ne olur bende sızlere duaedıyorum önce allahtan sonra sızlerın duasına ıhtıyacım var
dualarınızzzzzz ı beklıyorum
(5 mesaj) (5 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Dualarimizdasin seval kardesim.....Rabbim derdini cileni hafifletsin en kisa zamanda afiyet versin...heybede ve dualar aminler kisminda bir sürü dualar sureler var okunup hediye edilmis oku ve nasibini al.
17 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin dualarını kardeşim rabbim her daim yar ve yardımcın olsun açılan elleri boş çevirmesin amin selam ve dua ile
17 yıl önce gönderildi # -
rabbime uzannan en güzel köprü dua sende yanımızdasın kardeşim bu köprüde rabbim merhametiyle ecsın kapılarını dualarını katında makbul eylesin
7 la havle vela guvvete illa billahil aliyyül azim benden sana hediye kardeşim
rabbim gücüyle azametiyle gidrsin sıkıntılarını amin17 yıl önce gönderildi # -
Ey Müslim Kardeşim Senin içinde bu akşam Dua edeceğim. Allah (c.c.) senden ve tüm ümmet-i müslim den razı olsun.
Ey kardeşlerim,
Yüce Yaradan Allah (c.c.) Hazretleri Bizler kullarına, Benim huzuruma dua ile geliniz ve dua ile gidiniz emreder. Bizler Kendi dua etmek yerine (Kendimiz Dua etmezken) başka kişilerden dua taleplerimiz oluyor. Tabii Bu kıssas kendi Dua ederken yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizi dahil etmemektedir. Müslim kardeşlerim, Ben durumu halimi sizler ile paylaşmak isterim. Geçen Ocak ayı başında Allah Rızası için ticaret yapma kararı ile ticarethane açmış bulunmaktayım. Gelecek Mart ayı içerisinde de Allah Rızası, Peygamber kavlini sürdürmek için Sözleneceğim. Bu ay işlerim çok olumsuz şekilde devam etmektedir. Dua etmek den bir gün olsun vazgeçmedim. Amma velakin bu dua ları yalnış ettiğimin farkına geç olsada vardım. Şu an ise Allah (c.c.) Hazretlerinden En başta Sağlık olmak üzere aşk, gönül zebginliği, muhtaca yardım etme hassasiyeti, Aklımı doğru kullanma şerafeti istiyorum. Sizden de Ricam şu dur-ki Benim gibi Aciz bir allah kuluna sizde hayrı hasaneti yakalaması, Allah rızası ile atan kalbe vakıf olması, doğru yolu bulması, sevdiklerine, akrabalarına, devletine yararlı bir insan olması, her kelamında doğruluk bulunması için DUA EDİNİZ.
ALLAH RAZI OLSUN,
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.Kardeşlerim Mail adresime BEREKET DUA'sı Arapça el yazısı ile yazılmış olarak Var ise yollamanızı istirham edecektim.
KALIN SAĞLICAKLA.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.