ya canlarım şükürler olsun artık acı çekmiyor yüreğim ama şimdi de kocamaan bi boşluk oldu içimde hiç bişeye sarılamıyorum nasıl dolacak bu boşluk? hayırlı birini çıkarsın Mevlam karşıma
beni eksik etmeyin dualarınızdan ne olur canlarım ya :( biliyorum saçma oldu eksik etmiyorsunuz zaten sizlerle güçleniyorum ama ne bileyim işte ya sadece size döküyorum içimi helal edin hakkınızı
amin
10 ihlas yüreklerinize amin
dostlarıııım ( merve )
(16 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım senın adına cok sevındım mervecım o kadar kotuyum kı lutfen bana dua et aylardır bekledıgım adadmı bı kızla el ele gordum naısl kotuyum ınanamsın napacagımı bılemez durumdadyım allah rızası ıcın duuuuaaa ıstıyroummm ne olur
18 yıl önce gönderildi # -
ah ftm canım benim sanki benim eski halim gibisin çok iyi anlıyorum seni inan bana geçiyor ya da donuyor o acı ama sonra da tarifsiz bi boşluk kalıyor ve bunun da tarifi yok donmuş gibiyim
Rabbim tez zamanda bizi ve kendini seven birini çıkarsın karşımız amin18 yıl önce gönderildi # -
canm merve kardşm benim...rabbim karşına işallah işallah işallah ondan daha cokseveceğin seni ondan daha cok sevecek bir ömür boyu mutlu olacağın birini tez vakitte cıkartır..rabbim icindeki sıkıntıyı alır ve o boşluğu onla seveceğin seni mutlu edecek bir ömür boyu al lah yolunda gideceğin insanla doldurur...amin..bende senin gibiydim ve cok şükür bu hafta öyle biriyle tanıştımki..artık eski insanın adını bile unuttum...ne güzel deyilmi..hayırdualarını sende eksik etme işalllah hayırlı bir ilişkimiz olur bende üzülmek istemiyrm artık
Mervecim öncelikle dualarımdasın. Ftm kardeşim dualarına devam et üzme güzel yüreğini, bak senin 3 ay oldu sanırım biteli bu kısa sürede hemen başka biriyle ya o insandan şimdi ne ummalı??? kusura bakma üzüldüğünü öyle hissettim ki dayanamıyorum, nasihat vermek haddim değil ama senin bu durumun beni üzdü. Allah yolunda, sevecen, vefalı bir insanın karşına çıkmasını diliyorum. Merve ve senin için dualarım bu yönde.
CANIM BENİM MERVECİM RABBİM İÇİNDEKİ BOŞLUĞU SEVGİSİYLE VE AŞKIYLA DOLDURSUN RABBİM GNLÜNÜN MRADINI VERSİN FTM KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ÜZME TATLI CANINI..
canlarım benim ya sizleri tanımasam ben ne yapardım bilmem ki ... dualarımdasınız ve dualarınızda olmak ne güzel ne güzel elhamdülillah =)
Rabbiiiim hakkımızdaki hayrı tez ver bize amiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim amin amin aminnnnn....
Bir gün bir evliyanın birisi insanların Allah’a nasıl dua ettiklerini ne istediklerini merak etmiş ve demiş ki:
“Ey yüce Allah’ım bu insanların dualarını bana duyur" ve Allah bu evliyanın isteğini kabul etmiş ve tüm insanlar Allah'a nasıl dua ediyorlar hepsini duymuş dinlemiş dinlemiş ve ev isteyen, araba isteyen, eş, iş, para, güzellik vs vs derken evliya gözyaşlarına boğulmuş Ve Allahutaala demiş ki:
Duydunya işte herseyi istiyorlar ama birtek beni istemiyorlar
güzel dostum beni ne kadar düşündürdü bu yazı bir bilsen =)
canım dostum hoşgeldin hediyelerimi kimse kabul etmedi :( ama sakın başlık yazma bakalım o kadar kişi var sitede nolucak..
Canım kardeşim bir başka başlık altında senin için rabbimden senin değerini bilecek, seninle birlikte Rabbimizi zikredip Ona hamd edecek bir eş dilemiştim, aynı duamı tekrarlıyorum, güzel gönlüne ve yüreğine yakışacak bir sevgi versin allah cc, önce Kendi zatının yüce sevgisini, sonra hayırlı bir yuva kurabileceğin seni hiç üzmeyecek bir kulunun sevgisini nasip etsin..amin amin amin..
rabbim o güzel yüreğindeki boşlukları sevgisiyle ve hayrıyla dolsun kardeşim.mevlam olmazlarını oldursun zorluklarını kolaylasın seni yolundan ayırmasın merhametiyle kapılarını acsın kardeşim dua ve selamla
derinim nasıl edilmez sen varken =) gözden kaçmıştır
deva82 ve tlay Rabbim razı olsun sizlerden amiiin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim karşına hayırlı insanları çıkarsın inşallah mervecim en büyük sevgilimiz yüce yaradanımız o doldursun senin yüreğinin boşluğunu gönlüne göre versin amin amin amin
amin canım amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.