşüncelerini serbest bırak kasma kendini bana dönsün diye diye. ne kadar rahat olursan o kadar olumlu gelişmeler olur.
ayyy fundacim kopyalayip buraya yazdigin icin allah razi olsun. gercekten sabir sart. ama ne yapalim insan sevince dayanamiyorum bu özleme daha fazla...
ama biliyor musunuz ben 5 senedir biri ile beraberdim ama tam sözlenecek iken nedensizce benden 1 bucuk ay önce ayrildi. ve birzamanlar bana yanlis yapmisti benimle beraber iken baska bir kizla sözlendi-yikildim o an. düsünün geri gelmesi bana imkansiz birsey degil mi? ama ne oldu ben yilmadim yinede inatla dua edip sabrettim ve SONUC:
tam 8 ay sonra bana geri döndü o güne kadar dua etmeyi hic birakmadim.
tabi simdi ayriyiz o baska birsey. bunu anlatmamin sebebi sabir edim arkadaslar lütfen allaha siginin...allah yar ve yardimciniz olsun
allah senden razı olsun bana çok yardımın oldu funda allah ne muradın varsa versin amin amin amin
canım gamzecim sen üzülme herşey yoluna girer seninde allah ne muradın varsa versin amin amin amin
toplayın kendinizi kızlar:))konuşmak istediğiniz her zaman yardımcı olurum.. bende dua edicem sizler için.. birkaç dua da paylaşıcam daha sonra..
sağol funda beni biraz olsun kendime getirdin seni dinlicem azda olsa:) ve senin gibi bende aşk acısı çekenlere yardımcı olucam bana ulaşabilirsen çok sevinirim
ben hergün uğruyorum buraya.. görüşürüz:)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.