DUALARINIZDA MÜMKÜN OLDUKÇA ÜMiTLİ DÜŞÜNEREK YAZIN OLAYILÜTFEN BASİTE İNDİRMEYİN..DIŞARDAN BAKILDIĞINDA GÖRÜNTÜ HOŞ OLMUYOR
ARKADAŞLAR LÜTFEN SİTEMİZİ KISMET ARAYAN İNSANLARIN BUNALIM TAKILDIĞI YER DEĞİL
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
evet ben bu konuda uyandım işin sosyal boyutu var hayatta neler oluyor inançlı olmayı sırf aşk meşk işinde ortaya çıkarmak olmaz her acı ayrıdır yeri allahtan çare arayacaksın aşk kutsal bişey insanın en özel sevgisidir allaha duyulan aşk edilen duada çok güzeldir amin.
18 yıl önce gönderildi # -
HATTAB KARDEŞİME KATILIYORUM. LÜTFEN KONU AÇARKEN DAHA DİKKATLİ VE DUYARLI OLALIM KARDEŞLERİM. SELAM VE DUA İLE..
Bazıları belkide aşk yüzü suyu hürmetine dinine yönelir.Belki bu sayede erer hideyete.Tıpku "MECNUN" misali değil mi...
evet talia kardeşim ancak başka aşklarla acılarını bastırıp girdaba girenlerden eylemesin kimseyi.. inşallah direkt Allah sevgisini bulanlardan olurlar. amin.
güzel dostlar kendi adımadır cevabım : ben her zaman önce sıhhat afiyet ve Rabbimin hayrını gözetmek istemişimdir ve buradaki hastalara borçlulara ve darda zorda olanlara elim yettiği dilim döndüğünce dualar 0kumaya çalıştım ama vücudun neresi ağrırsa en zoru odur derler ya o misal benim de ''ağrıyan yanımı sizlere yansıttım'' yanlışım olduysa hakkınızı helal edin ama şu vakitte karar aldım ki ARTIK BİŞEY PAYLAŞMAYACAĞIM
ama bu demek değildir ki dua y0k HAŞA! ALLAH var gam y0k DUALARIMDASINIZ Allah'a emanet olun amin18 yıl önce gönderildi # -
Hattab kardesime aynen katiliyorum....fakat; biraz hosgörü ile bu kardeslerimizde burayi algilayip düzeleceklerdir diye umuyorum. hosgörümüzle yardimci olalim diyede bir teklif sunuyorum....Bizim dinimiz hosgörü..yargilamayalim ögretelim...Hayirli Cumalar.
ASIK OLMAK VE ASK ACISI yasamak ayriyetten Rabbimin herkese nasip etmedigi bir nigmettir.Hersey sevmekle basliyor ..eger insan sevmezse, sevmek nerdir bilmezse nasil Rab yolu bulur....??Paylasimlar elbette olacak..arada insanlar derdini diyip duasini alacak ama ..amacin disina tasmadan edep ve uslup dahilinde dostlar.....Duayla kalalim bu güzel siteyi bozmayalim.Amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.