BAZILARINIZIN İSİMLERİNE YER VEREMEDİM, BAZILARINIZIN DUALARINA KARŞILIK VEREMEDİM, BAZILARINIZIN DUALARINA AMİN DİYEMEDİM, OĞLUMUN HASTALIĞININ ŞİF İLE SONUÇLANMASI İÇİN BAZILARINIZIN TAKDİRE ŞAYAN GÜZELLİKLERİNE VE TEMENNİLERİNE "SAĞOL" DİYEMEDİM....
AMA HEPİNİZİN YAKLAŞIMINIZDAN DOLAYI GIYABINIZDA "NE MUTLU Kİ BÖYLE İNSANLAR VAR" DÜŞÜNCESİNİ HEP TAŞIDIM.
ALLAHIM RAZI OLSUN SİZLERDEN...
DERİN, NOZGEN, AYSE1, ZEZ, CİHAN, GÜLEYSA, DEVA82.... VE DİĞER DOSTLARIM
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun o güzel yüreginden bizi geçirmen bile yetti o yürekte olmak mutluluk kabukta olmak diil özde olmaktı mutluluk,ne mutlu bizeki senin içinde özündeyiz o güzel yüregine 3 ihlas kabul buyur...
18 yıl önce gönderildi # -
KAĞAN KARDEŞİM ŞU NOZGEN KARDEŞİNİ DİNLE VE EVLADIMIZ 10 GÜN ZEMZEM Lİ YASİN OKUNMUŞ SUDAN İÇSİN SENDEN BUNU ALLAH RIZASI İÇİN İSTİYOM VE RABBİM ŞİFA VERCEK EMİNİM AYRICA BELİRTEYİM OSENİN KALBİNİN GÜZELLİ KARDEŞİM BEN ÇOK ÇEKTİM ALLAH HASTALIKLA İMTAHAN ETMESİN DUAM SENİNLE KAAN KARDEŞİM *
nozgenciğim bunu başka rahatsızlıklar için yapabilirmiyiz...gözlerimden rahatsızım...ders çalışamıyorum...allah rızası için cevap verirsen sevinirim...
KARDEŞİM KURAN ŞİFADIR SANA TAVSİYEM KURANI KERİMDE GÖZVE DİĞER HASTALIKLAR İÇİN AYET LER VAR ŞUAN AKLIMA GELMEDİ KURRANI AÇIP BAKMAM LAZIM
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABİM RABBİM SEVDİKLERİNLE UZUN HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ÖMÜR VERSİN İNSALLAH.
Allah cc razı olsun abicim, inşallah güzel yavrunuzun güzel haberlerini alırız yakında..
rabbim sendende razı olsun inşaallah dua ve selamla
ilter kaganin yüregine Rabbim Vedud sifatiyla dokunsun,o minik yüregine Rabbim Safi sifatiyla dokunsun...ona öyle bir dokunsun ve kucaklasinki birdaha hic bir hastalik geri gelmesin yüregine ve bedenine ....Annecigi ve babacigi daha fazla aglamasin ,üzülmesin...Actiklari el bundan böyle sükürle ve hamdla dolsun....Rabbim minik melek ilter kaganin yüregine bir öpücük koysun....ADI SAGLIK olsun...ADI SÜKÜR olsun...Hamd olsun.
rabbim sendende razı olsun en kısa zamanda meleğine şifa nasip olsun yüreğimiz ve dualarımız sizlerle
DEDİM YA DUA DOSTLARIM; İYİ Kİ VARSINIZ!...
SELAM VE DUALARIM SİZLERLE...18 yıl önce gönderildi # -
Allah CC cümlenizden razı olsun değerli kardeşlerim...Rabbim dua eden kullarını eksik etmesin. amin
Rabbim oğlunuza öyle bir şifa versin ki onda hiçbir hastalık bırakmasın amin
SAĞOLASINIZ DUA DOSTLARIM ALLAH GÜZEL GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN VE RAZI OLSUN...
ABİM SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN
allah razı olsun rabbim meleginize hayırlı şifalar versin yüzünüzü güldürsün kardeşim selam ve dua ile...
rabbım sızdende razı olsun.
RABBİM O ÇABALARINIZI HİÇ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞAALLAH!!
RABBİMİZ HER ŞEYE KADİRDİr KARDEŞİM...
DUALARIMIZ OLSUN YETERKİ...ALLAH SİZDEN DE BİN KERE RAZI OLSUN...
DUADAN BAŞKA İNSANLARA NE VEREBİLİYORUZ Kİ ZATEN...
SİZ DE BİZE ÇOK DERSLER VERİYORSUNUZ KARDEŞİM...
BUNU UNUTMAYIN...
VARLIĞINIZLA...
BU ÇABALARINIZLA...
ALLAH ONLARI BOŞA ÇIKARMAYACAKTIR İNŞALLAH...
İNŞALLAH İLTER KAĞAN 'IN DA SAPASAĞLAM ODUKTAN SONRA, BU SİTEDE VEYA BUNA
BENZER SİTELERDE, BİRBİRİNDEN GÜZEL DUALARIYLA RABBİMİZE SESLENDİĞİ GÜNLER OLACAKTIR...
RABBİM GÜCÜNÜZE GÜÇ KATSIN...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.