NETE FAZLA GIREMIYORUM..VE HALIYLE HERKESIN KONUSUNA BIR YORUM YAZAMIYORUM,,AMA HEP GÖNLÜMDE VE DUALARIMDASINIZ..DUALARINA KATILAMADIKLARIM LÜTFEN ÜZÜLMESIN..YAZAMASAMDA :HEPINIZ ICIN OKUYORUM...CEVAP YAZAMADIKLARIM HAKKINI HELAL ETSIN NE OLUR.....
HAKKINIZI HELAL EDIN !!!!!
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah cc razı olsun, burada sanki kocaman bir aile varmış gibi değilmi,birbirini tanımadan birbiri için Rabbimize el açıp dua eden güzel insanlar.. sizin için 1 ayet-el kürsi okuyorum, dualarınızda yer alabilmek dileğiyle..
18 yıl önce gönderildi # -
HELAL OLSUN HAKKIM VARSA SIZDE HELAL EDIN ALLAH A EMANET OLUN DUA ILE...
ne demek burda herkesin hakkı herkese helal tabiki.. kimse kimseyi duaya zorlamıyorki böyle bir zorlamada zaten dua olmaz kardesim içini ferah tut Allhaha emanet ol
ne demek burda herkesin hakkı herkese helal tabiki.. kimse kimseyi duaya zorlamıyorki böyle bir zorlamada zaten dua olmaz kardesim içini ferah tut Allhaha emanet ol
zorlama degil elbettekiiiii:::ama herkese cevap yazamamak beni üzüyor..isterdimki tüm yazilanlara cevap yazayim..herkesin derdine duasina ortak olayim..ama iste !!!...allah hepinizden razi olsun....
Ne hakkı canım kardeşim senin o güzel yüregine saglık bizden yana varsa hakkımız helal olsun sende hakkını helal et dualarımızdasın..
helal olsun kardeş...10 elham..
yazsanda yazmasanda dualarımdasın kardeşim rabbim yüzünü her iki cihanda hakikatiyle güldürsün dua ve selamla
herkesin hakki herkese helal burda!!!!!! ....icin rahat olsun...ismin bu sitedeyse sen ister dua et ister etme..biz burda ediyoruz ve yolluyoruz sadece Rabbimin rizasi icin . sadece derman olalim bir an yakalariz dilek kapimiz acik olur Melekleri iletir dualarimizi diye...Kardesim cok ince ve hos düsünmüssün icin rahat olsun...Duayla kal.
hakkım sonuna kadar helal olsun kerdeşim tabi senin de bize hakkın geçmiştir muhakkak sende bizlere helal et
Allah CC razı olsun asıl sen hakkını bizlere helal et.
allah razı olsun senden ve bütün dua dostlarımdan kardeşim sizler hakkınızı helal edin allaha emanet olun hepiniz...selam ve dua ile...
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİMDEN...
ALLAH RAZI OLSUN BENİM HAKKIM HELAL OLSUN
Allah razı olsun kardeşim. Helal olsun. Selam ve dua ile.
allah sizlerdende razi olsun....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.