SEVDİĞİM BENİ BIRAKMASIN HAYIRLISIYLA ONUNLA EVLENMEYİ İSTİYORUM..BANA GERİ DÖNSÜN...
LÜTFEN BANADA DUA EDİN NEDEN DUALARINIZ KESİLDİ ARKADAŞLAR
(24 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH SEVDİĞİNE EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN ALLAH HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİN...
SAĞOLUN ARKADAŞLAR RABBİM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN
11 İHLAS 3 FATİHA OKUDUM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP EYLESİN KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE...
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR GÜNLERDİR YATIYORUM AYAĞA KALKMA DERMANIM YOK NEFES ALMAYA BİLE MECALİM KALMADI
1000 adt YA VEDUD CEKIYORUM YÜREGINE SIFA OLSUN...YÜREKLERINIZ BIRLESSIN .AMIN.
haticegibi dualarim hergün senin ve benim gibi sevdiginden ayri düsenler icin. tez vakitte rabbim seni sevdigine kavusturur ins.
tüm sevenleri kavustur yarabbi >>AMIN<<
sende bizim icin dua etmeyi unutma canim kardesim...
AMİN ALLAH RAZI OLSUN ZEZ KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH
ALLAH RAZI OLSUN GAMZE KARDEŞİM RABBİM SENİ SEVDİĞİNE TEZ ZAMANDA KANUŞTURSUN AMİN
ALLAH SENİ TEZ ZAMANDA SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN KARDEŞİM. YÜREĞİNE GÖRE VERSİN. SENDE BİZLERİ UNUTMA.
allah üzüntünü gidersin...5 elham...
ALLAH RAZI OLSUN FETTAN KARDEŞİM
canm kardxşm seni hic bırakırmı dua dostları...hepsi birrer altın hepsi birer can onların onların duasıyla öyle güzllkler yaşadım ki..işallahsende rahata huzura kavuşacaksın...tüm dua d ostları diyorm duamda sende fazlasıyla varsın icinde merak etme canm kardşm ..rabbim tez vakitti icindeki sıkıntıları alsın..kalbindeki insanı hayırlı kılsın sana...sende dualarını esirgeme kalbimdekinin ollması icin ...allah razı olsn allah kalbindekini sana hayırlı kılsın
ben har sabah sitedeki bütün kardeşlerime dua ediyorum boş kaldığım her anda buraya yazamıyorum işteyken ama dualrımdasın kerdeşim
SAĞOL KAANM KARDEŞİM VE MERLİN KARDEŞİM SİZLERİ SEVİYORUM RABBİM KALBİNİZDEKİLERİ NASİP ETSİN SİZE
...
allah senin için hakkında hayırlısını versin amin
ALLAHIM!
Görüyorsun, gafiller uykuda. Ben ise gece karanlığında el açıp sana niyaz ediyorum.
Ey insanlara doğru yolu göstermek için peygamber gönderen Allah! Resul-i Hâşimi hürmetine, seni tesbih eden, takdis eyleyen hayırlı ümmet aşkına; bizi iman’dan, İslam’dan, kur’an’dan, sırat-ı müstakimden ayırma.
Müslüman olarak haşret.
Korktuklarımızdan emin eyle, umduklarımıza nâil eyle.
Resulünden şefaat umarım.
Beni o’ndan mahrum etme.
Bizleri, beş büyük ahiret bayramı ile müşerref kıl.
Ahir ve akıbetlerimizi hayreyle.
Senden afv ü mağrifet dilerim.
bu kardeşimi boş çevirme…
Âmin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAKKINIZDA EN HAYIRLI OLANI VERSİN HAYIRLI OLANI GÖNLÜNÜZE KABULLENDİRSİN İNSALLAH
kardesim hatiycegibi. insallah istegin gerceklesir. ama sen hep hayirlisini iste. insallah o kisi senin icin hayirlidirda olur. umutsuzluga dusme mevlam yardimcin olsun
allah yardımcın olsun kardeşim rabbim sana gönlünden geçeni nasip etsin olmazlarını oldursun işlerini hayra çevirsin tez zamanda inşallah dualarımızdasın
inşallah sevdiğine kavuşursun evlenip bir ömür boyu mutlu olursunuz aminnn
allah hakında hayırlısını versin hayırlı deilsede hayra cevirsin allahın izniyle kavusursun inş.:):):)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.