ONCELILE HEPINIZIN CUMA GECENIZIN HAYIRLARA VESILE OLMASINI TUM DUALARIMIZIN KABULUNU ISTIYORUM RABBIM DEN BENDE SIZLER GIBI COK SIKINTILIYIM DUVARLAR USTUME GELIYO SANKI YAPILAN HAKSIZLIKLAR ETTLERIMI ACITIYO ARTIK DUSUNDUK CE ESIM COK MERHAMETSIZ BIRI BE RIYAKAR YAPTIKLARI KELIMERLERE SIGMAZ DURUP DURURKEN YUVASINI DAGITMAK ICIN HERSEYI YAPTI BEN SABIR ETIKCE MELEK YUZLU KIZIM ICIN ODA YETMEZMIS GIBI GIZLICE ESYALARINI ALDI GITTI VE KIZIM GUNLERCE ONUN HASRETIN DE YATAKLARA DUSTU DEFALARCA YAZMAMA RAGMEN CEVAP VERMEDI NE YAPACAGIMI SASIRMIS DURUMDAYIM DUALAR EDIN CANIM KARDESLERIM BENIM ICIN KUCUK KIZIM ICIN YAPTIKLARINA PISMAN OLSUN IMANA DONSUN RABBIM BANA YAPTIGI ZULUMLARI HESABINI SORSUN ONA BENDEN DUALARINIZI ESIRGEMEYIN CAN DOSTLARIM ALLAH SIZIN DE YUZLERINI GULDURSUN AMINNNNNNNNNNN
IYI KI VARSINIZ DOSTLARIM COK SIKINTILIYIM
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Duha Suresi
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ved duha .Vel leyli iza seca.Ma veddeake rabbüke ve ma kala.Velel ahiratü hayrun leke minel üla.Ve le sevfe yu
tıyke rabbüke fe terda.E lem yecidke yetiymen fe ava.Ve vecedeke dallen fe heda .Ve vecedeke ailen fe ağna.Fe emmel yetiyme fela takhar.Ve emmes saile fe la tenher.Ve emma bi nımeti rabbike fe haddis
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bir dua senin icin Büyük Hacet Duasi diye gecer dua kitaplarinda simdi okuyorum ....
"Allâhım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hale düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmiyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.Allâh’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allâh’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ZEZ IYI KI VARSINIZ BEN HER SITEYE GIRDIGIM DE HEYECAN DUYUYORUM IYI KI ARANIZDAYIM DULARINIZI EKSIK ETMEYIN NE OLUR
ALLAH ONA HİDAYET VERSİN ACİLEN İNSALLAH.. :( SABRET SABIR ACI MEYVESİ TATLI.. RABBİM YARDIMCIN OLSUN VE RABBİMİZİN YARDIMINI TEZ VAKİTTE YÜREĞİNDE HİSSET İNSALLAH
allah yardımcın olsun ablacım ıns tez vatktte rabbım hayrı kapılarını acar sanada bazen kelımeler yetmze oyle bı durum ısteee ne dıyelrımmm
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...TEZ VAKİTTE SIKINTILARINDAN KURTULURSUN İNŞALLAH AMİN...
amin amin amin kardesim. allah dualarini kabul etsin. insallah istedigin gerceklesir. yavrunla mutlu bir hayat surersin. allaha emanet ol
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH SANA TEZ ZAMANDA GERİ DÖNER HATASINI ANLAR RABBİM HİŞDAYET VERSİN ONA SIKMA SEN CANINI DUALARIMIZ SENİNLE..
ALLAH TEZ ZAMANDA KALBİNE SEVGİ TOHUMU EKSİN VE YUVASINDAN BAŞKA DİLERİMKİ GÖZÜ HİÇ BİRŞEYİ GÖRMEZ OLSUN RABBİMİN İZNİ İLE ALLAH ÇOCUĞUNUDA SİZLERE BĞIŞLASIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.AMİN.
ya fettah..ya fettah...ya fettah...20 elham...gönderiyorum..allah sıkıntınızı gidersin...
NE DIYECEGIMI BILMIYORUM ALLAH SIZI DE BENI DE SEVINDIRSIN DOSTLARIM SU KARA GUNLERIM AYDINLANSIN ARTIK RABBIM YETISSIN IMDADINIZA SIZIN DUALARINIZI GORUNCE BIR NEBZE DE FERAHLIYORUM RABBIM SEN YETISSS AMIN LEMAN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.