Aşkolsun . ben hep öleydim ama .
Dostlarım size mesajım var . Fatih
(53 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HOŞBULDUK FATİHHH.NİYE ZAHMET ETTİN
18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIM . NE DEMEK NE ZAHMETİ . SİZİN İÇİN KENDİ ELLERİMLE YAPTIM . BU ÇERKEZ TAVUĞUNU. HOŞGELDİNİZ ŞENLİK VERDİNİZ
ayy bu sefer çerkez tavugumu midem allak bullak oldu :S
Şimdi de çerkez tavuğumu.Yani buna yok demem vallahi:)Aman Nuray duymasın şimdi gelir hepsini yer,söylemeyin tamam mı:)
yedim bile :):):):):):):)
SEN SÖYLEMEDEN O KOKUSUNU ALDI :) MFD KARDEŞİM SENİN DEDİĞİNE GELİYORUZ GALİBA . MEYVE EN İYİSİ BU SAATTE :)
Evet evet bakın ne güzel meyveler çıktı yiyin sulu sulu hadi bakayım
yaaaa :( ne güzel yiyoduk yaglı etlileri :)
Kardeşim . Annem diyorki mutfağa bir gelsin nuray bişi sölicem diyo :)))
bulaşıklarımı yıkatıcak :):):)
bilmiyorummmmmmmmm:))))
Annen herhalde dedi Nuray yedi yedi bulaşıklarıda o yıkıcak..neyse geliim baariii :):)
:))
Afiyet olsun bitaneciklerim yedikleriniz vitamin olsun vucudunuza bağışlık sisteminiz makxmum olsun inşallah.sizleri çok düşünen ablanız:):))) hayırlı geceler.
bağışıklık olucaktı immün sistem.
Şengül ablam nimet ablamdan haber var mı
:)) ALLAH RAZI OLSUN ABLAM . İYİKİ VARSIN
msj şimdi okudum fatih abi çok sevindim rabbim bu mutluluğunu daim etsin inşallah allah bozmasın aminnnnn
senin adına sevindim.inşallah allah dualarımızla bizleri de senin gibi sevindirir ve sizinle sevincimizi paylaşırız.allah hepimizin yardımcısı olsun.
senin adına sevindim.inşallah allah dualarımızla bizleri de senin gibi sevindirir ve sizinle sevincimizi paylaşırız.allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende yeni okudum oooooooooooo neleri kaçırmışım ben çok sevindim ALLAH mutluluğunu artırsın daim eder inşaallah.
burdan şunu sölemek istiyorum benim kusuruma kalmayın geç haberim oluyor yazacak bişey kalmıyor bana....Bazen geç kaldığımda cevap veremiyorum ama içten amin amin diyorum.
RABBİM HEPİMİZİN YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRSÜN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Çok sevindim Fatih Kardeşim, rabbim mutluluğunudaim etsin, hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.