ben birini çok sevmiştim.ilk görüşte aşkmı adına ne koyarsanız ilk tanıştığımız anda onu içime alıp koydu sanki Rabbim öle hissettim ve tanıştıktan kısa bir süre sonra çıkmaya başladık.herşey okadar güzel okadar huzurluyduki bende hayaller ard arda tabi.biz çıkarken birgün tl geldi bana en yakın arkadaşımdan onun sözlendiğini söledi.ama bana söleyemeyecek kadar cesaretsizmiş yada ona göre üzüntüsünden diyememiş bana bilemicem.ben hayatımın şokunu yaşadım.kabus desem kabus değil gerçekse bu olamaz bu kadar acı olamaz diyordum.bana sölediği tek söz sevmiyorum ama ailem çok istedi bişey yapamıyorum oldu.banada aradan çekilmek düştü.tabi gözyaşlarıyla ona gözyaşlarımı helal etmediğim yıllarca.her gün dua ettim arkadaşlar ben duamı hiç bırakmadım.geceyi gündüze gündüzü geceye katıp hep yalvardım.biliyorum beni bu duadan vazgeçirmeyen Allahtı.hep Alllaha sorardım Allahım benim bu gözyaşlarımı ne zaman dindiriceksin onu ben burda ağlarken mutlu edicekmisin diye.Allah bana cevap verdi tam 3,5 sene sonra arkadaşlar.tam 3,5 sene.evlenmeden ayrıldılar.tek duyduğum o kızı sevemediğiymiş.öle bi durup dururken soğumuşki kardeşim gibi görüyorum ne oldu bana bilmiyorum diyormuş.ama ben ona ne olduğunu biliyorum.benim ona ettiğim dualar tuttu Allahım benim acımı gördü,kalbişmin ne kadar kırıldını anladı.ben ona nasıl dua ettiysem rabbim kelimesi kelimesine bana duamın kabulunu gösterdi.yıllar sonrada olsa o benim yakarışımı kabul etti.ve bence bu kadar sene sonra duamın kabul olması benim sabrımı ölçmek istedi sanki Rabbim.duadan vazgeçip geçmicemi..sabredenlerdenmi isyan edenlerdenmi olup olmucamı.ben şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama Allah okadar büyyükki geçen sabah işe giderken yolda birdenbire karşılaştık.onca zamandan sonra Allah onu karşıma getirdi ve ona bakmamla kafamı çevirmem yürümem bir oldu.ben inanıyorum daha duama devam edersem kim bilir ne büyük kapılar açılmak için beni beklicek...tabi sizide.ne isterseniz isteyin Allahtan isteyin
duanın kabulu için şevkli bir örnek size..kabul olan duam
(11 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BEN HANGİ DUA ETSEM BU SEVDİGİM İNSAN BENİ SEVSE BANA ARKADASÇA DAVRANİYOR DEGER VERİYOR AMA BEN ÇOK ACİ ÇEKİYORUM:((((((
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun kardesim.. Bende allahima boyle inaniyorumm.. Allahın zamanıyla bizim zamanımız bir deil bazen o kadar uzun suruyor.. bazen hemen olu veriyor.. Allah tez cvp gönderiri insallah bizlere Rabbim. allah razi olsun Kardesim..
merhaba kardeşim.bence Allahın katında nasıl dua etsem diye düşünme.sadece iste.o bizim kalbimize bakıyo gözyaşlarımızdaki samimiyete bakıyo.sakın vazgeçme duandan.hep dua et.belki dualarımız tam gönlümüze göre olmaz.bazen kırılıyoruz bazen ömrümüzden yıllar geçiyo ama bence bir kul için en büyük kazanç Rabbinden kabul olunan bir dua etmesi.Allah inşallah gönlünden geçen tertemiz duyguların hürmetine yardım eder ve dualrın kabulo olur.inşallah aminnn aminn
bizimlen paylaştığın için sağol içime su serpildi özel olarak okuduğun dua varmıydı
ama yaşadıkların hiç kolay değilmiş be arkadaşım allah sesini duymuş senin acı çekmek çok zor allah daha kötülerini vermesin ben hep öyle derim en başı sağlık hep şükür ederim babamdan annemden öyle ördüm çünkü
bende az önce senin duana cevap yazmıştım kardeşim.dualarımız bir gelmiş:)benim özel yaptığım bir duam yoktu.ama ben inanıyorumki öle içim yanıyodu okadar kırgındımki Rabbim sen beni böyle bu kırık kalple bırakamazsın mutlaka yardım ediceksin diyodum.çok kötüydü inan.onun okadar sene sözlüsüyle yaşadıklarını söz fotoğraflarını hele görmek ve hiçbirşey diyemeden içime atmak zordu.yaptığım özel bir duam yoktu ama kendimi hatırladığım tek tablo hep dua eden halimdi.bunu biliyorum
canım ben 4 sene öncesi bir enkaz verdim evlendi unuttum tamam bunuda unuturum belki ama 2 tane çok ağır gelicek be arkadaş kırılan kalpler dualara bile küstüğüm oldu ve onun için dua çok etmedim benim çektiğimin aynısını çeksin dedim sadece ama sanırım çok mutluymuşlar napayım mutlu olsunlar am bende mutlu olayım......canım kalplerimiz birmiş:)
peki şuanda sevdiğin kişi senin duygularını biliyomu.çokmu imkansız peki?
kısacası şöyle biz ayrıldık barıştık vs kuzenimin abimin yani kuzen abimin ark.aileler falanda tanıyo bu gurur falan yaptı sanırım hep diyodu bana kıyamıyodu insan bakışlarından anlıyor zaten ayrılırsak kuzenimi sebep gösterdi 1 sene oluyo tanışalı zaten çok fazkla bişeyde yaşamadık 6 ay önce grş son defa beni o anlamda göremiyomuş olmuyomuş arkadaşı kardeşi olarak kalıcakmışım falan sonra ben ona hep msj yolladım cvp veriyodu geç olsada veriyodu hemen veriyodu cvp özür diliyodu açıklamalar yapıyodu ben sormadan veya sorarsam ama son 1 aydan beri bozuk cvp bile vermiyo versede çok zor veriyo yoğunmuş görmemiş ben sanıyodum gerçekten kuzen yüzünden ayrıldı onun için aradım onu hep ama o beni sevmiyomuş kafam karıştı artık offffffffffffff napıcam bilmiyorum tek bildiğim başkasıylan evlenmesin enin de sonunda biz kavuşuruz yeterki gönlü başkasına kaymasın.........o beni alnımdan öptü ilk alnımdan öpen erkek o benim bunları sizinlen paylaşmak istedim tanıştık işte 15 20 gün sonra bana dedi 6 ay sonra seni alnından öpücem meğer o kafasında kuruyomuş arkadaşlara söylemiş ağustozda düğün var diye yani benimlen evlenicekti geçtiğimiz yaz banada söyledi sonra alnımdan öptü be 6 ay sonra bekliyodum dedim içimden geldi dedi bir daha öptü.........ama şimdi yaptığına bak yaşıda 30 benimlen evlensin sizden dua istiyorum
haziran kardeşim inş hakkında hyırlısı ne ise o olsun elif kardeşim yaşadıklarını bizimle payleşmışsın allah razı olsun çok sevindim adına inşallah tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olur amin..allahım sevenleri ayırma ya rab amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.