KIYMETLİ DUA DOSTLERI BİZLER RABBİMİN KULLARI OLARAK DURMADAN BİR ŞEYLERE HASRETİZDİR,ÖZLEM DUYARIZ.BUNLAR ANABABA,KARDEŞ,EVLAT,EŞ DOST,SEVGİLİ VE SAYMAKLA BİTİREMİYECEĞİMİZ BİR ÇOK ŞEYLER VARDIR YÜREĞİMİZDE HASRETİNİ ,ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİMİZ.
YÜREĞİMİZDEKİLER RABBİMİN HAYIR GÖRDÜĞÜ İSTEKLERDİR İNŞALLAH ,BİR İMTİHAN DÜNYASIDIR BAAZI ŞEYLERİ ELİMİZDEN KAÇIRMIŞ GİBİ GÖRE BİLİRİZ AMA GERÇEK VUSLAT GERÇEK OLAN YERDEDİR BABAMI GENÇ YAŞTA YİTİRDİK ALLAHIN RAHMETİNDEN ÜMİDİMİ KESMEYEREK ONUNLA AHİRETTE KAVUŞMAYI RABBİMDEN ÜMİD EDİYORUM ALLAHIN RAHMETİNDEN ÜMİT KESMEYELİM İNŞALLAH RABBİM KENDİNE ,HABİBİNE,DİĞER SEVDİKLERİMİZE BİZLERİ BİZLERİ EBEDİYYEN KAVUŞTURSUN .SİZLERDE HASRETLERİNİZE,ÖZLEMLERİNİZE İÇİNİZDEN GELDİĞİ GIBİ DUA EDİN İNŞALLAH.DUALARIMIZIN KABULU İÇİN 3AYETEL KÜRSÜ 3FATİHA 3İHLAS BENDEN DUAYLA KALIN AMİN AMİN AMİN
HASRET, ÖZLEM ÇEKENLERE
(16 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin Allah razı olsun okuduğun dualar yüzü suyu hürmetine sevdiğimi Ekrem'i Rabbim bana versin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİNN RABBİM BİZİ SEVDİKLERİMİZE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH AMİİN AMİİN
AMİNNN DUACI KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN. DUALARIN KABUL OLSUN
AMİN...
RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HEPİNİZİN DUASINA GÖNÜLDEN AMİN
HASRET GÜLLERİNİ SERDİK YOLLARA SENİ BEKLİYORUZ GEL BU BAHARA
MEDİNE ENSARI BEKLER GİBİ BEKLİYORUZHÜZÜNLE HİCRANLA UFUKLARI GÖZLÜYORUZ
NURLU ELLERİNDEN BİR YUDUM SU İSTİYORUZ TAKAT YOK DİZLERDE GEL NEOLURSUN ÖZLÜYORUZ
RABBİM BİZLERİ ŞEFAATİNDEN MAHRUM EYLEMESİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin. Allah (c.c.) razı oldukları kullarından eylesin. Rabbim iki cihanda afiyet versin. Babanızın ruhu için 3 Fatiha okudum. Selam ve dua ile...
canm kardşm benim rabbi seni güzel isimlerinin o güzel adlarının yüzü suyu hürmetine rahmetine şefaaitine nail eylesin..seni ve rahmetli babanı peygamber efendimize cennette komşu eylesin...dualarımdasın dualarında olmak dileğiyle..amin...
allah razi olsun kardesim cok guzel anlatmissin. insallah insallah insallah
RABBİM ÇEKTİĞİMİZ HASRETLERİN ÖZLEMLERİN SABRINIDA VERSİN İNŞALLAH AMİN
aminnnnnnnnnnnnn
RABBİM ÇEKTİĞİMİZ HASRETLERİN ÖZLEMLERİN SABRINIDA VERSİN İNŞALLAH AMİN
ALLAH RAZI OLSUN
babacigina rahmet, ve senin kalp huzurun için
1 FATIHA 3 IHLAS18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM CÜMLEMİZE TÜM DUA DOSTLARIMA KALP HUZURU VERSİN GEÇMİŞLERINE RAHMET EYLESİN AMİN
amin amin amin canim kardesim. cok haklisinda da insan evladi iste. allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.