dua dostlarim bugun sizden kardesim mustafa icin yardim duasi istiyorum.
kardesim 20 yasinda. kendisi cok güzel kuran okur devamli camiye gider namaz bile kildirirdi. 1 yildir rus bir kiza asik kendisi ve biz artik kardesimi taniyamiyoruz. kendisi icki iciyor sacini uzatti ve küpe takiyor. kavgaci ve asabi oldu laf dinlemiyor. ne namaza gidiyor ne kurana el sürüyo. ALLAH rizasi icin dua edin ki dogru yolu tekrar bulsun. ailem ve ben bu duruma cok üzülüyoruz. ne olur duanizi eksik etmeyin.
Kardesim Mustafa icin dua
(8 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:( acayip bir fobim var rus kADINLARA.. onlarıda Allah yarattı ama tüylerimi diken diken eden bir konu bu benim. sinirlerimi bozan bir konu.. hele senin bu yazını okudum.. :( ne diyeyimki. vahki vah halimize.. Allahım erkeklerimizi böyle kadınlardan uzak tut Rabbim... HİDAYET VER RABBİM...
18 yıl önce gönderildi # -
AMIN. erkekleri kendilerine bi bagliyorlar ki onlardan kopmak zor oluyor nedense.insallah tez zamanda dogru yolu bulur.
rabbim kardeşine tez zamanda hidayet nasip etsin doğru yoluna alıp yanlışlarını görmeyi nasipetsin dua ve selamla
Rabbim doğruluklar ile muhattap eylesin.İnşaallah en kısa zamanda HAKK'a dört elle sarılanlardan olur.
Ya Hayyu yâ Kayyûm, lâ ilâhe illâ ente Rabbim sen bu kulunu bagisla...yolunu yönelt gene Amin.
5 elham..
agziniza saglik arkadaslar. hepiniz sagolun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.