rabbimin en güzel isimleri esmaül hüsnayla birlikte cevşen i kebir hatmine başlıyorrum bugece rabbim izin verirse. duanızı ve dileğinizi söyleyip amin deyin dostlarım hepinizi gönülden çağrıyorum katılamayanlarıda geciriyorum gönlümden bitince duamı ekleyip son amini edicem dostlarım rabbim katında kabul buyursun ben bitirene kadar dualarınızla gelin isimlerinizi not edip duamda tekrarlıcam inşaallah dua ve selamla................................( not: katılırken rabbimin 99 isminden biriyle duaedin ve anlamınıda yazınıza ekleyin böylelikle 99 ismi oluşturalım rabbime o güzel isimleriyle seslenelim inşaallah )
CEVŞEN'İ KEBİR HATMİ BAŞLIYORUM DOSTLARIM DUALARINIZ VE AMİNLERİNİZLE KATILIN
(98 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ya mucib sensin mucib
(Kendine yalvaranların isteklerini veren, icabet eden)
Rabbim yüce ismi şerifinin sırlarını sadece sen bilirsin ve hiçbirini ayırmadan sığınıyorum sana aileme bana sevdiklerime dua dostlarıma iki cihanda iyilik ve afiyet ver
sağlıklı huzurlu mutlu uzun hayırlı hep birlikte ömürler ver yar ve yardımcımız ol hayırlı iş eş kısmet bereket ver
gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eyle
herşeyime elhamdülillah yokluklarıyla sınama ama şu anda yüreğim bi boşlukta sen hayal kırıklıklarıma umut ol Allah'ım razı olduğun bi kulunu çıkar karşıma ve artık beni hakeden sevsin beni hayırlı bi kapı aç tez zamanda karşıma doldursun yüreğimi yoruldum ... sen teksin bizi bizden iyi bilensin hayır ver bize
bu duama vesile olan canım dostumu da rızanla sarıp sarmala amiiin18 yıl önce gönderildi # -
ER-RAHMAN: Rahmeti sonsuz olan. kendisine inanan-inanmayan herkese rahmet ve merhametinin tüm nimetlerini ayrım yapmaksızın sunan.
Allah razı olsun o güzel yüregine saglık tlay kardeşim,dilegim elifimin cezaevinden biran önce çıkması birbirimize saglıklı sıhhatli kavuşmamız,tüm dua dostlarımın dileklerinin hacetlerinin tez zamanda kabul bulması niyetiyle...
Rabbim yapıcagın yapıcagımız duaları katında kabul etsin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ESMÂUL HÜSNÂ / EN NUR (CC)
Alemleri nurlandıran, aydınlatan , dilediğine nur veren, nur olan Alemleri, bütün kâinâtı nurlandıran, aydınlatan; istediği simalara, zihinlere ve gönüllere nur, aydınlık ihsan edendir.
RABBİMM iki cihanda yolumuzu yüzümüzü nurlandır. nurumuzu tamamla dualarımızı kabul buyur cennetini cemalini nsaip egle ya RABB18 yıl önce gönderildi # -
ya zel celali vel ikram:izzet ve şeref sahibi..
allahım benim gönlümde kini bilirsin amacım sana daha yakın olabilmek...bunun içinde gözlerimin düzelip ..atanmayı istiyorum...bütün dostlarınkinide allah kabul etsin...senide kardeşim yüzünü ayın ondördü gibi yapsın....
18 yıl önce gönderildi # -
ya zel celali vel ikram:izzet ve şeref sahibi..
allahım benim gönlümde kini bilirsin amacım sana daha yakın olabilmek...bunun içinde gözlerimin düzelip ..atanmayı istiyorum...bütün dostlarınkinide allah kabul etsin...senide kardeşim yüzünü ayın ondördü gibi yapsın....
El VEDÜD ( c.c )
Çok seven ve çok sevilen iyi kullarını seven rızasına erdiren ve sevilmeye en layık olandır.
El VEKİL ( c.c )
Tevekkül sahiplerinin işini üstlenen onlardan daha iyi onu emniyete alan kendisine güvenilip dayanılandır.RABBİM bizleri vedud ismi celiliyle sevsin.bizleri de sevdiklerimize vedud ismi celiliyle sevdirsin..hasbinallahi ve nimel vekil...RABBİM sen ne güzel vekilsin.sen bana yetersin.amin.
El-Müheymin: Her şeyi görüp gözeten, her varlığın yaptıklarından haberdar olan
ALLAH razı olsun kardeşim yüce rabbim herşeyi görüp gözetendir her varlığın yaptıklarından haberdardır bana atılan iftiralardan kurtarsın rabbim yüreğimdeki muradımı hayırlısıyla versin inşallah
yüreği güzel kardeşim 100 besmele bırakıyorum size ve yüreğinize ferahlıklar getirsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
El-Fettâh (c.c.)
İsm-i şerîf feth'dendir. Feth, kapalı olan şeyi açmak ma'nasınadır. Kapalı bir şeyi açmak çeşit çeşit olur. Maddî olur, bir kapıyı, bir kilidi açmak gibi. Manevî olur, yürekten tasaları, kederleri atıp gönlü açmak gibi. Iztırapla yanan yürekleri, sevindirici şeylerle serinletmek feth olduğu gibi; anlaşılması güç olan ilimlerin üstünden zorluğu kaldırmak, zihnin takılıp kaldığı müşkülleri açmak da fethdir. Bunların en kıymetlisi kalbin kapısını ledünnî ilimlere karşı açmaktır. İsm-i şerîf bunlara ve daha başka ma'nâlara da şâmildir. Çünkü bütün hayr ve bereket anahtarları Allahu teâlâ'nın emrindedir, bütün zorlukları da açacak ancak O'dur. Maddî olsun, mânevî olsun, dince ve dünyaca olsun her hangi bir lûtfunu, ni'metini açarsa onu önliyecek ve tutacak bir kuvvet yoktur. İnsanlar bu lütuf ve ni'metten doya doya faydalanırlar. Amma herhangi bir ni'met ve rahmetin de kapısını Allah açmazsa, o ni'metin değil kendisini, kokusunu bile duyuracak kuvvet bulunmaz.
Allahu teâlâ, din işlerinde hidâyet ve mağfiret kapıları açıverir, nice insanlar sırlar hazînesi, hikmetler öğreticisi olur. Dünya işlerini açar, nice fakirleri zengin yapar, mazlumlara yardım eder, keder ve ıztırap içinde yaşayanların acılarını giderir.
KULA GEREKEN ŞEY:
Bilmelidir ki, Allah'ın feth ve yardımı hiç kesilmez. Her insan için her saat, görünmez kapılardan gönlüne bir hayr ve bereket kapısı açılmak mümkündür. Allah'tan bunu istemek ve sebeplerine yapışmak lâzımdır. Meselâ, sıkışmışlara ferahlık vermek, işte bu sebeplerden biridir. Senden zayıf olanlara merhamet et ki, senden kuvvetli olanların kahrına uğra mıyasın, gücün yeterse, elinden gelirse düşmüşlere yardım et, düşkün vaktinde sana da bir yardımcı bulunur. Hele hiç insan incitme! Zira felâket ve musîbet zamanında böylelerine kimse acımaz.Allhim Bu isminin hürmetine.. Su Zor Günlerimi Feraha Kavustursun.. Bekledigimiin Yolunu bana döndürsün.. KAlbime Kalbini KArsılıklı eylesin.. RAbbim Ona ve Bana Mutlu ve huzullu bir yuva nasip etsin.. Allah bu konuya isimlerini yazan kulların iyi niyetleri hürmetine sikintilarini ve imtihanlarini gecmelerini nasip etsin... Sefa zamanı cok kisa Musibet zamanı cok uzun oluyor.. RAbbim hepimize SAbir eylesin.. Allahim gonlumuze gore Hakkımızda hayırlı olanı versin.. Gönlümüzün istedigini bize hayırlı eylesin RAbbim. Bu Bekleyiside Hayırlı olması icin gecmesi gerekn zaman a yoruyorum.. Allahım Tlay kardesimin okudugu temiz duların hurmetine.. Benimde dualarımı kabul et YRABBİM.. amin
HAYY :Sonsuz dirilik ,canıllık sahibi.
"Kalpler ancak ALLÂH ZİKRİ İLE TATMİNE ULAŞIRLAR"Rabbim YA Hayy Bizleri senin o mübarek isimlerini anmaktan asla ve asla mahrum birakma..son nefeste bile senin adini söyleyerek ölmeyi hepimize nasip eyle.Amin.
Sana bir bardak Zemzem suyu tadinda bir adaet Fatiha okuyorum.Nefesine gül kokusu ve güc olsun Rabbim niyetini kabul buyursun.Amin18 yıl önce gönderildi # -
El- Hadi (c.c.)
Katından bizlere hidayet bahşet, bahşet ki El- Mucip (c.c.) sıfatınla dualarımıza icabet buyur. Ya Rabbelalemin. Amin,18 yıl önce gönderildi # -
KIZKARDEŞİMIN DUASI
YA HADİ:Yol gösteren , istediği kullar için ,hayırlı yollar açan
rabbim sana actım ellerimi esmaül hüsnan bu güzel cevşenül kebir hattmi ve ya hadi isminle yalvarırım yakarışlarımı duy zorluklarımı kolayla olmazlarımı oldur çünki sen herşeye gücüyeten herşeyin en iyisini bilensin rabbim yollarımı kapılarımı hayrınla ve merhametinle ac rabbim beni senden gayrısına muhtac ve mahcup etme beni senden ve secdenden ayırma herdaim yanımda olan sen ol rabbim. bütün dua dostlarının ve bu hatmi yapanın dualarını kabul buyur bizleri dualarımızla akla herkesin yüzünü merhametinle güldür rabbim amin amin amin ya hadi ya hadi ya hadi ya hadi ya hadi ya hadi ya hadi18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİMIN DUASI
YA VEHHAP karşılıksız bağışta bulunan
rabbim yapılan cevşenül kebir hatmine bu güzel isminle katıldım bu ismin , hatmin ve aminler yüzusuyu hürmetine dualarımı ve bütün kardeşlerimizin dualarını kabul buyur olmazlarımızı oldur zorluklarımızı kolayla bütün dua dostlarının ve ablamın ne niyeti varsa kabul buyur sen herşeye gücü yetensin allahım yalvarırım kapılarımızı aç sana geldim rabbim çaresizliklerimizi gider sana sığındık sığınışımızı kabul et peygamber efendimiz (S.a.v) yuzusuyu hürmetine hatmimizi ve dualarımızı katında kabulbuyur allahım ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap aminnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
GELİNİMİZin DUASI
YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
TÜM KULLARINA RIZIK VEREN RIZIKLANDIRAN...
rabbim sana geldin bütün mahcupluğumla caresizliğimle sana geldim. rabbim yapılan hatme ya rezzak isminle katılıyorum bu ismin, hatmin ve aminlerin yuzu suyu hürmetine benim duamıda kabul et olmazlarımızı oldur zorluklarımızı kolayla sen herşeye gücü yetensin allahım beni günahlarımla cezalandırma merhametinle affet gönlümdeki dileklerime beni ulaştır bu hatmi yapan ve amin diyen bütün kardeşlerimizin niyetlerini ve dualarını kabul buyur amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN İNSALLAH. AMİN
Allah razı olsun binlerce kez amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......
NİŞANLIMIN DUASI:)
ya semi ya semi ya semi ya semi ya semi ya semi ya semi
herşeyi çok iyi işitenyaradanım kurbanı olduğum güzel rabbimsana geldim sana sığındım bu güzel hatme senin bu güzel isminle şükürlerimle ve tevbelerimle katılıyorum rabbim
bilirimki sana karşı günahlarım cok ama sen affetmeyi sevensin bu güne dek bildiğim bilmediğim bütün günahlarımı affet rabbim zorluklarımı kolayla olmazlarımı oldur yapılan bu hatmin ve güzel ismlerin yuzususyu hürmetine bizleri senin yolundan ayırma dualarımızı kabul et duaya muhtac olan herkesin bu dualardan faydalanmasını nasip et
zikredilen hatmin ve isimlerin hikmetine nail olmayı cümlemize nasip et yakarışlarımızı ya semi ismin le duy
merhametinle dualarımızıve zevcem tülayın dualarını kabul buyur ahirete dek bizi ayırma peygamber efendimiz (s.a.v) in eşleriyle olan muhabbeti ve sevgiyi bizlere nasip et aminn aminnnn aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
YA SAMED
Hiçbir şeye muhtaç olmayan, herşey kendisine muhtaç olan.
Rahmetin olmasa dinmez hiç acım.
Ya RAHMAN rahmet et, Sana muhtacım.
RABBİM DUALARINIZI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH.
amiiiiiiiin ne güzel dualar ya Mevlam hepimizi nasiplendirsin amin
el-mücip:dileklere karşılık veren allahım lütfen dileklerimizi kabul et.allahım herşeyin hayırlısını sen bilirsin bana en hayırlılarını ver minim vericeksin.benim ilk dileğim sağlık huzur mutluluk babamlan annemi benden ayırma benide onlardan ayırma bütün ümmiciyana sağlık huzur mutluluk ver allahım bol bereketli yıllar nasip eyle herşey güzel olsun.son isteğimde kendim için yalvarıyorum allahım beni sevdiğime kavuştur oda beni sevsin arasın ve evlenme teklifi etsin lütfen allahım hayırlısını ver gönlümdekini hayırlara çıkar benden başkasıylan evlenmesin benimlen evlensin şu an içimin titrediğini hissediyorum çok sağol tlaycım allh n emuradın varsa versin sanada ve bütün herkeze benim ismim PINAR,SEVDİĞİMİN İSMİ GÖKSEL BÖYLE DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM VE SENİN DUANIN KABUL OLUCAĞINA İNANIYORUMALLAHA EMANET OL
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN DUALARINIZI İNSALLAH
ET TEVVAP(Tevbe ettiren ve tevbeleri kabul eden")
ALLAHIM GÜNAHLARIMIZDAN DOLAYI BİZLERİ CEZALANDIRMA BİRDAHA AYNI GÜNAHLARA DÜŞÜRME YA RABBİM.
YARAB HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN. OĞLUM İLTER KAĞAN'IN HASTALIĞININ ŞİFA İLE SON BULMASINI, HASTALIĞINDAN İZ KALMAMASINI NASİP EYLESİN. SAĞLIK SIHHAT VE AFİYET İÇERİSİNDE BULUNMASINI NASİP ETSİN.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH
YA ŞAFİ
YA SEMİ
YA MUCİB HASTALIĞIMA ŞİFA VERMENİ DİLİYORUM. ÖYLE BİR ŞİFA VER Kİ TÜM HASTALARLA BİRLİKTE HİÇ BİR HASTALIK BIRAKMA ÜZERİMİZDE...DİLEK-23 VE MERAL ABLA ANENM BABAM VE YENGEM İÇİN DE RABBİMDEN ŞİFA DİLİYORUM AMİN.
EMİNE ABLAMIN YUVASI İÇİN DE RABBİMDEN HUZUR VE MUTLULUK DİLİYORUM AMİN.
Allah kabul etsin kardesim..
karanlıklarımı aydınlatan sıfatlarıyla yüreğimde ümit dğları oluşturan rabbim kardeşlerimin dostlarımın sevdiklerimin duanın hikmetine bağlanan bütün kulların dualarıyla geldim sana rabbim o güzel yürekleriyle ismini zikredip dua eden kardeşlerimizin muratlarını hayırlarla tamam la ilk başta acil şifalar bekleyen kardeşlerim olmak üzere bütün kardeşlerime merhamet kapılarını ac rabbim biz senin hikmetlerinin zerresini anca anlaya biliriz tüm faydalarını bizlere nasip et rabbim şimdi başlıcam hatmimi ve esmaül hüsnanla eklenen duaları en acili başta olmak kaydıyla kabul buyur rabbim. biz sana inandık rabbim dualarımızla yüreklerimizi birleşirdik yalvarırım içimizdeki en hayırlımız yüzusuyu hürmetine bizi kapından cevirme merhamet ve lutuf kapılarını bizlere ac sabrımızı artır ümitlerimizi çoğalt bizi yaptığımız hatalara geri döndürme bizleri sensiz ve caresiz bırakma rahman ve rahim olan rabbim aminnn
( hatmime başlıyorum dostlarım bitirp dualarken yazdığınız rabbimin ogüzel ismini ve isimlerinizle dualıcam ricam söylenen isimleri tekrarlamayalım şimdilik 99 esmaül hüsnanın herbirini zikretmiş olalım inşaallah) dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
YA EVVEL ilklerin ilki
YA AHİR Sonların sonu
rabbim duamla secdemle isminle sana yöneldim senden önce olan yok sende sonrada olanyok bizim evvelimizde ahirimizde sensin .rabbim dualarımızı bu ve buzamanakadar zikredilen isimlerin hatrına kabul buyur hatmimizde ve esmaül hüsnanda zikrettiğimiz sıfatlarının isimlerinin hikmelerinden faydalanmayı bizlere nasip et vekilimiz dostumuz muhtac olduğumuz hep sen ol teslimiyetimiz ve sabrımız yüzüsuyu hürmetine hacetlerimize niyetlerimize bizleri enkısa zamanda kavuştur gönlümüzü ve hanelerimizi nurlandır günahlarımızı affet şükürlerimizi çoğalt biz efendimiz(s.a.v.) in sana sığındı herşeyden dualarımızla sana sığındık neolrsun merhamet et sevdiğin kulların arasına bizleride al aminnnnnnn
100 lahavle velakuvvete illa billahil aliyyül azim
100hasbinallahi venığmel vekil
100estağfirullah
100subhanallah
100besmelei şerif
100allah
100salavat
100 kelimei tevhit
33 yunuspeygamberimizin duası
66 fein tevellev fekul hasbiyallahi la ilaheilla hüve aleyhi tevekkeltü vehüve
rabbül arşil azim
ismi azam duası
esmaül hüsna
rabbim hatmimizi(daha bitmedi devam ediyorum) aminlerimizi ve dileklerimizi kabulbuyursun inşaallah hayırlı sabahlar18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. Allah kabul etsin. Amin
allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.