Sevemedim dünyayı isimli konudaki yazılarınızı okudum.Başta Rabbim Kadir Babadan razı olsun öyle güzel öyle ince öyle edebi anlatmış ki...Ben de sizle paylaşmak isteyip oraya bir kaç cümle yazdım oraya okursanız sevinirim.Bir de şunu bilmenizi isterim,inanın yazdıklarınızı okuyunca sizlerin ne kadar değerli insanlar olduğunuzu bir kez daha anladım.Yazdıklarınız içimi öyle bir acıttı ki,zaten sürekli kanayan yaramı daha da kanattı.Ben sizler gibi olamam bunun için daha çok fırın ekmek yemem lazım.Bunu mütevazılık olsun diye söylemiyorum.Ama Rabbime sizleri tanıdığım için(tanıdığım diyorum çünkü ben sizi gerçekten tanıyorum,kalbimle tanıdım sizleri ben güzel yüreklerinizle tanıttınız kendinizi bana)sonsuz kere Elhamdulillah(nimet ablam Kadir baba da dahil buna)Sizleri siz olduğunuz için Allah için,menfaatsiz,çıkarsız,tüm kalbimle seviyorum.Ve o güzel yüreklerinizle SİZLERE YALVARIYORUM benim için dua edin.İçimi bilseniz anlardınız buna ne kadar ihtiyacım var:(
ŞENGÜL ABLA ve NURAY (mfd)
(27 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM mfdm yazını şimdi okudum.asıl benim senin gibi olmam için bin fırın ekmek yemem gerekiyor.ben seni kalbimle seviyorum hayatım boyuncada seveceğim seni hiç görmesemde.sen en güzel yerde yaşıyorsun benim kalbimde.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ablam canımsın,bitanemsin.
valla ben bu yazıyı okuyunca çok utandım ne demek duygu abla ...benim sizin gibi olmam için çok fırın ekmek yemem gerekiyo..inan şuan aglayarak yazıyorum....aslında o yazıları okuyanlar..belki Rabbime şikayet ediyomuş gibi algılanabilir...sakın öyle algılanmasın....O YAZILANLAR VE GÖZ YAŞLARI SADECE İÇİNİN EZİKLİGİYLE İÇİNİN ACIMASIYLA AKAN GÖZ YAŞLARI..YOKSA BİZDE İSYAN YOK ELHAMDÜLİLLAH...,
SİZLER ÇOK DEGERLİSİNİZ..BEN SİZİN GİBİ İNSANLARIN İÇİNDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM..
BENİMDE KENDİMLE SORUNLARIM VAR...HER ZAMAN YAZDIGIM GİBİ;ÖNCE DİLEGİM RABBİME İYİ BİR KUL OLMAK...GÜNAHLARIM FELAN FİLAN..BİR DE DÜNYALIK SORUNLARIM VAR...YANİ YARAM VAR..BEN SÜREKLİ YARAMI TIRNAKLIYORUM..KANATIYORUM DOLAYISIYLA O YARA HİÇ KAPANMIYO VE BEN SÜREKLİ AGLIYORUM...İNŞAALLAH BENDE SİNİR KRİZİ GEÇİRMEM ALLAH KORUSUN..
AMELİYATLARIM VAR...NE BİLİM VAR BİŞEYLER İŞTE...ANLATAMIYORUM....SADECE İÇİM ACIYOR..DAHA DEMİN AGLAYA AGLAYA AKŞAM NAMAZIMI KILDIM...RABBİM DEDİM BENİM GİBİ ÇARESİZ ÜZGÜN GÖZÜ YAŞLI KULLARINA YARDIM ET DİYE AGLADIM DURDUM...
AMA UNUTMAMAK GEREKİYO PEYGAMBER EFENDİMİZ NE DEMİŞ BU DÜNYA MÜMİNİN ZİNDANIDIR...
BİZDE BU ZİNDANDA ÖMRÜMÜZÜ TÜKETİCEZ..VE İNŞAALLAH EN GÜZEL ŞEKİLDE EBEDİ ALEME GÖÇÜCEZ..AMİN AMİN AMİN
SENİ SEVİYORUM DUYGU ABLA ŞENGÜL ABLA NİMET ABLA VE DİGER DUA DOSTLARI HEMDE TAHMİN EDEMEYECEGİNİZ KADAR SEVİYORUM...ŞU GÖZÜ YAŞLI GÜNAHKAR ÜZGÜN KARDEŞİNİZİDE DUALARINIZDA UNUTMAZSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM..SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
BEN DUALARIMI çoğu zaman dilimle değil kalbimle yaparım Nuraycım.Hep kalbimde ve dualarımdasınız.Kendimi çok çaresiz hissediyorum,artık sadece ahireti düşünür oldum,Oraya iyi şeyler götürmek lazım elbet arık bunu biliyoruz Elhamdülillah ama bilemediğimiz zamanlar var ya dünyanın çirkef ve bataklığına saplanmış olduğum günler onları da götüreceğim yanımda mecburen,işte beni mahveden yiyip bitiren bu.Ama müslüman ümitvar olmalı Rabbimin Ya Settar Ya tevvab Ya Afuv isimlerinin altına sığındım inşallah.Rabbim o ismlerinin altına alsın hepimizi:(
YA BEN ABLACIM YA BEN O KADAR ÇARESİZİM Kİ ANLATAMA..AMA DEDİGİN GİBİ ÜMİT VAR OLUCAZ..HER AN DUALARLA OLUCAZ..ZATEN BİZİ AYAKTA TUTAN DUADIR...RABBİM HEPİMİZİN GÜNAHLARINI BAGIŞLASIN DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN...ALLAHA EMANET OL..
ben küçükken 9 yaşındayken bir çete kurmuştum 2 alman 1 italyan ben dahil 2 türk. çetenin adı (çocukluk işte) iyi insanlar çetesi idi,çevremizde fazla muhtaç kimse yoktu sadece yaralı martıları suda yüzen ördekleri filan pansuman yapıyorduk veya rotekreuz a bildiriyorduk ölmüş olan kuşları toprağa göyor ruhlarına dua okuyorduk.o günleri çoktan unutmuştum fakat şu son günlerde hergün aklıma geliyor keşke o günlerdeki gibi saf ve temiz duygularım olsa diyorum keşke olabilse.
bunları söylerken bile ne kadar saf ve temiz duygularla ifade ediyorsun bir bilsen ablacım.Dünya öyle kötü bir yer olmuş ki bunu biz kendi ellerimizle yaptık ve bir zamanlar bu kötüleşmede benimde payım vardı.Rabbime binlerce şükür ki karşı saftayım artık.Senino çete artık burada kuruldu Şengül ablam ve sen artıkfarkında olmadan belki de yaralı birmartı değil ama yaralı bir Duygu bir Nurayın iyileşmesine katkıda bulunduğunu farkında mısın:(
evet dünya okadar kötü ki..
çok üzülerek yazıyorum..yazarken içim eziliyo..
haberlerde bir kadın dogum yapıyor ve bebgini havalandırma boşluguna atıyor...
ben bu şahıslarla insan olarak aynı sıfat altına girmeye utanıyorum..
o evladını ölüme atıyor...onun acısını bir de evlat sahibi olmayan ana baba ya sorsan içten bir AHHHHH çıkar kalplerinden..
ben çok üzülüyorum....artık tlvzyn seyretmek bile istemiyorum..18 yıl önce gönderildi # -
Daha şurda birkaç ay öncesine kadar hiçbiriniz yoktunuz hayatımda.
Ama şimdi benim için gerçekten çok anlam dolusunuz.
Duygum biliyrsun ben sana hep böyle hitap ederim yeni değil sözcüklerinin bazılarında kendini yargılamışşın bence bitanem, önemli olan doğruyu görmek ve hayırlısı olanı yapmaktır.
Sen bence o kadar iyisindi o iyiliğinin yüzünden hep daha iyi olmalıyım arzusu var içinde.
İnsanoğlu hatalarını yapmalı ki ders alabilmeli hepimiz hayatında hataları oluyor.
Birde şöyle düşün buradayız birbirimizi cinsiyet ayrımıda dahil olmak üzere ayırt etmeden seviyoruz ve dua ediyoruz.
Hatta dualarımıza yorum yapmadı diye kızıyoruz aslında buda sevgiden.
Burada isimlerini saymayacağım çünkü sayarsam unutmaktan korkarım o kadar iyi yürekli insan varki.
Ne mutlu bizlere iyiki burdayız iyiki burdasınız.
BURASI BİZM ORTAK DUALARIMIZIN ORTAK SEVGİLERİMİZN ORTAK DERTLERİMİZİN BULUŞMA NOKTASI
VE BEN BU BULUŞMALARDAN ÇOK BÜYÜK KEYİF ALIYORUM.
Allah kalbinden geçenleri san en kısa zamanda nasip etsin.
Eğer burada isen hemen cevap ver sana ayrıca birşey daha yazmak istiyorum.
ALLAHA emanet ol DUYgummmmmmmmm18 yıl önce gönderildi # -
nimetcimmmmmmmm burdayımmmmmm.
MAŞAALLAH BU GÜZEL DOSTLUĞUNUZ VE BU NAZİK MUHABBET KOKAN SOHBETİNİZ İÇİN SİZLERE BİR YASİN HEDİYE ETMEK İSTİYORUM LÜTFEN KABUL EDİN... VE BU MUHABBET İÇİN RABBİMİZE ŞÜKÜR EDELİM BAKIN O ZAMAN NE KAPILAR AÇILIYOR...DUA İLE...
Hebun Kardeşim Allah razı olsun.
canım ahretliğim bu gece dualar ediyorum kendime dua kardeşlerime ve en çokta sana. şuan hıdır ve ellez hz.buluşuyor bir gül ağacının dibinde.baba annem bize böyle söylerdi bol bol dua edin bu gece ve seher vakti Allah çok sevap yazar derdi.yüce Allahımdan hıdır-ellez hürmetine canım ahretliğimin ve bütün dua dostlarım için herşeyin en hayırlısını vermesini diliyorum ahretliğim için sağlık sıhhat ve bol rızıklar diliyorum.babaannemin duasını söylüyorum.YETİŞ YA HIZIR YETİŞ YA ELLEZ ALLAHIN İZNİ İLE PEYGAMBERİN ŞEFAATİ İLE YETİŞ CANIMIZA.YETİŞ CANIMIZA.ALLAHIM borcu olanlara eda,evsizlere ev,kimsesizlere uzanacak bir el,işsiz olanlara hayırlı iş,kavuşamayan sevgilileri kavuştur,hastalara acil şifalarver,dertlilere acil devalar ver Allahım bütün dua kardeşlerime bolllllll rızıklar var YARABBİM.AMİN AMİN AMİN.ALLAHIM Batuhanımıza acil şifalar ver.amin.
AMİN DUALARINA KARDEŞİM AMİN.
şengül ablam nimet ablam nuray ablam sizler okadar iyisinizki yazılarınızı okuyunca ben kendimden utanıyorum keşke sizin kadar iyi olabilseydim bben sizi görmedim ama yemin edebilirimki sizleri çok ama çok seiyorum buna inanın
şengül canım kardeşim yazılarınızı takip edemiyorum okadar yoğunuz ki .bana inşallah kızmıyorsunuzdur. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum mesala yarın yine nöbetim var.dualarında batuhanımı unutmamışsın allahımda seni unutmasın bitanem
HEBUN kardeş Yaisini şerifin için Allah razı olsun benimde nasibimde var herhalde kabul ettim ben kendi nasibimi :) Allah razı olsun...
SÜHEYLACIM canım benim aslında sen çook iyisin bende seni çok seviyorum...18 yıl önce gönderildi # -
NURAYCIM ÇOK DARA DÜŞERSEN SENİN İÇİN BİR TANE DAHA OKUYA BİLİRİM BEN YASİN-İ ŞERİF OKUMAKTAN YORULMAM İNŞAALLAH...SELAM VE DUA İLE
Hebunkardeşimden ve hepinizden Rabbim iki cihanda da razı olsun Nimet ablam bu gece burdayım inşallah.Yazdıkların için çok teşekkür ederim.Sen kokouyor yazdıkların,iyilik güzellik,cana yakınlık kokuyor.Ne diyeceğini de merak ettim ayrıca.Bekliyorum inşallah gelirsin ablam
Allah razı olsun HEBUN kardeş ben sana hoş geldin hediyesi vermedim dimi :)
bende senin için
50 Ayetel kürsi
50 İhlas çekicem..
Allaha emanet ol...18 yıl önce gönderildi # -
bu güzel duygularınızı dile getiren sözleriniz inanın beni çok etkiledi.ayrıca burada sizinle birlikte olmamız isteklerimizin kabul olması için allahtan gelen bir işaret olabileceğini düşünüyorum.çünkü böyle bir siteyi arasam bulamayacağımı düşünüyorum.bu siteye ilk tesadüf eseri girdiğimi hatırlıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.dualarım sizinle.
hebun kardeşe hoşgeldin diyorum heybemden kabul edersen 100 tevhid hediye ediyorum.yaralı ama bir o kadar güzel yürekli bana kollarını açan nuray kardeşime de 1 yasin 100 tevhid yolluyorum şifalar dileğiyle kardeşim.
İdilcim çok teşekkür ederim çok duygulandım çok mutlu oldum...ben ne diyecegimi bilemiyorum..kardeşini çok mutlu ettin...
Allah senden binlerce kez razı olsun..ne duan varsa Rabbim kabul etsin..sen hep mutlu ol inşaallah amin
Kardeşinde sana 100 Ayetel kürsi hediye etti kabul et..
öpüyorum seni...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN NURAYCIM. ALLAH KABUL ETSIN DUALARIMIZI İNŞALLAH .HEPİMİZİN ACILARI O KADAR FARKLI Kİ UMARIM MEVLAM HEP BİRLİKTE YAKARIŞLARIMIZI RAHMETİYLE AYDINLIĞA ÇEVİRİR.BİZLERE MAĞFİRET EDER ÖYLE ÇARELER VERİR Kİ ŞÜKRÜMÜZÜ DUALARIMIZI SEMAYA ULAŞTIRIRIZ.İNŞALLAH.AMELİYAT SORUNUN MU VAR ÖYLE OKUDUM GBİ ÜZÜLME TÜM DUA DOSTLRININ DUALARI SENİNLE BEN 17 YAŞINDA O ÇİZGİDEN GEÇTİM ALLAHIN İZNİYLE MANEVİ GÖNÜLLERE TUTANARAK HAYATA TEKRAR MERHABA DEDİM.SANA EN İÇTEN YÜREĞİMLE 3 YASİN HEDİYE EDİYORUM
ALLAH KABUL ETSİN CANIM18 yıl önce gönderildi # -
canımsın benim canımsın güzel arkadaşım beni ne kadar mutlu ettin biliyomusun..benim tesbihlerim Yasinlerim bitsin en yakın zamanda bende sana okucam söz veriyorum..
evet canım ameliyatlarım var bazı problemler var...küçüklügümden beri sıkıntım var...ama elhamdülillah isyan yok dua edip bekliyorum...
canım Allah senden binlerce kez razı olsun..Rabbim seni her iki cihandada mutlu etsin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN CANIM AMİN.ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM BEN KENDİ DERTLERİMİ UNUTTUM NURAYCIM NE DERTLER NE SIKINTILAR VAR YAŞADIĞIMIZ ORTAMDA ALLAHA BİNLERCE KEZ VUCUDUMUN HER ZERRESİYLE HAMDÜ SENALAR OLSUN.DERTLERİME ŞÜKREDİYORUM RAHATSIZLANDIĞIMDA ŞÜKREDİYORUM ÇÜNKÜ BİLİYORUMKİ YANLIZ DEĞİLİM MEVLAM HEP BENİMLE BİZİMLE.GÖNLÜMDE ONUN AŞKI OLDUKÇA SELAMET DE YAKIN DUALARIM SENİNLE BİZİMLE CANIM KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.