ARKADAŞLAR İÇİMDE ÖYLE SIKINTI VAR Kİ ŞUANDA.NİŞANLIMLA ARAMIZ ŞUANDA KÖTÜ VE BİTMESİNDEN KORKUYORUM.ONUNLA ÇOK AĞIR KONUŞTUM VE BİTİRMESİNDEN KORKUYORUM.BENİ ARAMIYOR ARTIK.NE OLUR ONUN BENİ ARAYIP DÜZELMESİ İÇİN DUA EDİN NE OLUR.EĞER BİTERSE KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDERİM.AŞIRI GURURLU OLDUĞUM İÇİN BUNU KABULLENEMEM.LÜTFEN DUA EDİN BENİM İÇİN.
LÜTFEN BENİ ARAMASI İÇİN DUA EDİN
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim dua ile aranız düzelmez. Karşılıklı olarak oturun konuşun. onunla iletişim kurmaya çalış. selam ve dua ile.
18 yıl önce gönderildi # -
1 ayet-el kürsi 1 fatiha 3 ihlas sizde sürekli la ilahe illallahü vahdehu la şeri keleh lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüva ala külli şeyin kadir ve la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimüyn tesbihlerine dua edin kardeşim allah gönlünüzdekini hayırlısıyla muradınız yapsın inşallah amin..
18 yıl önce gönderildi # -
Beni eşim bıraktı kardeşim dün ve ben çalışmak zorundayım onun borçlarını ödemek için bırak yıllarca ağlamaktansa bir kez ağla ben 3 sneedir ağlıyorum mutlu olamadım Allahtan araması için değil hayırlısı olması için dua et hayırlı olucaksa arasın seni kardeşim tevekkül Allaha hakkında hayırlısı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
ARAR İNŞALLAH ARANIZ DÜZELİR İNŞALLAH AMA BRDAHA GURUR YAPMA BENCE GÜZEL KARDEŞİM...O ARMAZSA SEN ARA..
18 yıl önce gönderildi # -
ARAR İNŞALLAH ARANIZ DÜZELİR o aramasa sen ara
18 yıl önce gönderildi # -
melek sen dualarını bırakma hayırlısını iste allahtan arıcaktır seni güzelim bir mahsuru yoksa sorabilirmiyim kaç gün oldu aramayalı ve sen hiç aradınmı onu
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.