CANIM DOSTLARIM AKLIMA COK TAKILAN BISEY VAR ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN ETTIGINIZ DUALARI BOSA CEVIRMESIN RABBIM SIMDI BURDA HEPIMIZ YADA BIR COGUMUZ KENDI ADIMIZ DEGIL NIKLE GIRIYORUZ VE ONUN UZERINE DUA EDILIYOR PEKI NASIL OLACAK BEN ANLAMADIM O DUA BANA VEYA SIZLERE ULASIRMI ISIM ANILMADAN ALLAHA EMANETSINIZ
NIKLE DUA KABUL OLURMU
(9 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben tam bilmiyorum ama sanırım niyet önemli diye düşünüyorum
18 yıl önce gönderildi # -
benim de kafama çok takılmıştı yaralkaraca internet üzerinden niklen diye sordum bir arkadaşımıza tam hatırlamıyorum kim old meleklerlen ulaşıyoruz birbirimize dedi meleklerde bize dua ediyor hatta dedi kabulü allaha kalmış artık....akşam bir arkadaşımız hatim başladı dileklerinizi yazın dedi ben yazdım ismimi ve sevdiğimin istediğim kişinin adını da yazdım napayım inşallah kabul olur allah biliyor artık bakalım herşey hayırlısı
EVET NIYET COK ONEMLI AMA KISI ISMI ILE ANILSA DAHA ONEMLI DIYE DUSUNUYORUM NE DIYELIM ALLAH KALBIZI GORENDIR O KABUL BUYURSUN DULARIMIZI AMIN
Peygamberimiz(s.a.v.), Müs1im’in rivayet ettiği bir hadis te buyuruyor : «Müs1üman bir kul, din kardeşi için gıyabında dua ederse, Melek de : ‘O’nun için istediğinin bir misli de senin için olsun’ diye dua eder». Bütün bunlar samimiyetle Rablerine iltica edenler içindir.
Selam ve Dua ile dostlar.
Yaralkaraca kardesim cok haklisin gerci biz bilmesekte Rabbimin bu islerle ilgili melekleri var alip getiren, götüren ..Fakat ismen olmasi elbette daha etkili enerji acisindan..duanin etkisi acisindan bence haklisin.Ölülerimizin bile arkasindan okunan Kuran , Yasinler ve Mevlütler hep isme yollanir...Anneannem rahmetli öyle derdi.."isme yollayacaksin duayiki sahibini bulsun" ...isim yazmak daha mantikli .
Benim ismim Türkan dualarınızda ismimle yer alırsam çok sevinirim. Bilgi için teşekkürler. Güzel yüreklerinize;
3 Fatiha
3 İhlas
33 Kelime-i Tevhid.18 yıl önce gönderildi # -
EVET CAN DOSTLARIM BENCE DE BURDA HACETIMIZI YAZARKEN VE DIN KARDESLERIMIZ DEN DUA ISTERKEN ISMIMIZI YAZARSAK DAHA ETKILI OLUR DULARINIZ ICIN ALLAH SIZLEREDEN RAZI OLSUN LEMAN
bende düşünmedim değil ben gerçek nik adı koymadım çekindim ilkten ama niyet önemli allah herkesin muradını versin ne istiyorsa amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.