arkadaşlar yavaş yavaş çöküyorum bana dua ediniz lütfen tekrar toparlanmam için Allahtan bana yardım etmesini dua ediniz şimdiden çok teşekkür ederim
Yavaş yavaş dibe çöküyorum
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.[Duha-3]"
canım kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun 100 YA ALLAH okıcam inşallah derdine derman olur18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun bacım Allah ne muradın varsa versin
18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim.ALLAH SENİ DARDAN KURTARSIN..RABBİM SENİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN...RABBİMİZ İÇİN SABRETMELİYİZ...BİLİYORUM SÖLEMESİ KOLAY...RABBİN İÇİN SABRET...20 ELHAM 10 İHLAS OKUYORUM SANA....
Allah razı olsun Fettan bacım
üzülme ayhan kardeş dualarımız seninle hepimizin sıkıntısı var Allah Hepimizin yardımcısı olsun ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası.Derin kardesimiz sana heidye ediyor lütfen kabul buyur.
Kardesim bende Rabbimin Rezzak ve Zelcelali vel-ikram sifatiyla hayatina dokunmasini diliyorum.18 yıl önce gönderildi # -
AYHAN RABBIM DARDA KOYMASIN SENI YARDIMCIN OLSUN HER DAIM YUZUNU GULDURSUN
IMTIHANLARINI KOLAY GECIRSIN 3 IHLAS 1 ELHAM GONDERIYORUM ARBBIM KABUL EYLESIN AMIN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH GÜCÜNÜ ARTTIRSIN RABBİM EN KISA ZAMANDA HAYIRLI KAPILAR AÇSIN İNSALLAH AMİN
allah gücünü arttırsın dardan sıkıntıdan selamete inşallah....
Rabbim içine ferahlık, gönlüne huzur, yüzüne gülümseme versin..inşallah. amin
alah sana bol rızık versın kardesım bılırım o duyguyu cok
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..KALBİNİN SIKINTISINI GİDERSİN..DUALRINA CEVAP VERSİN..DUA LİSTEME SENİ DE YAZIYORUM KARDEŞİM..ÖZEL BİR DUA İSTEĞİN VARSA SÖYLE..SELAM İLE..
uzulme hıc duzelecek senın halınden ben anlrım aynı bende oleyım cunkuu...yapamdıgım sey gıtmedgım sey kalmadı kı cok okurum okumasam nolcak kımbılır...borc gelıp para olmamasının ne demek oldugunu ben bılırım ılk sefte parasını aldıgında ettehıyetı oku kasaya koy.....sırke dok bırde dukkanına.....persembe gunu 308kere ya rezzak oku rızık ıcın..felak cok yarar..bırde ya fettah cele celaluhu 489kere oku kapalı kımsete..bajk sana bırde tıcaret ıcın dua verıcem oku hergun..gad efla men zekahe ve gad habe men dessahe.ela lıllahıt dınul halısu....amın ben de dua ederım san merak etme ınsaalh cok para kaanırız ya yeter artık
allah yardımcın olsun kardeşim rabbim tüm sıkıntıların gidersin seni tez zamanda feraha çıkarsın amin amin amin
Rabbim seninle olsun.Amin.3 Fatiha.
ÜMİTSİZ OLMAYINIZ KARDEŞİM
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
SIKMA O TATLI CANINI NEDİR SENİ BU KADAR DİBE ÇÖKERTEN.RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH.DUALARIMZIDASIN TÜM DUA DOSTLARI GİBİ...SELAM VE DUA İLE...ALLAHA EMANET OL.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.