CUMA GÜNÜNÜN BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN..HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİM.
HAYIRLI CUMALAR
(25 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Seninde güzel yüreklim :-)Heybeye bak!!!!!
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun senin de evine bin bereket dolsun bu günler hürmetine hayırlı kapılar açılsın sana rabbim her daim yar ve yardımcın olsun 100 kelime-i tevhid bu gece hürmetine kabul buyur ablam
Bende hepinizin Cumasını Mubarek olmasını dilerim.. Allaha Sizler gibi dua dostlarım oldugu ıcın cok dua ediyorum.. Allah hepimiz Hakkında cumalar hurmetine hayırlısını versin KARDESLERİM ... amin.
DUA , BEREKET VE GÜZELLİKLERLE DOLU
ÇOOOK HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİM...SAAT 08:00-11:00 ARASI YİNE KOMŞULARIMLA BERABERDİK:)
YANi... 1-1,5 SAAT KADAR ÖNCE GİTTİLER...
YİNE KUR'AN-I KERİMLER OKUNDU,
YİNE SİZLERE DUALARIMI ETTİM...
ÇOK ŞÜKÜR...
İNŞALLAH RABBİMİZİNN KATINDA KABUL BULUR,,
BİR DEĞERİ OLUR,,
İNŞALLAH HAKKIYLA MEVLAYI ANABİLMİŞİZDİR...
BU GÜN TÜRKÇESİNDEN DE OKUDUK BİRAZ...
HAMDOLSUN Kİ GÜZELDİ...
DAHA DA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH...
BİLİYORUZ Kİ ONA LÂYIKLIĞIN SONU YOK...
ÇOK DAHA GÜZELLERİNİ YAKALAMALIYIZ...
DAHA DA GÜZEL OLACAK İNŞAALLAH...
HER GÜNÜMÜZÜN BİR MÜBAREK "CUMA" OLMASI TEMENNİSİYLE...
İYİ Kİ VARSINIZ...
İYİ Kİ VARIZ...
HER HALİMİZLE...
ÇOOK DAHA GÜZEL ,
DOSDOĞRU YOL ÜZRE OLAN HALLERE İNŞALLAH...
SAĞLICAKLA KALIN...18 yıl önce gönderildi # -
herkesin cuması mübarek olsun dostlarım allah razı olsun sizlerden.
"Ey rahmeti her şeyi kaplayan! Ey her şeyin iç yüzü ve hükümralığı elinde olan! Ey kendisine hiç bir şey zarar vermeyen! Kendisine hiç bir şey fayda sağlamayan. Kendisini hiç bir şey mağlup edemeyen. Kendisinden hiçbir şey gizli kalmayan. Kendisine hiçbirşey ağır gelmeyen,hiçbir şeyden yardım beklemeyen,hiçbir şey kendisini başka bir şeyle meşgul olmasından alıkoyamayan,hiçbir şey kendisine benzemeyen,hiçbir şey kendisini aciz bırakmayan Allah'ım! Bizleri affet." AMIN AMIN AMIN
Allah razı olsun , hepimizin bereketli , beraatli cumaları olsun.
Rabbime şükür bu dünyada bir Cuma daha nasiplendik.
Tövbemiz çok, affımız bol olsun inşallah.
sanada hayırlı cumalar arın kardeşim
SANADA HAYIRLI BEREKETLI CUMALAR.
hayırlı cumalar Allah razı olsun
Hayırlı Cumalar kardeşlerim.
CAN KARDEŞLERİM
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR DİLERİM
ALLAH SİZLERİ EBEDİ HUZURLU VE MUTLU MEMNUN EYLESİN
ALLAH DA SİZLERDEN MEMNUN OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
sıcak bir merhaba ardına sığınmış samimi bir dua ve kalbi titreten bir dost sevgisinin mükabilinde hayırlı cumalar...
MÜBAREK CUMANIN HAYRI VE BEREKETİ HEPİMİZE GELSİN HAYIRLI CUMALAR OLSUN
Hepinize hayırlı cumalar bir adet kehf suresi hediye ediyorum .Kim bu sureyi herhangi bir cuma okursa evvelki cuma ile okuduğu cuma arasında geçen bir haftalık günahlara keffaret olur.Bir haftanın dışındaki kalan üç günüde keffaret oluşu içerisine alır ki,toplam on günlük günahı Cenabı Hakk ,bu sureyi okuyan kimseye afv u mağfiret eder.Allahım kabul etsin inşallah Kaynak duaların esrarı
SENSİN RAHMAN SENSİN RAHİM ! BİZ ACİZ KULLARIN SENDEN BAŞKA KİME GİDELİM SEN VERMEZSEN KİMDEN İSTEYELİM YİNE ERDİK ŞU MÜBAREK GÜNE SEVMEDİĞİN SÖZLERİ SÖYLEMEKTEN İSTEMEDİĞİN AMELLERİ İŞLEMEKTEN SEN BİZLERİ MUHAFAZA EYLE
HASTA KULLARINA ŞİFA DERTLİ KULLARINA DEVA BORÇLU KULLARINA EDA VER KİMİN GÖNLÜNDE YATANI BİLENSİN İCABET BUYUR YA RABBEL ALEMİN
CUMAMIZI MÜBAREK EYLE HAYIRLA NİCE BAYRAM TADINDA CUMALARA KAVUŞMAYI ÜMMETİ MUHAMMEDİNE DE BİZLERE DE NASİP EYLE
AMİN AMİN AMİN HAYIRLI CUMALAR18 yıl önce gönderildi # -
Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş, dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş.Duanızda bulunabilmek ümidiyle HAYIRLI CUMALAR...
allah razı olsun sanada hayırl ı cumalr
"""Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım"""
Rabbim indindeki her hayra Muhtaciz dua kardeslerimle ..senden gelecek hayirlar icin hepimiz hepimiz icin dualar okuyoruz..Cumanin hörmetine ,birazdan okunacak ezanlar hörmetine,Kuran hörmetine ,Muhammet Mustafa (s.a.s) hörmetine,ehli beyti hörmetine ,sahabeleri hörmetine,yüzyirmidörtbin evliya hörmetine bizlere hayirlar indir Rabbel aleymin.Amin.
haayırlı cumalar
cumanız mubarak olsun
"""Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım"""
"""Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım"""18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.SELAM VE DUA İLE RABBİM E EMANET OLUN.
hasbinallahi ve nığmel vekil
allahümme inni es-elüke bi ennelekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bediy-es semavati vel ardi yazel celali vel ikram
bütün dua dostlarıma gören görmeye bütün kardeşlerime nacizane hediyelerim rabbim hikmetinden haydalanmayı cümlenize nasip etsin yaralarınızı bu güzel zikirleriyle dualarıyla sarsın inşaallah
hayırlı bolluklu huzurlu nurlu cumalar dostlarım
dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
la ilahe illa ya hannanü ya mennanü ya beiyas semavati vel ard ya zel celali vel ikram..HAYIRLI CUMALAR DUA DOSTLARI....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.