GÜZEL AİLEM AİLEMİZİN Bİ FERDİ OLAN MERLİN KARDEŞİMZİZN SIKINTILARI VAR ONA LÜTFEN DUALARIMIZLA DESTEK OLALIM RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN BEN 100 BESMELE OKUYARAK BAŞLIYORUM LÜTFEN İÇİNİZDEN GELEN DUAYI YAPARMISINIZ AİLEVİ SORUNLARI VAR LÜTFEN ONU YALNIZ BIRAKMAYALIM
MERLİN KARDEŞİMİZ İÇİN DUA LÜTFEN :(
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası.Derin kardesimin hediyesi.
Rabbim yar ve yardimcisi olsun dualarimizda Benden de 3 Fatiha.18 yıl önce gönderildi # -
6İhlas 6Yunus peygamberimizin duası 3Kevser 3Subhaneke,Rabbim tez acil sıkıntılardan kurtarsın içini refaha feraha rahata huzura erdirsin kurban oldugum güzel Rabbim amin amin amin...
18 yıl önce gönderildi # -
40 yunus as duası
Allah kabul etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun güzel ailem ben 100 YA ALLAH okudum rabbim onu bu sıkıntılarından tez zamanda kurtarır inşallah
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHIM DUALARINIZI KABU ETSİN FERAHA ÇKAYIM İNŞALLAH.
MERLIN KARDESIM EN BUYUK ILAH ALLAH TIR YARDIMCIN OLSUN TEZ VAKITTE AYDINLIGA CIKARSIN INSALLAH SENIN NIYETINLE 7 IHLAS GONDERIYORUM RABBIM KABUL EYLESIN HUZURUNDA HUZURA ERDIRSIN SENI INSALLAH AMIN
RABBİM YARDIMCIN OLSUN MERLİN KARDES ALLAH HUZUR SAĞLIK AFİYET VERSİN İNSALLAH.AMİN
allahım dertten kurtarsın derman versin..ağız tatlılığı versin..amin 33 besmele
rabbim hepinizden razı olsunayakta kalmak zorundayım ben işten çıkıp eve girerken merdivenlerden çıkacak takatim olmuyo emekliyorum dualarınıza ihtiyacım var
merlin kardeşime allahımdan dayanma gücü sabır ve acil şifalar diliyorum allah'ım güxcünüzü artırsın 1 ayet-el kürsi 3 ihlas 1 fatiha benden sana kardeşim allah iyilik versin amin...
Rabbim sizden razı olsun Allahım duacınızım her zaman ama takatim bitti Allahım kuvvet versin.
Rabbim sizden razı olsun Allahım duacınızım her zaman ama takatim bitti Allahım kuvvet versin.
allah razı olsun dostlar
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.