15İhlas
15Kevser
15Yunus Peygamberimizin duası
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "1 adet okudum
Annecigin gönlünü ferah tutsun biraz sabır ile olucak,Rabbim o güzel gönlündekini tez versin gözlerini verdigi muradla nurlandırsın kalbini güldürsün amin amin amin
Zez'imizin annecigine (derin)
(16 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
10 ihlas da benden =)
18 yıl önce gönderildi # -
:)
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH ............ANNEM Sevincten düsüp bayilacak..dün aradim söyledim ..uctu bunuda yarin söyleyim bari...Anneme "Derin, yavrum nerden bilmis benim gönlümdeki büyük dilegi? " diye bana sordu.....
el cevap ;
-Aney ,ben bisi demedim bakan gönül gözünde marifet diye yanitladim...
Rabbim bu kadar güzel gönüllerin ve dualarin arasindan mutlak bizleri bos cevirmez ben buna inaniyorum...sitenin cok güzel bir enerjisi var..gönlü güzel insanlarin burda uzun süre kalmasini diliyorum..Ben ya Vedud demeye devam ediyorum..yarin gece bnim dua gecem hepimiz icin dua edecegim...sana ve elife ayri ..Afiyet dileyecegim BILIYORSUN BEN MUCIZE BEKLIYORUM...cokda inaniyorum.18 yıl önce gönderildi # -
Merve kadin ucacakkkkk kanatlanip :-))
ne mutluu onun yüreği coştu diye yemin ederim ki benim de içim coştu Rabbim başından eksik etmesin yeni doğan gün umudunuz mucizeniz olsun Mevlam ne muradınız varsa önünüze sunsun inşallah amiiiiin
Senide yorduk duaları dagattın Zerrinim Allah razı olsun yüregine saglık içimin parçası Allahın güzel kulu elifimide unutmuyosun helal olsun kardeşim sana beni duygulandırdın yine,o güzel yüregine 3ihlas Allah aşkıyla dolsun yüregin amin amin amin..
1 ihlas suresi okudum.
Allah kabul etsin.
Gönlümdeki gülleri der anneciğim.
Ne kadar güzel gülün var ZEZ gibi.
Sana evlat olmak ne güzel rüya.
Elini öpeyim ver anneciğim.7 aytel kursı dunyalar guzelı annene.
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. 3 ADET OKUDUM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ANNECİĞİNİN KARDESİM AMİN AMİN AMİN
Amin aminnnnnnnnnnnnnn Allah annecigim icin okudugunuz tüm dualari kabul buyursun...Bu dualar ona Zemzem suyu sifasinda olsun.Banada söylemedi ama sanirim Hacca gitmek istiyor....Rabbim nasip etsin insallah ...Hepinize ettiginiz dualar icin minnettarim ve duaciyim...Rabbim hepimizin yüregindeki dileklerimizi versin ..hayra cevirsin serri. Kimse ve hic bir sey bizlere zarar vermesin...acilarimiz icinden alacagimiz dersi alinca ceksin gitsin daha geri gelmesin..sevdiklerimiz ve seveceklerimiz yakin dost ve akrabamiza Rabbim sevgisine nail olmayi nasip etsin..Bizi hep sevsin sevdiklerinden eylesin,ve sevdikleriyle eylesin.Amin.
Allah nasip eder inşallah güzel yüreğiyle bize de bol bol dua eder dimi ;) selam ve dua ile hayırlı geceler
inşallah annenin gönlündekini allah verir hacca gitmekse hacca gider inşallah hepimizin annesine babasına allah nasip eder ve bizlerede aminnnnnnnnnnnnnn allahım
ALLAH CC DUALARINIZI KABUL BUYURSUN. ANNENİZE HAYIRLAR YAĞDIRSIN AMİN.
7 hasbinallahi ve nığmel vekil
rabbim kendisini arzu edene efendimiz(s.a.v) in ayak bastığı gül kokusunu bıraktığı o topraklara gitmeyi arzulayan herkese ve annecine nasip buyursun hayır kapıları acsın inşaallah kardeşim dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
Kalbimde Rabb var
Anam bana olmuş yâr
Ya Rabb sen bizleri sar
Kabrimiz olmasın darBu dörtlük ve 3 ihlas annenize yol hediyesi olsun.Kabeye erişmek nasip olur inşaallah.
Benim anneminde umre niyeti var inşaallah mevlam nasip eyler.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.