DUa edenin"RABBİM "demesi ALLAHIN efendim demesinin ta kendisidir. birisi her gece kalkıp Allahı anıyor ona dua ediyordu.şeytan ona dediki EY Allahı çok anan kişi bütün gece allah deyip çağırmana karşılık seni buyur eden varmı.Sana bir tek cevap bile gelmiyor daha ne zamana kadar dua edeceksin.Adamın gönlü kırıldı başını yere koydu ve uyudu.Rüyasında ona şöyle dendi.Kendine gel uyan.Niye duayı zikri bıraktın neden usandın Adam buyur diye bir cevap gelmiyorki kapıdan kovulmaktan korkuyorum dedi.bunun üzerine dendiki ona senin allah demen onun buyur demesi sayesindedir.Senin yalvarışın Allahın senin ruhuna haber uçurmasındandır.Senin çabaların çareler araman allahın seni kendine yaklaştırması ayaklarındaki bağları çözmesindendir senin korkun sevgin ümidin allahın lütfundan ve keremindendir senin her yarrabi demenin altında allahın buyur demesi vardır gafilin cahilin cani bu dua da uzaktırlar çünkü yarrabi demeye izin yok onlara ağızlarında kilit var dilerindede zarara uğradığı zaman ağlayıp sızlamasın diye allah ona dert ağrı sızı gam keder vermez bununla anla ki allah dua etmeni sağlayan dert dünya saltanatından daha iyidir.Dertsiz dua soğuktur.Dertliyken yapılan dua gönülden kopar.arkadaşlar ben bu yazıyı şimdi interneten buldum bende hep geceler boyu dua ettim 3 gece kalkıp edemedim bende kendimi kapıdan kovulmuş sandım şimdi anladım öyle değilmiş hepinizi çok seviyorum hepiniz okadar iyi insanlarsınız ki rabbim gönlünüze göre versin şengülablam seni çok seviyorum
dua edenin rabbim demesi
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım alammmmmmmmmm senin için okuduk bitirdikkk ve dua ettim sana bitaneciğim benim.sen sakın moralini bozma Allahım seninle ve dualarımız hep seninle hoşçakal bitanem.allaha emanet ol.
18 yıl önce gönderildi # -
Ala kardeşim Yaradan hiçkapısından kovar mı hatalarımızla ancak ayrılsak ayrılsak biz ayrılırız o kapıdan,Mevlam yüreciğini ferahlatsın.Rabbime emanet ol
SÜHEYLACIM CANIM BENİM HOŞ GELDİN GÜLÜM..SENİ MERAK EDİYODUM NASILSIN..İNŞAALAH ÇOK İYİSİNDİR..SEN MORALİNİ YÜKSEK TUT ÜZÜLME ...İNŞAALLAH ÇOK GÜZEL GÜNLER GÖRECEKSİN..ÖPÜYORUM SENİ CANIM...
SÜHEYLACIM MEVLAM SANA SIKINTI VERMESİN DUA DOSTLARIMIZDAN AYIRMASIN
AMİN AMİN AMİN
Çok güzel bir yazı sağolasın. Çok şükürki bizler da edebiliyoruz, rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim dualarımızı kabul et, sıkıntılarımızı gider yarabbim. AMİN AMİN AMİN
canım amin inşallah allaha emanet ol
Amin süheylacım. Allah razı olsun sıkıntılarını alsın biranevvel...
Canım alam Allah biziseviyor ve kolluyor bnce, ama sınamadan bırakmazki ona olan bağımızı ölçebilsin diye. Sakın vazgeçme duadan ve Rabbimin yolundan tamammı canım benim. Bu arada herşey aynı mı? Sözlün veya ailesi aradı mı, son kararın mı bianem ?
ŞU ANDA BURDA OLMAK VE BU DUALARI YAZABİLMEK VE HEP BİR AĞIZDAN AMİNNN DİYE BİLMEK BİLE İNŞAALLAH KABUL EDİLMİŞ OLDUĞUMUZUN BİR İŞARETİDİR ... DUA İLE
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.