babamla amcam bi konu yüzünden birbirine girdi amcam bize3 geliyo abbamı vuracakmış lütfennacil duaya ihtiyacımız var ikiside çok sinirli rabbim yardım etsin esirgmeyin dularaınız
babamla amcam birbirlerini vuracak lütfen dua
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHÜEKBER Rabbim şaşırtmasın yanınızda olsun amin
18 yıl önce gönderildi # -
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”) Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "Rabbim ikisininde içine merhamet muhabbet tohumları serpsin içlerini yumuşatsın rahmetiyle sarıp sarmalasın inşallah amin amin amin..
Rabbim dualarımı kabul eder sende içini ferah tut kardeşim..18 yıl önce gönderildi # -
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Allahım sen yardim. YArabbiö
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH.
Rabbim kalplerine yumuşaklık versin, yanlış şeyler yapmaktan korusun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
İnşallah bi saçmalık olmaz allahın verdiği can biri kasdetmez Allahım sen bu kuluna yardım et yarabbi
allah kullarını doğru yola iletsin...yanlışların yoluna değil...
amcam kapıya geldi silahlaı babamda gitti sakinleşmesi için evde dua ettim lütfen esirgemeyin allah rızası için dua edin lütfen çok ihtiyacım var amcam kapıya gelmesin ya korkuyorum allahım yardım et
SEVDA CIM ALLAH GOSTERMESIN OYLE BISEYI SIZLERE VE KIMSEYE RABBIM SASIRTMASIN VE KORUSUN AMA SUNU DA UNUTMA IKI KARDES DIR ONLAR GONLUNU FERAH TUT KARDESIM DUALARIMIZ SENINLE YARALI KARACA
rabbim kardeş kardeşe kıyarmı etle tırnak ayrılırmı rabbim onlara doğru yolu göstersin rabbim onların içinteki öfkeyi alsın inşallah sizin için yunus duası okuyorum rabbim yardımcınız olsun
KARDESİM İNSALLAH TATLIYA BAĞLANMIŞTIR KONU ALLAH HER İKİSİNİDE SASIRTMASIN AMİN
allah hepinizden razı olsun rabbişm sizi korusun şimdi sakinleştiler inşallah bişey olmaz dualrınız korudu
eline silahı aldığı halde vurmadı sizin dualrınız dua dostalrım buna yürekten inanıyorum inşallah barışırlar amin allah sizden razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.