Ben öyle zor bir çıkmazdayımki bilgisayarda gezerken tesadüfen sitenize rastladım ve hemen üye oldum..Tüm üyelerin dualarına ihtiyacım var içinde bulunduğum durumda kurtulmak için durmadan Allahıma yalvarıyorum ellerimi bırakma diye..Emekli bir memurum eşimi kanser hastalığından kaybettim çok uzun süren tedaviler sonucunda ve çok borçlandım temmuzda kızımın düğünü var borçlarımıda ödeyemez duruma geldim,kızımada hiç bir şey yapamıyorum...Ne olur bu gece ve aklınıza geldikçe bana ve kızıma dua edin..Şu an beni sizlerin duyacağı ve dualarını yollıyacağını bilmek ve içimdeki derdi sizlerle paylaşmak birazcık da olsa rahatlatıyor...Hepinize hayırlı geceler diliyorum
Tüm üyelere selamlar
(28 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
1 Fatiha 3 İhlas ile hoşgeldin dedik efendim size. Allah Yar yardımcınız olsun . Allah sabır güç ve sizlere dertleriniz için sebep versin inşallah . Amin Ecmain .
19 yıl önce gönderildi # -
Beni duydunuz cevap verdiniz derdimi paylaştınız ALLAH sizinde her işinizde yanınızda ve yardımcınız olsun Fatih kardeşim
Hoşgeldin aramıza Allah sıkıntılarınız alsın borçalrınızı ödemede yardımcı olsun inşallah. bende size 3 ihlas 1 fatiha gönderiyorum.
Allah sizden de razı olsun biliyorumki artık dua kardeşlerim var...
HOŞGELDİNİZ..TESADÜF DEĞİL İNANIN RABBİMİN HEDİYESİ BİZLERE BU SİTE..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM...ALLAHIM KABUL ET..
Kızınız için de 3 fatiha gönderiyorum. İnşallah hayırlı bir yuva kurar. abla bir de 100 malikel mülk çekip gönderiyorum. Kabul olsun Allah ın izniyle.
HOŞ GELMİŞSİNİZ RABBİM İNŞAALLAH EN SIKINTILI ZAMANINIZDA SİZİN İÇİN BİR YOL AÇSIN RAHAT VE HUZURLU YÜRÜYÜŞLER NASİP ETSİN... SİZİN VE EVLADINIZ İÇİN 3 İHLAS 1 FATİHADA BEN OKUYORUM.RABBİM KABUL BUYURSUN...DUA İLE
hoş geldiniz.ALLAH size çok büyük ferah kapıları açsın kardeşim.dualarımız artık sizinlede olucak ALLAH hep yanınızda olsun amin.unutmayın!!!dualarımızda olucaksınız.
KARDEŞLERİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN EVET BURAYA GELİŞİM SİZLERLE KARŞILAŞMAM TESADÜF OLAMAZ ALLAHI BÖYLE İSTEDİ HEPİNİZDEN BİNLERCE RAZI OLSUN UĞRAŞMAMA RAĞMRN MESAJ GÖNDEREMİYORUM TEKRAR DENİYORUM
SEDEF KARDEŞİM BİR DE KIZIM İÇİN GÖNDERDİĞİN DUA İÇİN BENİ ÇOK SEVİNDİRDİN ALLAH DA SENİ SEVİNDİRSİN
Hoşgeldin Dua dostluğuna sende bir halkasaın artık dularımızda olacaksın.
Allah dertlerine hızır vesile etsin.
Amin.19 yıl önce gönderildi # -
HOŞBULDUK KARDEŞLERİM İNANIN MANEVİ GÜÇ OLDUNUZ BANA NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM..AMA YAZDIKLARINIZI OKUYORUM ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM SANKİ YENİ BİR IŞIK AÇTINIZ ÖNÜME...ARANIZDA OLDUĞUM İÇİN ŞÜKREDİYORUM ALLAHIMA...
3 ıhlas 1 fatıha heıyem olsun allah yar ve yardımcın olsun.1AYETÜL KÜRSİ 3 İHLAS 1 FATİHADA KIZINIZA HEDİYEM OLSUN .
hoş geldiniz sizin için 10 ayetel kürsü okuyorum allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN REYHAN KARDEŞKIZIMA SÖYLEDİM ŞİMDİ ÇOK SEVİNDİ..
HOŞ GELDİN ABLACIM RABBİM SENİ VE KIZINI TEZ ZAMANDA AYDINLIĞA ÇIKARSIN YAR VE YARDIMCIN OLSUN 1 FATİHA 3 İLAS 7 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM ALLAHIM KABUL ETSİN AMİN
Allah size yardım etsin.
ARKADAŞIM 500 YASİN OKUYORUZ BİTMEK ÜZERE SENDE 1 TANE OKU İSTERSEN
TÜM DUA DOSTLARI BAŞLIĞINA BAKABİLİRSİN A. E .O.19 yıl önce gönderildi # -
TAMAM ARKADAŞIM BAKTIM HEMEN OKUYACAĞIM..
arkadaşım bir yasin okudum
ALLAH KABUL ETSİN..
AMİN AMİN
HOŞ GELDİN KARDEŞİM 2TANE AYETEL KÜRSÜ OKUDUM.ALLAHN YARDIMCIN OLSUN.
DEĞERLİ DOSTUM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SİZE 11,KIZINIZA 11,ÖLMÜŞ RAHMETLİ EŞİNİZE 11,VE TÜM SIKINTILARINIZ İÇİNDE 11.FATİHA HEDİYE ETTİK.GÖNÜL HEYBEMİZDEN LÜTFEN KABUL EDİN.
TÜM ARKADAŞ VE DOSTLARA SELAMLAR..GÜNÜLDEN ETTİĞİNİZ DUALAR İÇİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...KABUL ETMEK NE DEMEK BENİ RAHATLATTINIZ İNANIN DÜN AKŞAMDAN BERİ MANEN SİZLERDEN GÜÇ ALIYORUM..HEDİYELERİN EN GÜZELİNİ GÖNDERDİNİZ...ŞÜKREDİYORUM..
Rabbim yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun inşallah ablacağım. Benden sana 100 la havle lütfen kabul et.
AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.