Dostlarım selam . Hani siz benim sıkıntımı bilirdiniz. Severken ayırdılar diye alev alev yandığım zamanları bilirsiniz. Sizlerden ne kadar dualar istediğimi sizlerinde bana her zaman dua ettiğini ... İşte bakın size dualarımızın kabul olduğunun örneğini açıklıyorum . Büyük Allahım ... Yolundan ayırma . Yanımıza istedik kalbimize verdin . Buraya verdin . Subhanallahi Ve Bi Hamdihi .Sevdiğim insan bu siteye üye oldu 3 gün önce . Ve yorum yazmaya başladı . Ben yeni gördüm profiline bakınca ..bir yorum yazdığını gördüm bugün . Ondada 10 ayetel kürsi hediye etmiş hemen . Bende kendisine önce kendini bir tanıt bir başlık aç dedim . Kadir Babam olsun ablalarım olsun kardeşlerim olsun sana bir hoşgeldin duaları etsin dedim . Alışacak yavaş yavaş oda . Nuray kardeşim hani demiştikya ömür boyu taşımak isterim . Oluyor galiba kardeşim . Birşeyler oldu aniden anlayamadığım . Ancak beni çok mutlu eden . Şengül Ablam Reyhan Ablam Mukadder Ablam Fatma Ablam Hatice Ablam dualarınız kabul oldu galiba . Allah cümlenizden razı olsun . Emeğiniz desteğiniz çok hiç unutmam bunları . Her daim gönlümle dualarımla sizlerleyim . Buraya ismini yazmak istediğim o kadar çok dostum varki pınar derya cennet kardeşim sinirli burcu :) Recep abim ... bu siteyi kurup beni bu sitede hayatımda tanıdığım en güzel insanlarla tanışmama vesile olan site yetkilileri .. ve bütün dostlarım .Allah hepinizden gani gani razı olsun . İyi zamanda kötü zamanda nasıl olursam olayım sizlere dua etmekten ; sizlerden dua istemekten asla vazgeçmeyeceğim . Tüm dua dostlarıma bu gece ...
50 Ayetel Kürsi
50 Fatiha
50 İhlas
50 Nas
Hediye edeceğim . Ancak bunu biraz huzuru bulan fatih olarak değil , normal bildiğiniz fatih olarak hediye edeceğim . Birşeyler düzeldi diye asla değil. Sizleri seviyorum . Değer veriyorum . Allah gönlümden yanımdan dualarımdan dualarınızdan ayırmasın . Hakkınızı helal edin .