dostlarım geçen haftadan 1100 tane tefriciyemiz vardı, ona ek olarak dilara arkadaşımız 1572 adet bağışladı, sonra parça parça okunanlarla toplam 3468
adet okunmuş oldu. 100 tane bugece ben okuaycağım inşallah.. geri kalan 876 adeti de bitirp duasını yarın gece yapalımmı? ben duasının nasıl yapıldığını bilmiyorum ama, cümlemizin muradının kabulu niyetiyle okundu..yardımcı olursanız sevinirim..selam ve dua ile..
geçen haftadan kalan tefriciyenin tamamlanmasına 876 adet kaldı
(8 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
deva82 kardesim bir sorum var özel günlerde okuna bilir mi tefriciye??
18 yıl önce gönderildi # -
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
bunu mu okumaliyiz???
evet bitanem. bildiğim kadarıyla özel günlerde salavat okumanın bir mahsuru yok.okuyup hepimiz faydalanalım inşallah.
tskler devacim :)
bende 150 tane okuyorum geriye 725 tane kaliyor...
rabbim tez vakitte muratlarimiza erdirir bizileri ins.18 yıl önce gönderildi # -
Allah cc razı olsun kardeşim, okudukların hürmeti için, her ne muradı varsa güzel gönlünü tez zamanda versin.. inşallah sevdiğine hemen kavuşursun, tahmin edemeyeceğin kadar mutlu etsin rabbim seni, dualarımdasın..
allah hepimizden razi olsun birtanecik deva´m...
hepimizin dualari kabul olmasi dilegi ile...dua ve selam ile..
Dostlarım desteklerinizle yarın geceye kadar tamamlayalım mı? Ben 20 adet alıyorum.
KALAN : 706 TEFRİCİYE
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.