bugün elimden bu kadarı geldi kabul buyrun
kendimi katmadan sadece size niyet ettim bu defa 1000 besmele
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla ne muradınız varsa yeni günde sizin olsun =)
Allah'a emanet olun amin
bugün ... ( merve )
(20 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aLLAH rAZİ OLSUN KARDESİM.. aLLAH rAZİ OLSUN.. aLLAH DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.. aminnn
Bismillah her hayrın başıdır. Biz dahi başta ona başlarız. Bil ey nefsim, şu mübarek kelime İslâm nişanı olduğu gibi, bütün mevcûdâtın lisan-ı haliyle vird-i zebanıdır. Bismillah ne büyük tükenmez bir kuvvet, ne çok bitmez bir berekettir..18 yıl önce gönderildi # -
bu bereketten nasiplendirsin seni Mevlam simal dostum =)
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım kardeşim beniiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))
O güzel yüregine 4ihlas sen içinden geçir dile ben amin diyorum..Rabbim mervemizin içinden geçen niyetini niyetinin yerini kalbine koy kalbini yüzünü güldür amin amin amin..
Rabbim dualarımı kabul eder :) şanslı kul seni..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yüreğimin derini amiiiiiiin
sen biliosun içimi :P18 yıl önce gönderildi # -
:)) Merak etme seninde hızırın kurtarıcın benim,duanın duasının tuttugu insanı yakalayınca bırakma sır şişşşş :)
Derin kardes benden rica ettigin güzel dualari yerlerine sahiplerine dagittim....ayyy ne keyifli oluyormus :-)) Rabbim hepimize bol bol dualar okumayi ve dualar almayi nasip etsin.Güzelyüreklerinizden aldigim dualari kabul etsin.Sana 1000 adt Vedud okumaya basladim...seninki bitince Mervenin duasina ek bir 1000 adt te tüm dua dostlarimin yüreklerine Rabbimin aski dolsun diye okuyacagim.Rabbim bize Vedud sifatiyla sefaat etsin Vedud sifatiyla dokunsun yüreklerimize.
:))))))))) bırakmam adresini ulaştırdılar bana ama sen yoksun :)
derin senin dualarından bana da nasip oldu hepinizden ve dualarınız dan allah razi olsun
:) baktım ben seni göremedim çıktım bana msj atarsın bilirim orda olup olmadıgını maile devamlı bakarım ben çünkü..
Simal kardeşim hepimiz için burdayız daha ne dualar okuycaz gönülleri gökleri yerleri Allah aşkıyla çoşturucaz Rabbimin izniyle..
ohh merve kardeşim allah razı olsun rabbim ne muradın varsa tez zmanda hayırlısıyla versin inşallah
ALLAH razi olsun senden kardes
amin canlar cananlar sizleri nasiplendirsin Rabbim amin
Zerrinim Allah razı olsun yüregine saglık o güzel yüregine 3ihlas Allah aşkıyla dolsun yüregin amin amin amin..
ALLAH RAZI OLSUN MERVE SENDEN DULARIN HURMETINE BIZLERINDE DULARINI KABUL EYLESIN NE GUZEL YAPMISSIN BIZLERI UNUTMAYIP YENI GUNE DULARINA ISTIRAK ETMISIN ALLAH KABUL ETSIN CANIM
amin
ALLAH KABUL ETSİN MERVECİK ALLAH RAZI OLSUN 1 AYETEL KÜRSİM VAR KABUL EDERMİSİN.
:) bu güzel dost benim için okur da etmemmi Mevlam vesile etsin seni bana amiiin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.